Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben doğuş tüp bebek merkezine gidiyorum, doktorum şevket bey..bugune kadar normal tüp bebek tedavilerim hep doktor gözlem altında olmuştu...şimdiki tedavim de sadece telefonda konuşarak oluyor sanırım bundanda kaynaklanıyor kendi kendime birşeyler yapıyormuşum gibi geliyor..yüzyüze olduğu gibi olmuyor telefonda...of of...bakalım..dün eşimde sordu başka ne ilaç kullanıcakmışsın bu kadarmıymış tedavi dedi benide çelişkiye soktu....evet sperm donosyonun tedavisi daha uzun sürüyormuş okudum şimdi nette...benim uçak biletlerim otel rezervasyonum yapıldı 13 de pazar günü anneneler gününde anne olup dönerim inşallah...bende çok heycanlıyım..bugun arkadaşlarımla gezmeye gidecektim iptal ettim temizlik yapıyorum evde...çalıştığım için hafta içi yapamıyorum...ee bundan sonrada ağır iş yapamam diye düşünüyorum yani hayal ediyorum :)
Dualarım seninle canım...inşallah bebeklerimize kavuşuruz...En önemlisi sakin olmak galiba...ama olmuyorrrr yaaaaa......
okadar sevindimki anlatamam çoook tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin
bana dedin sessiz sedasız dedavi olanlardansın diye meğer sende bendenmişsin:)))
tekrar tebrik ederim rabbim hepimize kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin
diğer arkadaşlarımızada bu mutlulukları nasip etsin
nergis tebrik ederim seni....Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
bende ayın 14 kıbrıstayım..ama kafam karıştı...Bana sadece adet olmam için ilaç verildi...adetimin ikin ci günüde estrofeme başlattılar.
Ne e2 testi yap dediler nede başka bir ilaç vermediler...neden acaba...canım sıkıldı şimdi düzenli tedavimi olamıyormuyum acaba...
folik asitte ben internette okudum içilmesi gerektiğini daha tedaviye başlamadan önce başlamıştım.doktora söyledim iyi yapmışsın dedi sadece..
koraspirin başlasammı sen onu neden içtin...paylaşırmısın
Nrm arkadaşımız ve selam arkadaşımız
Sizleri de tebrik ediyorum Ne güzel forum şenlendi maşallah bütün haberlerimiz pozitif Çok mutlu oluyorum Yaradan her isteyene gani gani versin.
Hayatım daha önceki sayfalardada yazmıstım sen okumamıssın sanırım..ben bulupta bunamıyorum,sadece dr.unda bana dedıgı coğul gebelik için sen musaıt deılsın 10.haftaya kadar bekleyelim sonra bakacagız bı caresıne dedı...Neden ısrarla buarada bazıları benım kendım ıle ılgılı yazdıklarımı saldırı gibi alıyorlar,algılıyorlar anlamadımki....neyse onu yazıyorum....
sevgıler
okudum canım okudum ve saldırı gibi de algılamadım. ama hep negatif şeyler yazıyorsun. yani buraya yansıyan; sürekli memnuniyetsiz olman. o yüzden bazıları dediğin kişiler bu tarzda yazıyor olabilir. ama saldırı gibi algılandığını sanmıyorum.
ikiz olmasından yana şikayetçisin ama bu sana Allah'ın bir lütfu gibi geliyor bize. sen neyse onu yazıyorsun. biz de aynı şekilde ne düşünüyorsak onu yazıyoruz.
peki merak ettim. doktor neden müsait değilsin diyor sana? bu kadar çocuk isterken karnındakinin birini sonlandırmak ne kadar doğru? bakacağız bir çaresine demek de ne demek? senin sağlığını riske edecek bir durum mu ki bu? mecburlar mı? yanlış anlama yargılamak değil bizimki. anlamaya çalışıyoruz seni.
arkadaşlar hiç cd56 testi yapan varmı aranızda kafama o takıldı acaba yapılması gerekirmi şartmıdır? selam7 sen yaptırmıştın gibi hatırlıyorum ben.
herkese merhabalar bende bugün ikinci testi yapınca bi rahatladım çok şükür 989.52 çıktı artık kaldı kese ve kalp atışını duymak nasip olursa inşallah gelecek cumartesi ultrasound için gidecem doktoruma hayırlısı ile allah burdaki isteyen herkese nasip etsin bu duyguları çifter çifter inşallah:)
evet ben yaptırdım iyikide yaptırdım bazıları gereksiz desede bence çoook gerekli iyiki drum bu tahlili istedi bende 20 çıkmıştı ve yüksekti drum olması gereken yüzdeliğin 12,14 arası dedi tedaviside çok kolay 2buçuk tl lik deltacortil diye bi kortizon hapı kullandım tedaviden 1 ay önce başladım 20 den 14 e düştü sonra başladık tedeviye yani yüksekken başlatmadı drum tedaviyi kabaca bildiğim kadarıyla vücutta bulunan antikor seviyesini yani koruyucu hücre seviyesini gösteriyo bu antikorlar özellikle rahim bölgesinde normalinden çokmolunca embriyoyu zararlı madde olarak görüyo ve vücut kendini korumaya geçiyo embriyoyu atıyo bebiş tutunamıyo hala hapımı kullanıyorum 2tane içiyodum yarımşar indirerek kesicez 3 aya yaklaşırken tamamen biticek
bence yaptır derim hatta mutlaka yaptır her şey gönlünce olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sende pozitif sonucu ve bebeğinin kalp atışlarını görürüsün inşallah bu arada tuzsuz yemeye çalış ...
sevgiler
evet ben yaptırdım iyikide yaptırdım bazıları gereksiz desede bence çoook gerekli iyiki drum bu tahlili istedi bende 20 çıkmıştı ve yüksekti drum olması gereken yüzdeliğin 12,14 arası dedi tedaviside çok kolay 2buçuk tl lik deltacortil diye bi kortizon hapı kullandım tedaviden 1 ay önce başladım 20 den 14 e düştü sonra başladık tedeviye yani yüksekken başlatmadı drum tedaviyi kabaca bildiğim kadarıyla vücutta bulunan antikor seviyesini yani koruyucu hücre seviyesini gösteriyo bu antikorlar özellikle rahim bölgesinde normalinden çokmolunca embriyoyu zararlı madde olarak görüyo ve vücut kendini korumaya geçiyo embriyoyu atıyo bebiş tutunamıyo hala hapımı kullanıyorum 2tane içiyodum yarımşar indirerek kesicez 3 aya yaklaşırken tamamen biticek
bence yaptır derim hatta mutlaka yaptır her şey gönlünce olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sende pozitif sonucu ve bebeğinin kalp atışlarını görürüsün inşallah bu arada tuzsuz yemeye çalış ...
sevgiler
canım maşallah süphanallah çok güzel artmış fazla bile acaba ikizmi hayırlısı artıkın haftaya belli olur iyi bugünüde atlattın darısı haftaya kucagındada gör canım..
herkese merhabalar bende bugün ikinci testi yapınca bi rahatladım çok şükür 989.52 çıktı artık kaldı kese ve kalp atışını duymak nasip olursa inşallah gelecek cumartesi ultrasound için gidecem doktoruma hayırlısı ile allah burdaki isteyen herkese nasip etsin bu duyguları çifter çifter inşallah:)
Selam 8 öncelikle seni tebrik ederim darısı isteyen herkesin basına, cd 56 testini vücuda embriyo transfer edildiğinde yaptırmak gerektiğini söyleyişlerde doğru olabilir mı? Sen nezaman yaptırdın antikorlar seviyesi sürekli degisebileceginden bahsettiler benim yakında transferim var sence suan yaptırayım mı?