• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorunu ara yada mail at kaygini paylas
Bir seyin atlanmis olma olasiligini bile dusunmek istemedigini soyle ve bunuda anlayisla karsilayin lutfen de..
Duygunu ve isteklerini ilet.. En azindan icin rahat olur..
Dualarim senle...

arkadaşlar hiç cd56 testi yapan varmı aranızda kafama o takıldı acaba yapılması gerekirmi şartmıdır? selam7 sen yaptırmıştın gibi hatırlıyorum ben.

ben doğuş tüp bebek merkezine gidiyorum, doktorum şevket bey..bugune kadar normal tüp bebek tedavilerim hep doktor gözlem altında olmuştu...şimdiki tedavim de sadece telefonda konuşarak oluyor sanırım bundanda kaynaklanıyor kendi kendime birşeyler yapıyormuşum gibi geliyor..yüzyüze olduğu gibi olmuyor telefonda...of of...bakalım..dün eşimde sordu başka ne ilaç kullanıcakmışsın bu kadarmıymış tedavi dedi benide çelişkiye soktu....evet sperm donosyonun tedavisi daha uzun sürüyormuş okudum şimdi nette...benim uçak biletlerim otel rezervasyonum yapıldı 13 de pazar günü anneneler gününde anne olup dönerim inşallah...bende çok heycanlıyım..bugun arkadaşlarımla gezmeye gidecektim iptal ettim temizlik yapıyorum evde...çalıştığım için hafta içi yapamıyorum...ee bundan sonrada ağır iş yapamam diye düşünüyorum yani hayal ediyorum :)
Dualarım seninle canım...inşallah bebeklerimize kavuşuruz...En önemlisi sakin olmak galiba...ama olmuyorrrr yaaaaa......

aynen ister istemez kaygı ve heyecan oluyor elinde olmadan inşallah karnında bebeklerle dön canım yolculuktan en güzel anneler günü hediyesi olsun ya pardon ogünde söylemiştin şevket bey diye unutmuşum aynen bende temizlik şubu yapamam diye düşünüyorum amnnn tutsunda pis derse desinler temizlikçi tutarız bizde baktık yapamazsak çok ayrıntılı düşünmemek gerek inşallah tutarda gerisi halolur ..

okadar sevindimki anlatamam çoook tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin
bana dedin sessiz sedasız dedavi olanlardansın diye meğer sende bendenmişsin:)))
tekrar tebrik ederim rabbim hepimize kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin
diğer arkadaşlarımızada bu mutlulukları nasip etsin

Aminnn. Çok teşekür ederim arkadaşım:16: evet sana sessiz sedasız dedim çünki benim de o sıralar sonucuma çok az kalmıştı, seni okudugum da hımmm tek degilmişim diye düşündüm :9:

nergis tebrik ederim seni....Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
bende ayın 14 kıbrıstayım..ama kafam karıştı...Bana sadece adet olmam için ilaç verildi...adetimin ikin ci günüde estrofeme başlattılar.
Ne e2 testi yap dediler nede başka bir ilaç vermediler...neden acaba...canım sıkıldı şimdi düzenli tedavimi olamıyormuyum acaba...
folik asitte ben internette okudum içilmesi gerektiğini daha tedaviye başlamadan önce başlamıştım.doktora söyledim iyi yapmışsın dedi sadece..
koraspirin başlasammı sen onu neden içtin...paylaşırmısın

mucizeistiyorum arkadaşım tedavin hayırlı olsun... Hiç kafan karışmasın efsune arkadaşımın dedigi gibi aklına takılan herşeyi doktoruna bildir, sor, endişelerini dile getir benim tedavilerimden biride Şevket beyde olmuştu o bu tahlilleri istemiyor... ama hit istiyor, bana söylenen ilaçların dozu bu tahlillere göre düzenleniyormuş. Elevit zaten kullanıyordum devamettim, estrofem adetin 2. günü başlattı , Progestan transfere yakın başlanıyor 3-4 gün kala herkez bu şekilde başlatıyor... jeli ,ignesi,fitili aynı hepside farketmez ignemi olsaydı fitilmi olsaydı vs.. takılma hiç... Coraspin çok hafif bir kan sulandırıcı diye biliyorum coraspin ede yine adetin 2. günü başlattılar.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm...

Nrm arkadaşımız ve selam arkadaşımız

Sizleri de tebrik ediyorum Ne güzel forum şenlendi maşallah bütün haberlerimiz pozitif Çok mutlu oluyorum Yaradan her isteyene gani gani versin.

Amin...amin...Çok teşekür ederim, onca negatif sonrası her pozitif hepimize iyi geldi...Siz nasılsınız bu arada.

Hayatım daha önceki sayfalardada yazmıstım sen okumamıssın sanırım..ben bulupta bunamıyorum,sadece dr.unda bana dedıgı coğul gebelik için sen musaıt deılsın 10.haftaya kadar bekleyelim sonra bakacagız bı caresıne dedı...Neden ısrarla buarada bazıları benım kendım ıle ılgılı yazdıklarımı saldırı gibi alıyorlar,algılıyorlar anlamadımki....neyse onu yazıyorum....

sevgıler

okudum canım okudum ve saldırı gibi de algılamadım. ama hep negatif şeyler yazıyorsun. yani buraya yansıyan; sürekli memnuniyetsiz olman. o yüzden bazıları dediğin kişiler bu tarzda yazıyor olabilir. ama saldırı gibi algılandığını sanmıyorum.
ikiz olmasından yana şikayetçisin ama bu sana Allah'ın bir lütfu gibi geliyor bize. sen neyse onu yazıyorsun. biz de aynı şekilde ne düşünüyorsak onu yazıyoruz.
peki merak ettim. doktor neden müsait değilsin diyor sana? bu kadar çocuk isterken karnındakinin birini sonlandırmak ne kadar doğru? bakacağız bir çaresine demek de ne demek? senin sağlığını riske edecek bir durum mu ki bu? mecburlar mı? yanlış anlama yargılamak değil bizimki. anlamaya çalışıyoruz seni.

okudum canım okudum ve saldırı gibi de algılamadım. ama hep negatif şeyler yazıyorsun. yani buraya yansıyan; sürekli memnuniyetsiz olman. o yüzden bazıları dediğin kişiler bu tarzda yazıyor olabilir. ama saldırı gibi algılandığını sanmıyorum.
ikiz olmasından yana şikayetçisin ama bu sana Allah'ın bir lütfu gibi geliyor bize. sen neyse onu yazıyorsun. biz de aynı şekilde ne düşünüyorsak onu yazıyoruz.
peki merak ettim. doktor neden müsait değilsin diyor sana? bu kadar çocuk isterken karnındakinin birini sonlandırmak ne kadar doğru? bakacağız bir çaresine demek de ne demek? senin sağlığını riske edecek bir durum mu ki bu? mecburlar mı? yanlış anlama yargılamak değil bizimki. anlamaya çalışıyoruz seni.

aynen canım aynı şeyi az önce bende düşündüm doktor neden iki bebek taşıyamazsın demiş rahminde sorunmu varmış ne bileyim yapışıklık küçüklük yada aşırımı zayıf olurya bi sebebi olmalı böyle demeleri için bir şu var ozaman tek emriyo neden koymamışlar bide ben ona saldırı filan yapmadım başından beri halinden memnun degil test sonucunu bile burda bu gün test yaptırdım galiba negatif 500 küsür filan hep negatif düşünüyor herşeyi galiba çok nazlı birimi kaprislimi hırçınmı yada olumsuz bir tipmi bilemem orasını valla kendi bilir iki bebegini dogururmu birini durdururmu herkez doguruyorsa kendine doguruyor banamı doguracak allah hakkında hayırlısını versin herkezin aklı var fikri var ben sadece bu kadar ugraşmışken böyle bir tedavi sonucu olan bebege kıyamadıgımdan öyle dedim herkez ikiz olsun diye can atarken kendi öyle konuşuyor diye gende kendi bilir doktorlardanda iyi bilemeyiz şuda var üçüz olupta doktor birini alalım riskli dedikleri ve kabul etmeyip saglıklı şekilde doguran kadında çok dördüz bebekte aynı şekil herkezin kendi bilecegi iş artık bizde bi laf vardır zenginin parası fakirin çenesini yorarmış aynennn..

arkadaşlar hiç cd56 testi yapan varmı aranızda kafama o takıldı acaba yapılması gerekirmi şartmıdır? selam7 sen yaptırmıştın gibi hatırlıyorum ben.

evet ben yaptırdım iyikide yaptırdım bazıları gereksiz desede bence çoook gerekli iyiki drum bu tahlili istedi bende 20 çıkmıştı ve yüksekti drum olması gereken yüzdeliğin 12,14 arası dedi tedaviside çok kolay 2buçuk tl lik deltacortil diye bi kortizon hapı kullandım tedaviden 1 ay önce başladım 20 den 14 e düştü sonra başladık tedeviye yani yüksekken başlatmadı drum tedaviyi kabaca bildiğim kadarıyla vücutta bulunan antikor seviyesini yani koruyucu hücre seviyesini gösteriyo bu antikorlar özellikle rahim bölgesinde normalinden çokmolunca embriyoyu zararlı madde olarak görüyo ve vücut kendini korumaya geçiyo embriyoyu atıyo bebiş tutunamıyo hala hapımı kullanıyorum 2tane içiyodum yarımşar indirerek kesicez 3 aya yaklaşırken tamamen biticek
bence yaptır derim hatta mutlaka yaptır her şey gönlünce olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sende pozitif sonucu ve bebeğinin kalp atışlarını görürüsün inşallah bu arada tuzsuz yemeye çalış ...
sevgiler

herkese merhabalar bende bugün ikinci testi yapınca bi rahatladım çok şükür 989.52 çıktı artık kaldı kese ve kalp atışını duymak nasip olursa inşallah gelecek cumartesi ultrasound için gidecem doktoruma hayırlısı ile allah burdaki isteyen herkese nasip etsin bu duyguları çifter çifter inşallah:)

herkese merhabalar bende bugün ikinci testi yapınca bi rahatladım çok şükür 989.52 çıktı artık kaldı kese ve kalp atışını duymak nasip olursa inşallah gelecek cumartesi ultrasound için gidecem doktoruma hayırlısı ile allah burdaki isteyen herkese nasip etsin bu duyguları çifter çifter inşallah:)

canım maşallah süphanallah çok güzel artmış fazla bile acaba ikizmi hayırlısı artıkın haftaya belli olur iyi bugünüde atlattın darısı haftaya kucagındada gör canım..

evet ben yaptırdım iyikide yaptırdım bazıları gereksiz desede bence çoook gerekli iyiki drum bu tahlili istedi bende 20 çıkmıştı ve yüksekti drum olması gereken yüzdeliğin 12,14 arası dedi tedaviside çok kolay 2buçuk tl lik deltacortil diye bi kortizon hapı kullandım tedaviden 1 ay önce başladım 20 den 14 e düştü sonra başladık tedeviye yani yüksekken başlatmadı drum tedaviyi kabaca bildiğim kadarıyla vücutta bulunan antikor seviyesini yani koruyucu hücre seviyesini gösteriyo bu antikorlar özellikle rahim bölgesinde normalinden çokmolunca embriyoyu zararlı madde olarak görüyo ve vücut kendini korumaya geçiyo embriyoyu atıyo bebiş tutunamıyo hala hapımı kullanıyorum 2tane içiyodum yarımşar indirerek kesicez 3 aya yaklaşırken tamamen biticek
bence yaptır derim hatta mutlaka yaptır her şey gönlünce olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sende pozitif sonucu ve bebeğinin kalp atışlarını görürüsün inşallah bu arada tuzsuz yemeye çalış ...
sevgiler

teşekkür ederim selamcım gzel anlatmışsın bende yaptırayım bari önemli madem.

sevgiler

Selam 8 öncelikle seni tebrik ederim darısı isteyen herkesin basına, cd 56 testini vücuda embriyo transfer edildiğinde yaptırmak gerektiğini söyleyişlerde doğru olabilir mı? Sen nezaman yaptırdın antikorlar seviyesi sürekli degisebileceginden bahsettiler benim yakında transferim var sence suan yaptırayım mı?

canım maşallah süphanallah çok güzel artmış fazla bile acaba ikizmi hayırlısı artıkın haftaya belli olur iyi bugünüde atlattın darısı haftaya kucagındada gör canım..

canım fazlamı eksikmi ne gelirse razıyım bu kadar emek bir bebek sahibi olmak için sarfediyoruz stres yaşıyoruz sende göreceksin canım bilmiyorum önce hiç denemen varmı yokmu önce aman düşmesin diyorsun her adımından korkuyorsun sonra test günü gelince tuttumu tutmadımı stresi basıyor seni 2 gün sonrada arttımı artmadımı yani bu iş baştan sona stresli tabi güzel sonuçlarıda alınca için bi ferahlıyor yani tabi şimdi sonrasıda varda bakalım seni de burdan uğurlayıp güzel haberlerini alırız inşallah canım dualarımız sizinle başlayacak olanlara karar verenlere gitmişlere gelmişlere herkes bu sevinci yaşasın inşallah......

rowinacım çok güzel katlanmış rabbim devamını nasip etsin. sen bu cd56 ı testini yaptırmışmıydın?

Selam 8 öncelikle seni tebrik ederim darısı isteyen herkesin basına, cd 56 testini vücuda embriyo transfer edildiğinde yaptırmak gerektiğini söyleyişlerde doğru olabilir mı? Sen nezaman yaptırdın antikorlar seviyesi sürekli degisebileceginden bahsettiler benim yakında transferim var sence suan yaptırayım mı?

teşekkür ederim darısı başına
transferden sonra yaptırınca tahlili yüksek çıkarsa ne olcak tutacağı varsa bile stresten tutumaz önce yapmak daha mantıklı bence ona göre önlemini alırsın benim gibi
ben tedaviye başlamadan yaptırdım o ay başlıcaktık yüksek çıkınca 1 ay ertelendi düşmeseydi yine ertelenecekti çok şükür düştü
kortizon hapını kullandığım için seviye değişmez dedi drum hapı hala kullanıyorum hiç bırakmadım bana kalırsa tabiki yaptır
herşey gönlünce olsun

Rowinacigim maşallah harikasin bu kadar artması çoğul gebelik olabileceğini düşündürür..Allah taşıyabileceğiniz kadar bebek nasip Etsin inşallah...

Bu arada ördek bende anlayamadım bu iki taneyi tasiyamazsin lafını...yani eger bir sorun varsa Kıbrıs'ta doktorun kim bilmiyorum ama büyük bir hata yapıp sana birden cok embriyo tranfer etmiş..cunku fetal reduksiyon dedikleri olay cok riskli bir işlem.bir tanesini öldürürken digerlerininde düşmesine neden olabiliyor..kötü bir olay ama ders olması icin anlatıyorum,bir arkadasım tup bebekte 3 uz hamile kaldı.sonra tıbbi zorunluluktan dolayı bir tanesini almalıyız dediler.ankarada Cok iyi bir klinikte fetal reduksiyon yaptırdı.ama sonrasında kanaması durmadı ve diger ikiside maalesef düştüler.ustelik 3. Tup bebek denemesiydi.cok acı bir olay Allah kimsenin basına vermesin...yani eger tıbbi zorunluluk yoksa hicbir doktor bunu önermez.tabiki kararı verecek olan sizsiniz yine bizi ilgilendirmez.ama sen burada hep sansasyon yapacak seyler söylüyorsun buradaki o kadar hassas insanın hislerini hiçe sayıyorsun.insanlar bir tane icin ölüyor sen gercekten buldunda bunuyorsun diye düşünmeleri normal.böyle seyleri yazmazsan herkes rahat eder...

RowinCIĞIM Tebrik ederim tekrar İçiniz rahat olsun hep pozitif düşünün öyle oluyor inanın buna.

Bir arkadaş redüksiyon düşünüyormuş. Her kim olursa olsun söyleyemeden duramayacağım. Ben 46 yaşındayım ve hayatıma dönüp baktığımda 'olamaz bu insanın başına bu gelemez ( pozitif yönde ) denilen bazı mucizeler yaşadığımı gördükten sonra çok hatta bir ara hiç inançlı olan ben karşı kulvara geçtim. Biliyorum insanlar açıklanamayan şeyler için bir Tanrı varlığına inanıyorlar ama olsun ben başıma gelen mucizeler sonrası birilerine minnettarlık duymak istedim diyelim. Size anlatsam ancak rüyalarda olabilecek şeyler diyeyim keseyim. Daha sonrasında tüp dneyimlerimden sonra da nasip kısmet işine inancım bir kez daha pekişti. Yani orada tıbbın yapmadığı benim yapmadığım kalmadı Yiyip içtiğim otlar bir kaç ineği bir ay beslerdi sanıyorum.
Eveeeettt bunca deneyim sonrası inacıma göre her bebek Allah'ın bir hediyesi bizlere.Bazen cahillk edip yaşımız küçükken önümüzü göremediğimiz korktuğumuz zamanlarda bir takım eylemlere girişmiş olabiliriz ama bunca emek bu kadar bebek için sıkıntı çekmiş birisnin reduksiyona gitmesi anlaşılması zor bir vaka. Maddiyat ise sorun bir bebeğin tüm maddi zenginliklerin önünde olduğunu hepimiz biliyoruz. Kaç kere dua ettik bir bebeğim olsun 10 milyar 20 m,lyar borcum olsun diye Tüp bebek merkezlerinde Kıbrıs ta bir araba bir ev parası harcamadık mı ?
Geleck ise düşündüren varsın benim kız özel okulda okumasın da kızlarım normal devlette okusun Öğrenci okuyor Okul okumuyor. Yani özelde de tüzelde de öğrencide bitiyor iş. Devlette azıcık daha zor işi ama yapacak olan yapıyor arkadaşlar. Daha konforlu yaşam sunmak ise boşverin kendi alsın evini arabasını Türkanne babalarının omuzunda gereksiz bir külfet bu ev bırakma işi. Başka daha az çapta endişeler ise korkmayın aç kalmaz bebiş O sabinin sahibi siz değilsiniz Yratan bir kere. Size sadece hayatınızı anlamlandırsın diye yollanan bir hediye o. Yapmayın etmeyin kıymayın günahsıza Sözlerimi burada bitrmeden önce daha önce de diğer sitede paylaştığım bir yazıyı sunmak istiyorum Hamileler emzikliler okumasın Sadece reduksiyon düşünen arkadaşlar okusun :

Anne Karnındaki Bir Bebeğin Günlüğü

5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var oldugumu henüz annem ve babam bilmiyor.

Bir elma çekirdeginden bile küçügüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlıgımı ve benligimi hissedebiliyorum. Bir kız olacagım ve baharda çiçekleri sevecegim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün degil. Annem henüz farkında degil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacagım.

23 Ekim: Hiç göremedigim bir el agzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokundugu yerler dudagım damagım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokundugu yerde tebessümler açacak, gülecegim. Dudagımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyecegim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacagım. Sana gülecegim. Kimilerine göre hâlâ daha var degilmişim Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle degil mi annecigim? Ah bir konuşabilsem!

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracagım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladıgını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacagım seni annecigim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasım: Ah evet Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman 'ım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacagım, annemin elini tutacagım, kalem tutacagım. Belki de güzel bir şiir yazacagım. Annecigim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada oldugumu ögrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun annecigim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacagım

25 Kasım: Artık babam da burada oldugumu biliyor. Fakat henüz kız oldugumun farkında degiller. Onlara sürpriz yapacagım..

10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanagım var Anneme benziyorum galiba

13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışıgını görebilecegim, renkleri ve çiçekleri tanıyacagım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşagı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Annecigim, babacıgım sizin yüzünüzü de görecegim. Tanışacagız. Mutlu olacagız. Gülüşecegiz..

24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Annecigim, senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı Hiç duymadıgım bir şey bu Güzel ve saglıklı bir kız olacagım. Kollarında uyuyacagım, yüzüne bakacagım, o tatlı sesini dinleyecegim. Benim için ninni de söyleyecek misin annecigim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, degil mi?

28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin degişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne Anne Annecigim Yüzümde soguk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap Anne Kolumu çekiyorlar anne Canım yanıyor anne... Anne Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana baglayan damarı kopardılar anne Anne kalbimi parçalıyorlar. Annecigim.... Anne... Anne.. An.?!

Ah! Kürtajınız ta-mamlandı hanımefendi. Geçmiş olsun !..

rowina seni başka topikde görmüştüm acele etme demiştim hatta ama hayırlısı buymuş demekki inan senin adına çok sewindim hatta inşallah sağlıklı ikiz bebeişlerin olması için dua ediyorum hoş tek de olsa razıyız ama fazlasıda fena olmaz :) benimde rezervim de azalma var hatta şuan 3. tedavimdeyim iğnelerimin 6. günü inşallah son tedavim olur ve kavuşurum....

şöyle bir durum var söylemeden edemiyeceğim artık :)) çoğu zaman sizleri takip ediyorum nasıl zor bir karar acaba bu karardan önce nekadar düşünüldü neler yaşandı ben olsam nasıl karar verebilirdim vs... vs....

ama tüm içtenliğimle ve yemin ederek söylüyorum benim gözümde sizler en güzel en değerli annelersiniz.... inşallah rabbim en kısa zamanda hepinizin gönlündekini yaşatır.....

Back