• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darisi bizim basimiza canim.bende aynen snein gibi düsündüm sakinden aliyorum,cok dallandirmadan bullandirmadan tedevimi tamamlyiorum isnallah ykainda biterse islemim sizinle palyasacagim.Adina cook sevindim,tebrikler canim.Degerinde cok güzel.Allahim tamamina erdirsin insallah.Diger anne adaylarinida burdan kutluyorum.
Tekrar görüsmek üzere,sevgiler cnm .

Aminnnn... İnşallah....Çok çok teşekür ederim çok umutsuzdum testi görünce ağlamakla gülmek arası birşey oldum sonrasında yüzümde bir gülümseme ile akşam ettim evde kendi kendime gülümsedim durdum çok komiktim o gün...

canım benım sabah aksam iğne oluyorum ben.aynen devam dedi hatta...ben teke düşürmek istedimde :))
ancak sunu yapabılırsın gunde bır iğne batar,ama yıne 2 ampul birlestirilerek bu olabılır..ama tek ampul iğne olmaz dedi...bende bu sabah ikisini bırlestırıp sabah vurdurdum...Durum budur..15 mayısta dr.randevusu var.kalp atısları için ..hayırlısı rabbimden insallah..
Bahceci kliniğinde dr.um..memnunumda..

sevgiler

10 mayıs perş.. gidecegiz bizde ilk kontrol bakalım...Cnm bende progestan kullanıyorum 8 saatte bir 3 tane bende keşke jel olsa diyorum en azından o daha kolay kullanım açısından birde daha hijyenik...İgne gerçekten zor :)

10 mayıs perş.. gidecegiz bizde ilk kontrol bakalım...Cnm bende progestan kullanıyorum 8 saatte bir 3 tane bende keşke jel olsa diyorum en azından o daha kolay kullanım açısından birde daha hijyenik...İgne gerçekten zor :)

canım 8 saatte bir,iğnemi vurunuyorsun...

ben sabah vurunuyorum,aksam vurunuyorum
sen fitil kullanıyorsun o halde?

Son düzenleme:
Aminnnn... İnşallah....Çok çok teşekür ederim çok umutsuzdum testi görünce ağlamakla gülmek arası birşey oldum sonrasında yüzümde bir gülümseme ile akşam ettim evde kendi kendime gülümsedim durdum çok komiktim o gün...

sasirmakla beraber güzel duygulardir tarifsiz tahmin edebilyiorum cnm.Allahim tammaina erdirsinn .annelik zaten bambaska..tarifsizzz..

Merhaba silence, ilk önce şunu cevaplayım, ben Berk bey le görüşüyorum Dünya tüp bebek biraz evvel kendisiyle görüştük, sen yumurta donasyonu olacağın için yaşının önemi yok kullandıkları yumurtalar 22 ve 30 yaş (dünya genelinde bu yaş 35'e kadar çıkıyor fakat Berk bey sınırı 30 yapmış)arasındaki kadınlara ait ve fiziksel ruhsal kültürel anlamda seçilmiş donörler. bunu Berk bey kendi teyit etti. önce fiziksel olarak sonra kültürel olarak mülakattan geçiyorlar sonra kabul ediyorlar yani fiziksel olarak vucut/kitle oranını ve kültür düzeyine bakıyorlar. ben bütün merkezleri 1 yıldır takip ediyorum yazıştım ve mailleştim ama içime sinen yer şuan Berk bey. Berk bey donör konusunda titiz. Donörü kendinizmi seçiyorsunuz sormuşsun donörü görme gibi bi durumun hiç bir merkezde yok dünyanın hiç bir yerinde yok zaten. ama senin fiziksel durumuna göre seçiliyor sen saç, ten, göz, boy, kilo durumunu söylüyorsun ve fotografını yolluyorsun sana en uygun donörü kullanıyorlar.
Sevgili çizmeli kedi, geç geldim o yüzden de kusura bakma.Cevabın için çok teşekkür ederim.Tedavini tamamladın mı bilmiyorum.Geri dönüp okuyacağım şimdi.İnşallah hamilesindir.Değiilsen de en yakın zamanda inşallah.Dur şimdi okuyayım.Yeniden teşekkürler...

Kızlar bir sürprizde bende geçen ay sonu hit le (yumi donasyonu) tedaviye yeniden başladık ve transferimiz gayet başarılı bir şekilde oldu, şükürler olsunki 11. gün idrar testinde ilk pozitif haberimi aldım 12. gün 200.25 gibi bir degerle bthcg degerimi ögrendim... 14. gün 551 e yükseldi degerimiz şükürler olsun benim hasretimde bitti inşallah önümüzdeki hafta kese görmek için drmuza gidecegiz...Bu defa hiç bir belirti hissetmedim aksine sanki hiç transfer yapılmamış gibiydim, bol bol dinlendim ekstra hiç bir şey yapmadım, olurmu olmazmı korkusundan kimseciklere anlatmadım bu defa, çünki her defasında negatif alıp günlerce bunu konuşmak beni çok yıpratıyordu ama sanırım artık herkeze söyleyebilirim buna sizinle paylaşarak başlamak istedim.Allah isteyen herkeze nasipetsin:nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim nrm34 allah tamamına erdirsin canım:)

Sevgili çizmeli kedi, geç geldim o yüzden de kusura bakma.Cevabın için çok teşekkür ederim.Tedavini tamamladın mı bilmiyorum.Geri dönüp okuyacağım şimdi.İnşallah hamilesindir.Değiilsen de en yakın zamanda inşallah.Dur şimdi okuyayım.Yeniden teşekkürler...

canım benim tedav,m devam ediyor adetimi bekliyorum şuan da. senin durumun ne tedaviye başladınmı yoksa araştırıyormusun?

Merhaba silence, ilk önce şunu cevaplayım, ben Berk bey le görüşüyorum Dünya tüp bebek biraz evvel kendisiyle görüştük, sen yumurta donasyonu olacağın için yaşının önemi yok kullandıkları yumurtalar 22 ve 30 yaş (dünya genelinde bu yaş 35'e kadar çıkıyor fakat Berk bey sınırı 30 yapmış)arasındaki kadınlara ait ve fiziksel ruhsal kültürel anlamda seçilmiş donörler. bunu Berk bey kendi teyit etti. önce fiziksel olarak sonra kültürel olarak mülakattan geçiyorlar sonra kabul ediyorlar yani fiziksel olarak vucut/kitle oranını ve kültür düzeyine bakıyorlar. ben bütün merkezleri 1 yıldır takip ediyorum yazıştım ve mailleştim ama içime sinen yer şuan Berk bey. Berk bey donör konusunda titiz. Donörü kendinizmi seçiyorsunuz sormuşsun donörü görme gibi bi durumun hiç bir merkezde yok dünyanın hiç bir yerinde yok zaten. ama senin fiziksel durumuna göre seçiliyor sen saç, ten, göz, boy, kilo durumunu söylüyorsun ve fotografını yolluyorsun sana en uygun donörü kullanıyorlar.

canım benim tedav,m devam ediyor adetimi bekliyorum şuan da. senin durumun ne tedaviye başladınmı yoksa araştırıyormusun?
Öncelikle hamile olan arkadaşları candan kutluyorum.Çoook güzel bir yaz geçirecekler yatsın dinlensin bebişlerini büyütsünler.Allah tamamına erdirsn inşallah..
Ben henüz araştırma saffasındayım.Hatta artık kendi yumlerimden bile vaz geçmeyi düşünür oldum.Adet görüyor ve yumurtalarımın olması beni bir daha bir dahaya zorluyor ama boş yere zaman emek ve para kaybı biliyorum.Yaşım da çok yakında 46 olacak.Bilemiyorum ki ne yapsam.Buradaki paylaşımları özeillkle de hamile haberlerini okudukça süreci hızlandırmak geliyor içimden...Bende durum böyle.Görüşmek dileğimle ...

Kızlar bir sürprizde bende geçen ay sonu hit le (yumi donasyonu) tedaviye yeniden başladık ve transferimiz gayet başarılı bir şekilde oldu, şükürler olsunki 11. gün idrar testinde ilk pozitif haberimi aldım 12. gün 200.25 gibi bir degerle bthcg degerimi ögrendim... 14. gün 551 e yükseldi degerimiz şükürler olsun benim hasretimde bitti inşallah önümüzdeki hafta kese görmek için drmuza gidecegiz...Bu defa hiç bir belirti hissetmedim aksine sanki hiç transfer yapılmamış gibiydim, bol bol dinlendim ekstra hiç bir şey yapmadım, olurmu olmazmı korkusundan kimseciklere anlatmadım bu defa, çünki her defasında negatif alıp günlerce bunu konuşmak beni çok yıpratıyordu ama sanırım artık herkeze söyleyebilirim buna sizinle paylaşarak başlamak istedim.Allah isteyen herkeze nasipetsin:nazar::nazar::nazar:

Allah tamamına erdirsin.Senin ve diğer arkadaşların adına çok sevindim darısı başımıza inşallah.Yaşın kaç nrm,ve halil bey mi yaptı işlemlerni?Şimdi ben her hamle arkadaşa yaşın kaç ve kim nerde yaptı diye sorsam acayip antipatik olacağım biliyorum.Keşke bir son liste olsa:)))OOO yeni geldi ne çok şey istiiyor demeyin nolur arkadaşlar...

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmm
nasıl birisin ya herşeyi saklıyor bizden çokk sevindim oley be
:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
transferler doldu taştı buralar harikasın nrm 34 canım hayırlara vesile olsun bu haber allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmen dileğiyle allah devamını getirsin.....sürpriz ya gerçekten sürpriz:))))))))))))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır foruma giremediğim için yine bir sürü iyi haberleri kaçırmışım henüz okuyamadığım sayfalar var...
hamile olan arkadaşlarım adına çok sevindim.. inşallah bebeklerini kucaklarına aldıklarındada aynı mutluluğu yaşarız hep beraber...
tedavide olanlarında allah yollarını açık etsin...

papatyacım belki yazmışsındır fakat henüz okumadığım sayfalar olduğundan seni merak ediyorum inşallah kızımız iyidir herşey yolundadır...
ayseviciğim beni merak etmişsin sizleri haberdar edemedim kendimle ilgili biraz beklemeye girdim o konuyu hallettim şu an iyiyim...
efsuneciğim sen ne durumdasın kısmetse neye karar verdin...
yosuncuğum sende iyisindir umarım...

merhaba arkadaşlar,
benim yine bir transferim oldu. bu kez hitte yaptırdık. ayın 14 belli olacak.
transfer çarşamba günü oldu ama hiç bir değişiklik yok. yine olmayacak diye korkuyorum.
biliyorsunuz 1 fresh doğuşta sonra dondurulmuşarla yine doğuşta olmuştu.
toplam 11 yumurtadan 8 tanesi blastosist seviyesine ulaşmış. 3 transfer edildi. tüm ısrarlarıma rağmen 4 yapmadılar.
kaş yaparken göz çıkarmayalım dediler. geri kalan 5 dondurdular.
ama ben cook korkuyorum yine olmadı diye. banada ne olur dua edein. rowina ve diger tutan arkadaslar. hayırlı olsun.. allah sağ salim bebeğinize kavuştursun sizi
sizde hiz belirti oldumu..?

Hayirli olsun. Cok sevindim...
Tedavi surecini detayli yazarsan tüm okuyan ve misafir gezinenlere destek olmus olursun,,, ilac neler kullandin,ne donasyonu, ne testleri oldun, yas kac sorun ne gibi... Boylelikle bütüncül bir bakis acimiz olur...

merhaba arkadaşlar,
benim yine bir transferim oldu. bu kez hitte yaptırdık. ayın 14 belli olacak.
transfer çarşamba günü oldu ama hiç bir değişiklik yok. yine olmayacak diye korkuyorum.
biliyorsunuz 1 fresh doğuşta sonra dondurulmuşarla yine doğuşta olmuştu.
toplam 11 yumurtadan 8 tanesi blastosist seviyesine ulaşmış. 3 transfer edildi. tüm ısrarlarıma rağmen 4 yapmadılar.
kaş yaparken göz çıkarmayalım dediler. geri kalan 5 dondurdular.
ama ben cook korkuyorum yine olmadı diye. banada ne olur dua edein. rowina ve diger tutan arkadaslar. hayırlı olsun.. allah sağ salim bebeğinize kavuştursun sizi
sizde hiz belirti oldumu..?

Hayirli olsun. Cok sevindim...
Tedavi surecini detayli yazarsan tüm okuyan ve misafir gezinenlere destek olmus olursun,,, ilac neler kullandin,ne donasyonu, ne testleri oldun, yas kac sorun ne gibi... Boylelikle bütüncül bir bakis acimiz olur...

Nrm34'
Seninki tam süpriz oldu ..hayirli olsun....
Forumdan saklamani anlamadim:(((
ama kendi çevrenden saklama nedenlerini hayal edebiliyorum.
Tedavi sürecini özetlemeni rica ediyorum, mutlaka küçük bir ayrinti birilerine faydali olacaktir...
Sevgiyle kal

benimdeolacak transferin hayırlı olsun. dualarım seninle :) senin için de dansöz oynatalım inşallah :)

nrm34 çok sevindim transferine. senin negatifine o kadar üzülmüştüm ki günlerce kendime gelememiştim.hadi inşallah yüzümüz gülecek bu sefer :) forumda , bu aylarda bir bereket var. inşallah pozitif haberini alır, günlerce mutluluktan kendime gelemem :))

ördekçim kızma ama benim yorumum şudur: buldun da bunama. Allah'ın gücüne gidecek.

Efsune, senin anlattığın tarzda şeyler yaşadığımda, ne kadar küçük bir dünyamız var diyorum hep. detaylar ne kadar da anlamsız aslında.hele ki konu anne olmaksa, saçın , gözün nasıl bir önemi olabilir ki? aslında tek dileğimiz sağlıklı, uzun ömürlü, şansı bahtı açık olsun şeklinde olmalı değil mi?

kızlar sizin yüzünüzden yaklaşık 1-2 aydır heyecan basıyor beni. sanki kendi sonucummuş gibi heyecanlanıp, umutlanıyorum. sonra ara ara korku basıyor ya olmazsa diye.
çok şükür ki, sonuçlar çok güzel oluyor. e her kışın bir baharı var. mutluluğumuz daim olsun.

Allah tamamına erdirsin.Senin ve diğer arkadaşların adına çok sevindim darısı başımıza inşallah.Yaşın kaç nrm,ve halil bey mi yaptı işlemlerni?Şimdi ben her hamle arkadaşa yaşın kaç ve kim nerde yaptı diye sorsam acayip antipatik olacağım biliyorum.Keşke bir son liste olsa:)))OOO yeni geldi ne çok şey istiiyor demeyin nolur arkadaşlar...

Amin...Çok teşekkür ederim...Benim yaş 31, transferi hit yaptı,transfer öncesi hazırlıkları burada yaptık, hit ne istiyorsa söylüyor ona göre hazırlanıyorsun sürekli git gel zor olur zaten buradaki tüm arkadaşlarda bu şekilde hazırlanıyor.Kimse kızmaz cnm sonuçta herkez aynı yollardan geçti, geçiyor en ufak bir bilgi altın degerinde herkez için...ama anladım ki çokta kurcalamamak gerekiyor sonuçta dr.lar kendi bildiklerinden şaşmıyor ve olacagı varsa oluyor sana en çok neresi uygun geliyorsa güven veriyorsa oraya git.

Back