• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar,
benim yine bir transferim oldu. bu kez hitte yaptırdık. ayın 14 belli olacak.
transfer çarşamba günü oldu ama hiç bir değişiklik yok. yine olmayacak diye korkuyorum.
biliyorsunuz 1 fresh doğuşta sonra dondurulmuşarla yine doğuşta olmuştu.
toplam 11 yumurtadan 8 tanesi blastosist seviyesine ulaşmış. 3 transfer edildi. tüm ısrarlarıma rağmen 4 yapmadılar.
kaş yaparken göz çıkarmayalım dediler. geri kalan 5 dondurdular.
ama ben cook korkuyorum yine olmadı diye. banada ne olur dua edein. rowina ve diger tutan arkadaslar. hayırlı olsun.. allah sağ salim bebeğinize kavuştursun sizi
sizde hiz belirti oldumu..?

Selam kızlar.. Rowina çok sevindim.. daha önce gelip bakamadım.. pek vaktim olmadı yalnız kalamadım pc ile.. selam8 seni atlamışım özür dilerim.. Allah ikinizin bebeklerinide sizlere ve eşlerinize bağışlasın.. Analı babalı sağlıklı büyüsünler.. Hayırlı evlatlar olsunlar hepsi.. kese gören, kalp atışı duyan arkadaşlarıda tebrik ederim.. bunlar bize umut oluyor.. şimdi pek sık gelemiyorum ama eve dönünce eski formuma döneceğim kısmetse..

Herkes kendine iyi davransın.. Allah hepimiz için hayırlısını versin..

Rowinacım ve Selam8:) bu dansöz ve ikiniz için :)) şöyle bir gözgezdirebildim acele ile.. atladığım varsa yine özüür:))

Görüşmek üzere...

[video=youtube;sQEZsBMADts]http://www.youtube.com/watch?v=sQEZsBMADts[/video]

merhaba arkadaşlar,
transfer çarşamba günü oldu ama hiç bir değişiklik yok. yine olmayacak diye korkuyorum.
toplam 11 yumurtadan 8 tanesi blastosist seviyesine ulaşmış. 3 transfer edildi. tüm ısrarlarıma rağmen 4 yapmadılar.
ama ben cook korkuyorum yine olmadı diye. banada ne olur dua edein. rowina ve diger tutan arkadaslar. hayırlı olsun.. allah sağ salim bebeğinize kavuştursun sizi
allah yar ve yardımcın olsun sen sakin ol düşünme bile aklına getirme bol bol dua et canım test gününü bekle hayırlısı olacak inşallah senin için kendine iyi bak

Selam kızlar.. Rowina çok sevindim.. daha önce gelip bakamadım.. pek vaktim olmadı yalnız kalamadım pc ile.. selam8 seni atlamışım özür dilerim.. Allah ikinizin bebeklerinide sizlere ve eşlerinize bağışlasın.. Analı babalı sağlıklı büyüsünler.. Hayırlı evlatlar olsunlar hepsi.. kese gören, kalp atışı duyan arkadaşlarıda tebrik ederim.. bunlar bize umut oluyor.. şimdi pek sık gelemiyorum ama eve dönünce eski formuma döneceğim kısmetse..

Herkes kendine iyi davransın.. Allah hepimiz için hayırlısını versin..

Rowinacım ve Selam8:) bu dansöz ve ikiniz için :)) şöyle bir gözgezdirebildim acele ile.. atladığım varsa yine özüür:))

Görüşmek üzere...

[video=youtube;sQEZsBMADts]http://www.youtube.com/watch?v=sQEZsBMADts[/video]

zaten yokluğunuz belli oluyor sen ve aysevi sağol canım sende artık çalışmalara başla bütün iyi dilekler için....:54::54::54:

sağol canım benimle beraber transfer yapılan bayan beni dün aradı akşam kanaması olmuş aynı adet kanaması gibiymiş sonrada onunda sonucu pozitif çıkmış üstelik benim değerim kat daha yüksek 506 dedi çok sevindim 42 yaşında bir bayan tanıştık çok cici benim ablamsın diyorum günlük arar beni ve sonuç harika çıkmış üstelik kanama sı olduğu halde korkma canım senin için ferah olsun dinlen sen allah işte kimseye istemediği birşeyi vermez yeterki o ol desin herşey olur

heyyy maşallah ikiye iki desene doktor iyi yapmış işini onunki ikiz olabilir belli olmaz seninkide belki öyledir aman olsun tutsunda artıkın ne olursa eeee rowinacım çiçegi burnunda hamişicim nasılsın bebişe iyi bak ..

Canım buarada degerin ne kadar güzel...valla benım 10.günde 553 idi :)) keşke benım degerde senınkı gıbı olabılseydı...bende cift bebek :)) 1 tane olsun istedık ama kısmet...bakalım artık..2 bebek bızım için cok fazla her acıdan :( dr.lada konustuk anlattık ve gayet iyi anladı bizi...zaten tek gebelikten yanadır dr.ların geneli dedi.ama kısmet artık dıyorumya...

allah olmayana nasip etsin,kım ne kadar ısterse okadarını onlara versin...hepimize tasıyabılecegımız bakabılecegımız evlatlar nasip etsın yaradanım...
sevgiler

canım ne kadar güzel ikiz neden bakamazsın bakarsın veren allah sabrınıda verir rızkınıda verir sakın birini durdurmaya kalkma allah iyi demez ötekide uçar elinden ben seni hiç anlayamadım anlayamıcam nedense hi,ç bişeyden memnun degilsin allahın verdigi güzellikleri farkında degilsin bende çift bebek derken bile ne bileyim tuaf başkasından söz ediyor gibisin allah isteyene versin ben üçüz olsa bile razıyım keşke olsa ..

sizin adınıza sevindim ne güzel düşüklerinizin nedenini bulmuşsunuz inşallah sonuna kadar gider mutlu sona ulaşırsınız:)

canim cok tesekkurler iyi dileklerin icin evetbu test sonucu benim icin cok onemliydi, suan bile sanki yolu yarilamisim gibi hissediyorum,hepimizin hakkinda hayirlisi
sevgiler...

merhaba arkadaşlar,

Dualarimiz bu cuma günü günde senin icin cnm.Insallah güzel haberlelrle döneceksin.Olumlu düsün ve insallah hayirlara gelecek.Simdiden tebrik ederim cnm insallah güzel haberlerle dönersiniz.Yolumuz acik olsun cnm
sevgiler.

merhaba arkadaşlar,

merhaba,bak bendede hıcbır deişiklik yoktu bende defalarca sordum,yazdım buaradakı arkadaslara,korkma sakın..bende de 10 ymrt toplanmıstı 8 tanesi dollenmiştı.3 tanesi trnsfer edıldı gerıye 2 tane donmus kaldı(2 sene saklıcaz dendı yani) sende gayet guzel saklanmıs ymrt sayısıda ayrıca..üzülme belirti yok dıye ama...bak sımdı benım 2 gundur karın agrım var nasıl korkuyorum...belirtı yokken ne guzeldi dıyorum :) bazen olmadık belirtıde ınsanı üzüyor..

bu bahar masallah butum dr.lar basarı uzerıne basarı ekledıler..hepsının ellerıne sağlık..senınde pozıtıf olacak sonucun.insallah

sevgiler

nrm34
hayatım,durum 2 tane saglıklı kesemızı gördük bırde fotograflarını cekelim sunların dedi:) eşimin eline verdi fotografları :))

Insallah böyle devam eder. güzel paylasimini seninle paylasiriz diger anne adaylarinada umut olursun.
cook sveindim adiniza..
sevgiler.

nrm34
hayatım,durum 2 tane saglıklı kesemızı gördük bırde fotograflarını cekelim sunların dedi:) eşimin eline verdi fotografları :))

Insallah böyle devam eder. güzel paylasimini seninle paylasiriz diger anne adaylarinada umut olursun.
cook sveindim adiniza..
sevgiler.

Kızlar bir sürprizde bende geçen ay sonu hit le (yumi donasyonu) tedaviye yeniden başladık ve transferimiz gayet başarılı bir şekilde oldu, şükürler olsunki 11. gün idrar testinde ilk pozitif haberimi aldım 12. gün 200.25 gibi bir degerle bthcg degerimi ögrendim... 14. gün 551 e yükseldi degerimiz şükürler olsun benim hasretimde bitti inşallah önümüzdeki hafta kese görmek için drmuza gidecegiz...Bu defa hiç bir belirti hissetmedim aksine sanki hiç transfer yapılmamış gibiydim, bol bol dinlendim ekstra hiç bir şey yapmadım, olurmu olmazmı korkusundan kimseciklere anlatmadım bu defa, çünki her defasında negatif alıp günlerce bunu konuşmak beni çok yıpratıyordu ama sanırım artık herkeze söyleyebilirim buna sizinle paylaşarak başlamak istedim.Allah isteyen herkeze nasipetsin:nazar::nazar::nazar:

rüzgarselin çok sağol hala inanamıyorum yıllardır hasret kalmışım bu kelimeye birinin size hamilesiniz sonucunuz pozitif demesi ne kadar güzel bi duyguymuş orda hastanede sevinç ve gözyaşı aldı başını gitti direk içeride açtım zarfı eşim yoktu yanımda iş yerindeydi kız kardeşim le gittim hastaneye labaratuvarcı ya sarıldım 8 yıllık bi hasret dedim kadın kutladı neyse işte devamı nı getirir allah inşallah eve geldim eşim aradı dokuz doğuruyorum sonuç nedir dedi beş altı sigara içmiş beklerken önce şakamı yapsam dedim sonra doğruyu söyledim eve geçtikten sonra geldi içeri geldi birbirimize sarılıp ağladık erkekler ne kadar göstermesede bu sefer gözyaşını gördüm ben ise hüngür hüngür ağlıyor ve allahıma şükrediyorum kızlarrr allah hiçbirinizin emeğinizi boş çıkarmasın biliyorum daha yolun başındayım ama hamilesiniz lafı bana yetti.....

Cnm artık sevinme zamanın aglama sakın, bu sevinci yaşayabilmek için yeterince agladın diye düşünüyorum eminim yarın çok daha yüksel bthcg sonucuyla ikiz mi tekmi iddaları yapıcaz ben şimdiden ilk degerine göre diyorumki sen bir ikiz annesisin diyorum...

canım ne kadar güzel ikiz neden bakamazsın bakarsın veren allah sabrınıda verir rızkınıda verir sakın birini durdurmaya kalkma allah iyi demez ötekide uçar elinden ben seni hiç anlayamadım anlayamıcam nedense hi,ç bişeyden memnun degilsin allahın verdigi güzellikleri farkında degilsin bende çift bebek derken bile ne bileyim tuaf başkasından söz ediyor gibisin allah isteyene versin ben üçüz olsa bile razıyım keşke olsa ..

ben gayet memnunum hamıle kalmaktan...cocugum yokkende hep tevekkül içinde hep mutlu yasantım oldu benım..hayatım hıc kabus deıldı...ben sadece duygularımı paylastım hepsı bu garıp gelecek bır sey yok...demekkı yalan yalan seylermi yazmak lazım benı anlamak için :)) allah isteyen dörtüz versin,beşiz versin herkezın durumu ile alakalı...
bana dr.um bıle sen musait deılsın malesef cogul gebelik için dedıgıne göre demekki benımle alakalı bır durum deıl...bir.dr.bunu dıyorsa,guvenemedıgı bır seyler var demekkı..

hayırlısı ne ise o olsun elbette..

sevgiler

Kızlar bir sürprizde bende geçen ay sonu hit le (yumi donasyonu) tedaviye yeniden başladık ve transferimiz gayet başarılı bir şekilde oldu, şükürler olsunki 11. gün idrar testinde ilk pozitif haberimi aldım 12. gün 200.25 gibi bir degerle bthcg degerimi ögrendim... 14. gün 551 e yükseldi degerimiz şükürler olsun benim hasretimde bitti inşallah önümüzdeki hafta kese görmek için drmuza gidecegiz...Bu defa hiç bir belirti hissetmedim aksine sanki hiç transfer yapılmamış gibiydim, bol bol dinlendim ekstra hiç bir şey yapmadım, olurmu olmazmı korkusundan kimseciklere anlatmadım bu defa, çünki her defasında negatif alıp günlerce bunu konuşmak beni çok yıpratıyordu ama sanırım artık herkeze söyleyebilirim buna sizinle paylaşarak başlamak istedim.Allah isteyen herkeze nasipetsin:nazar::nazar::nazar:

Darisi bizim basimiza canim.bende aynen snein gibi düsündüm sakinden aliyorum,cok dallandirmadan bullandirmadan tedevimi tamamlyiorum isnallah ykainda biterse islemim sizinle palyasacagim.Adina cook sevindim,tebrikler canim.Degerinde cok güzel.Allahim tamamina erdirsin insallah.Diger anne adaylarinida burdan kutluyorum.
Tekrar görüsmek üzere,sevgiler cnm .

merhaba arkadaşlar,

Hayırlı olsun tedavin cnm inşallah bu defa olur 5. gün transferi gayet iyi pozitif alanlar sanıyorum çok birşey hissetmiyorlar, bende öyle oldum, belirti arayıp kendini yıpratma...

canım çok sevindim gözün aydın devamı gelsin kucagındada gör demek sezsizce yaptırdın aldın pozitifi sessiz sessiz giriyordun hiç bas etmedin olsun ne güzel nisan yagmuru gibi nisanda gidenlerde bi hayırmı var inşallah bende pozitif sonuç alırım aminnnnn herkeze olmayana darısı..

nrm34 cokcok sevındım allah tamamına erdırsın ınsallah,hepımız rahat ve saglıklı bır hamılelık gecırırız..bebeklerımızın akıl sağlıgı yerınde,organ sağlıgı yerınde ,uzuvları tamam,hayırlı evlatlar naıp eder allahım...

kendıne ıyı bak....sıkma kendını,hayat devam edıyor :)) ben hep gunluk işlerımıde yaptım,dısarı ckıp yürümede yaptım,hep yatmakta iyi deılmıs rahımdeki kan akısını yavaslatıyormus banada hitin kliniğinden böle soledıler...anca düşük tehlikesi var yatın dıyene kadar,normal yasantınıza devam edın dedıler..
hos ben iğnelerden zaten zor devam edıyorum normal hayatıma hahaha :))

sevgilerimle

Cnm ne güzel demek ikiz annesi olacaksın, hiç endişelenme onlar dogsun öyle güzel, öyle kolay bakılır ki rabbim bir kolaylık mutlaka verir...
Çok az leke demişsin doktorunu arayıp bir söylesen iyi olur belki progesteron seviyen düşüktür bir baktırırdın ihmal etme cnm...

Cnm ne güzel demek ikiz annesi olacaksın, hiç endişelenme onlar dogsun öyle güzel, öyle kolay bakılır ki rabbim bir kolaylık mutlaka verir...
Çok az leke demişsin doktorunu arayıp bir söylesen iyi olur belki progesteron seviyen düşüktür bir baktırırdın ihmal etme cnm...

canım benım sabah aksam iğne oluyorum ben.aynen devam dedi hatta...ben teke düşürmek istedimde :))
ancak sunu yapabılırsın gunde bır iğne batar,ama yıne 2 ampul birlestirilerek bu olabılır..ama tek ampul iğne olmaz dedi...bende bu sabah ikisini bırlestırıp sabah vurdurdum...Durum budur..15 mayısta dr.randevusu var.kalp atısları için ..hayırlısı rabbimden insallah..
Bahceci kliniğinde dr.um..memnunumda..

sevgiler

Back