Aminnnn... İnşallah....Çok çok teşekür ederim çok umutsuzdum testi görünce ağlamakla gülmek arası birşey oldum sonrasında yüzümde bir gülümseme ile akşam ettim evde kendi kendime gülümsedim durdum çok komiktim o gün...

10 mayıs perş.. gidecegiz bizde ilk kontrol bakalım...Cnm bende progestan kullanıyorum 8 saatte bir 3 tane bende keşke jel olsa diyorum en azından o daha kolay kullanım açısından birde daha hijyenik...İgne gerçekten zor :)

canım 8 saatte bir,iğnemi vurunuyorsun...

ben sabah vurunuyorum,aksam vurunuyorum
sen fitil kullanıyorsun o halde?

Son düzenleme:

sasirmakla beraber güzel duygulardir tarifsiz tahmin edebilyiorum cnm.Allahim tammaina erdirsinn .annelik zaten bambaska..tarifsizzz..

Sevgili çizmeli kedi, geç geldim o yüzden de kusura bakma.Cevabın için çok teşekkür ederim.Tedavini tamamladın mı bilmiyorum.Geri dönüp okuyacağım şimdi.İnşallah hamilesindir.Değiilsen de en yakın zamanda inşallah.Dur şimdi okuyayım.Yeniden teşekkürler...

tebrik ederim nrm34 allah tamamına erdirsin canım:)

canım benim tedav,m devam ediyor adetimi bekliyorum şuan da. senin durumun ne tedaviye başladınmı yoksa araştırıyormusun?

canım benim tedav,m devam ediyor adetimi bekliyorum şuan da. senin durumun ne tedaviye başladınmı yoksa araştırıyormusun?
Öncelikle hamile olan arkadaşları candan kutluyorum.Çoook güzel bir yaz geçirecekler yatsın dinlensin bebişlerini büyütsünler.Allah tamamına erdirsn inşallah..
Ben henüz araştırma saffasındayım.Hatta artık kendi yumlerimden bile vaz geçmeyi düşünür oldum.Adet görüyor ve yumurtalarımın olması beni bir daha bir dahaya zorluyor ama boş yere zaman emek ve para kaybı biliyorum.Yaşım da çok yakında 46 olacak.Bilemiyorum ki ne yapsam.Buradaki paylaşımları özeillkle de hamile haberlerini okudukça süreci hızlandırmak geliyor içimden...Bende durum böyle.Görüşmek dileğimle ...

Allah tamamına erdirsin.Senin ve diğer arkadaşların adına çok sevindim darısı başımıza inşallah.Yaşın kaç nrm,ve halil bey mi yaptı işlemlerni?Şimdi ben her hamle arkadaşa yaşın kaç ve kim nerde yaptı diye sorsam acayip antipatik olacağım biliyorum.Keşke bir son liste olsa:)))OOO yeni geldi ne çok şey istiiyor demeyin nolur arkadaşlar...

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmm
nasıl birisin ya herşeyi saklıyor bizden çokk sevindim oley be

transferler doldu taştı buralar harikasın nrm 34 canım hayırlara vesile olsun bu haber allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmen dileğiyle allah devamını getirsin.....sürpriz ya gerçekten sürpriz:))))))))))))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır foruma giremediğim için yine bir sürü iyi haberleri kaçırmışım henüz okuyamadığım sayfalar var...
hamile olan arkadaşlarım adına çok sevindim.. inşallah bebeklerini kucaklarına aldıklarındada aynı mutluluğu yaşarız hep beraber...
tedavide olanlarında allah yollarını açık etsin...

papatyacım belki yazmışsındır fakat henüz okumadığım sayfalar olduğundan seni merak ediyorum inşallah kızımız iyidir herşey yolundadır...
ayseviciğim beni merak etmişsin sizleri haberdar edemedim kendimle ilgili biraz beklemeye girdim o konuyu hallettim şu an iyiyim...
efsuneciğim sen ne durumdasın kısmetse neye karar verdin...
yosuncuğum sende iyisindir umarım...

Hayirli olsun. Cok sevindim...
Tedavi surecini detayli yazarsan tüm okuyan ve misafir gezinenlere destek olmus olursun,,, ilac neler kullandin,ne donasyonu, ne testleri oldun, yas kac sorun ne gibi... Boylelikle bütüncül bir bakis acimiz olur...

Hayirli olsun. Cok sevindim...
Tedavi surecini detayli yazarsan tüm okuyan ve misafir gezinenlere destek olmus olursun,,, ilac neler kullandin,ne donasyonu, ne testleri oldun, yas kac sorun ne gibi... Boylelikle bütüncül bir bakis acimiz olur...

Nrm34'
Seninki tam süpriz oldu ..hayirli olsun....
Forumdan saklamani anlamadim((
ama kendi çevrenden saklama nedenlerini hayal edebiliyorum.
Tedavi sürecini özetlemeni rica ediyorum, mutlaka küçük bir ayrinti birilerine faydali olacaktir...
Sevgiyle kal

benimdeolacak transferin hayırlı olsun. dualarım seninle :) senin için de dansöz oynatalım inşallah :)

nrm34 çok sevindim transferine. senin negatifine o kadar üzülmüştüm ki günlerce kendime gelememiştim.hadi inşallah yüzümüz gülecek bu sefer :) forumda , bu aylarda bir bereket var. inşallah pozitif haberini alır, günlerce mutluluktan kendime gelemem :))

ördekçim kızma ama benim yorumum şudur: buldun da bunama. Allah'ın gücüne gidecek.

Efsune, senin anlattığın tarzda şeyler yaşadığımda, ne kadar küçük bir dünyamız var diyorum hep. detaylar ne kadar da anlamsız aslında.hele ki konu anne olmaksa, saçın , gözün nasıl bir önemi olabilir ki? aslında tek dileğimiz sağlıklı, uzun ömürlü, şansı bahtı açık olsun şeklinde olmalı değil mi?

kızlar sizin yüzünüzden yaklaşık 1-2 aydır heyecan basıyor beni. sanki kendi sonucummuş gibi heyecanlanıp, umutlanıyorum. sonra ara ara korku basıyor ya olmazsa diye.
çok şükür ki, sonuçlar çok güzel oluyor. e her kışın bir baharı var. mutluluğumuz daim olsun.

Amin...Çok teşekkür ederim...Benim yaş 31, transferi hit yaptı,transfer öncesi hazırlıkları burada yaptık, hit ne istiyorsa söylüyor ona göre hazırlanıyorsun sürekli git gel zor olur zaten buradaki tüm arkadaşlarda bu şekilde hazırlanıyor.Kimse kızmaz cnm sonuçta herkez aynı yollardan geçti, geçiyor en ufak bir bilgi altın degerinde herkez için...ama anladım ki çokta kurcalamamak gerekiyor sonuçta dr.lar kendi bildiklerinden şaşmıyor ve olacagı varsa oluyor sana en çok neresi uygun geliyorsa güven veriyorsa oraya git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…