Darisi bizim basimiza canim.bende aynen snein gibi düsündüm sakinden aliyorum,cok dallandirmadan bullandirmadan tedevimi tamamlyiorum isnallah ykainda biterse islemim sizinle palyasacagim.Adina cook sevindim,tebrikler canim.Degerinde cok güzel.Allahim tamamina erdirsin insallah.Diger anne adaylarinida burdan kutluyorum.
Tekrar görüsmek üzere,sevgiler cnm .
nrm34 tebrik ederim allah tamamına erdirsin.harikasınız valla kızlar:)) hepinize kocaman bir maşallahhhhhhh.....
canım benım sabah aksam iğne oluyorum ben.aynen devam dedi hatta...ben teke düşürmek istedimde :))
ancak sunu yapabılırsın gunde bır iğne batar,ama yıne 2 ampul birlestirilerek bu olabılır..ama tek ampul iğne olmaz dedi...bende bu sabah ikisini bırlestırıp sabah vurdurdum...Durum budur..15 mayısta dr.randevusu var.kalp atısları için ..hayırlısı rabbimden insallah..
Bahceci kliniğinde dr.um..memnunumda..
sevgiler
10 mayıs perş.. gidecegiz bizde ilk kontrol bakalım...Cnm bende progestan kullanıyorum 8 saatte bir 3 tane bende keşke jel olsa diyorum en azından o daha kolay kullanım açısından birde daha hijyenik...İgne gerçekten zor :)
Aminnnn... İnşallah....Çok çok teşekür ederim çok umutsuzdum testi görünce ağlamakla gülmek arası birşey oldum sonrasında yüzümde bir gülümseme ile akşam ettim evde kendi kendime gülümsedim durdum çok komiktim o gün...
Sevgili çizmeli kedi, geç geldim o yüzden de kusura bakma.Cevabın için çok teşekkür ederim.Tedavini tamamladın mı bilmiyorum.Geri dönüp okuyacağım şimdi.İnşallah hamilesindir.Değiilsen de en yakın zamanda inşallah.Dur şimdi okuyayım.Yeniden teşekkürler...Merhaba silence, ilk önce şunu cevaplayım, ben Berk bey le görüşüyorum Dünya tüp bebek biraz evvel kendisiyle görüştük, sen yumurta donasyonu olacağın için yaşının önemi yok kullandıkları yumurtalar 22 ve 30 yaş (dünya genelinde bu yaş 35'e kadar çıkıyor fakat Berk bey sınırı 30 yapmış)arasındaki kadınlara ait ve fiziksel ruhsal kültürel anlamda seçilmiş donörler. bunu Berk bey kendi teyit etti. önce fiziksel olarak sonra kültürel olarak mülakattan geçiyorlar sonra kabul ediyorlar yani fiziksel olarak vucut/kitle oranını ve kültür düzeyine bakıyorlar. ben bütün merkezleri 1 yıldır takip ediyorum yazıştım ve mailleştim ama içime sinen yer şuan Berk bey. Berk bey donör konusunda titiz. Donörü kendinizmi seçiyorsunuz sormuşsun donörü görme gibi bi durumun hiç bir merkezde yok dünyanın hiç bir yerinde yok zaten. ama senin fiziksel durumuna göre seçiliyor sen saç, ten, göz, boy, kilo durumunu söylüyorsun ve fotografını yolluyorsun sana en uygun donörü kullanıyorlar.
Kızlar bir sürprizde bende geçen ay sonu hit le (yumi donasyonu) tedaviye yeniden başladık ve transferimiz gayet başarılı bir şekilde oldu, şükürler olsunki 11. gün idrar testinde ilk pozitif haberimi aldım 12. gün 200.25 gibi bir degerle bthcg degerimi ögrendim... 14. gün 551 e yükseldi degerimiz şükürler olsun benim hasretimde bitti inşallah önümüzdeki hafta kese görmek için drmuza gidecegiz...Bu defa hiç bir belirti hissetmedim aksine sanki hiç transfer yapılmamış gibiydim, bol bol dinlendim ekstra hiç bir şey yapmadım, olurmu olmazmı korkusundan kimseciklere anlatmadım bu defa, çünki her defasında negatif alıp günlerce bunu konuşmak beni çok yıpratıyordu ama sanırım artık herkeze söyleyebilirim buna sizinle paylaşarak başlamak istedim.Allah isteyen herkeze nasipetsin
Sevgili çizmeli kedi, geç geldim o yüzden de kusura bakma.Cevabın için çok teşekkür ederim.Tedavini tamamladın mı bilmiyorum.Geri dönüp okuyacağım şimdi.İnşallah hamilesindir.Değiilsen de en yakın zamanda inşallah.Dur şimdi okuyayım.Yeniden teşekkürler...
Merhaba silence, ilk önce şunu cevaplayım, ben Berk bey le görüşüyorum Dünya tüp bebek biraz evvel kendisiyle görüştük, sen yumurta donasyonu olacağın için yaşının önemi yok kullandıkları yumurtalar 22 ve 30 yaş (dünya genelinde bu yaş 35'e kadar çıkıyor fakat Berk bey sınırı 30 yapmış)arasındaki kadınlara ait ve fiziksel ruhsal kültürel anlamda seçilmiş donörler. bunu Berk bey kendi teyit etti. önce fiziksel olarak sonra kültürel olarak mülakattan geçiyorlar sonra kabul ediyorlar yani fiziksel olarak vucut/kitle oranını ve kültür düzeyine bakıyorlar. ben bütün merkezleri 1 yıldır takip ediyorum yazıştım ve mailleştim ama içime sinen yer şuan Berk bey. Berk bey donör konusunda titiz. Donörü kendinizmi seçiyorsunuz sormuşsun donörü görme gibi bi durumun hiç bir merkezde yok dünyanın hiç bir yerinde yok zaten. ama senin fiziksel durumuna göre seçiliyor sen saç, ten, göz, boy, kilo durumunu söylüyorsun ve fotografını yolluyorsun sana en uygun donörü kullanıyorlar.
Öncelikle hamile olan arkadaşları candan kutluyorum.Çoook güzel bir yaz geçirecekler yatsın dinlensin bebişlerini büyütsünler.Allah tamamına erdirsn inşallah..canım benim tedav,m devam ediyor adetimi bekliyorum şuan da. senin durumun ne tedaviye başladınmı yoksa araştırıyormusun?
Kızlar bir sürprizde bende geçen ay sonu hit le (yumi donasyonu) tedaviye yeniden başladık ve transferimiz gayet başarılı bir şekilde oldu, şükürler olsunki 11. gün idrar testinde ilk pozitif haberimi aldım 12. gün 200.25 gibi bir degerle bthcg degerimi ögrendim... 14. gün 551 e yükseldi degerimiz şükürler olsun benim hasretimde bitti inşallah önümüzdeki hafta kese görmek için drmuza gidecegiz...Bu defa hiç bir belirti hissetmedim aksine sanki hiç transfer yapılmamış gibiydim, bol bol dinlendim ekstra hiç bir şey yapmadım, olurmu olmazmı korkusundan kimseciklere anlatmadım bu defa, çünki her defasında negatif alıp günlerce bunu konuşmak beni çok yıpratıyordu ama sanırım artık herkeze söyleyebilirim buna sizinle paylaşarak başlamak istedim.Allah isteyen herkeze nasipetsin
canım 8 saatte bir,iğnemi vurunuyorsun...
ben sabah vurunuyorum,aksam vurunuyorum
sen fitil kullanıyorsun o halde?
tebrik ederim nrm34 allah tamamına erdirsin canım:)
merhaba arkadaşlar,
benim yine bir transferim oldu. bu kez hitte yaptırdık. ayın 14 belli olacak.
transfer çarşamba günü oldu ama hiç bir değişiklik yok. yine olmayacak diye korkuyorum.
biliyorsunuz 1 fresh doğuşta sonra dondurulmuşarla yine doğuşta olmuştu.
toplam 11 yumurtadan 8 tanesi blastosist seviyesine ulaşmış. 3 transfer edildi. tüm ısrarlarıma rağmen 4 yapmadılar.
kaş yaparken göz çıkarmayalım dediler. geri kalan 5 dondurdular.
ama ben cook korkuyorum yine olmadı diye. banada ne olur dua edein. rowina ve diger tutan arkadaslar. hayırlı olsun.. allah sağ salim bebeğinize kavuştursun sizi
sizde hiz belirti oldumu..?
merhaba arkadaşlar,
benim yine bir transferim oldu. bu kez hitte yaptırdık. ayın 14 belli olacak.
transfer çarşamba günü oldu ama hiç bir değişiklik yok. yine olmayacak diye korkuyorum.
biliyorsunuz 1 fresh doğuşta sonra dondurulmuşarla yine doğuşta olmuştu.
toplam 11 yumurtadan 8 tanesi blastosist seviyesine ulaşmış. 3 transfer edildi. tüm ısrarlarıma rağmen 4 yapmadılar.
kaş yaparken göz çıkarmayalım dediler. geri kalan 5 dondurdular.
ama ben cook korkuyorum yine olmadı diye. banada ne olur dua edein. rowina ve diger tutan arkadaslar. hayırlı olsun.. allah sağ salim bebeğinize kavuştursun sizi
sizde hiz belirti oldumu..?
Allah tamamına erdirsin.Senin ve diğer arkadaşların adına çok sevindim darısı başımıza inşallah.Yaşın kaç nrm,ve halil bey mi yaptı işlemlerni?Şimdi ben her hamle arkadaşa yaşın kaç ve kim nerde yaptı diye sorsam acayip antipatik olacağım biliyorum.Keşke bir son liste olsa:)))OOO yeni geldi ne çok şey istiiyor demeyin nolur arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?