• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rowina seni başka topikde görmüştüm acele etme demiştim hatta ama hayırlısı buymuş demekki inan senin adına çok sewindim hatta inşallah sağlıklı ikiz bebeişlerin olması için dua ediyorum hoş tek de olsa razıyız ama fazlasıda fena olmaz :) benimde rezervim de azalma var hatta şuan 3. tedavimdeyim iğnelerimin 6. günü inşallah son tedavim olur ve kavuşurum....

şöyle bir durum var söylemeden edemiyeceğim artık :)) çoğu zaman sizleri takip ediyorum nasıl zor bir karar acaba bu karardan önce nekadar düşünüldü neler yaşandı ben olsam nasıl karar verebilirdim vs... vs....

ama tüm içtenliğimle ve yemin ederek söylüyorum benim gözümde sizler en güzel en değerli annelersiniz.... inşallah rabbim en kısa zamanda hepinizin gönlündekini yaşatır.....

Selam picassoo,
Merak ettim kendi yumurtanlami tedavidesin.
Birde nerede ve nasil bir tedavi uyguluyorlar. Cevaplarsan sevinirim.
Tedavinde hayirli olsun... Seninde pozitif haberin bizim icin mutluluk :))))

Selam picassoo,
Merak ettim kendi yumurtanlami tedavidesin.
Birde nerede ve nasil bir tedavi uyguluyorlar. Cevaplarsan sevinirim.
Tedavinde hayirli olsun... Seninde pozitif haberin bizim icin mutluluk :))))

çok teşekkürederim efsunecim burda sende ayrı bir dikkatimi çekerdin hep yazılarını okudukca şöyle bir düşünür kalırdım bazende sözcüklerini googleden aratıp anlamına bakardım :))

canım kendi yumişlerimle aslında zor hasta gibiyiz eşimdede sorun var ankara hrs de tedavi görüyorum eşimde bende 31 yaşındayız klasik kısa protokol ilave olarak co kültür ve ımcı uygulanacak bunlardan dolayı biraz umutluyum olurda olmazsa birde havuz sistemi deneyeceğim hayat bakalım nerelere sürüklenip nelerle karşılaşacağım inşallah hepimiz için sonuçlar istediğimiz gibi olur :)

rowina seni başka topikde görmüştüm acele etme demiştim hatta ama hayırlısı buymuş demekki inan senin adına çok sewindim hatta inşallah sağlıklı ikiz bebeişlerin olması için dua ediyorum hoş tek de olsa razıyız ama fazlasıda fena olmaz :) benimde rezervim de azalma var hatta şuan 3. tedavimdeyim iğnelerimin 6. günü inşallah son tedavim olur ve kavuşurum....

şöyle bir durum var söylemeden edemiyeceğim artık :)) çoğu zaman sizleri takip ediyorum nasıl zor bir karar acaba bu karardan önce nekadar düşünüldü neler yaşandı ben olsam nasıl karar verebilirdim vs... vs....

ama tüm içtenliğimle ve yemin ederek söylüyorum benim gözümde sizler en güzel en değerli annelersiniz.... inşallah rabbim en kısa zamanda hepinizin gönlündekini yaşatır.....
evet canım kürlerle hamile kalınabilirmi topiğiydi ne yapalım canım vakit kaybı yaş ta ilerliyor hayırlısı buymuş zaten orada karar vermştim ne kadar bitkisel kür kullan kullan bitki mucizesi değil yaradanımın mucizesi bitki bahane oluyor anne olmak için rabbim sana zamanını sunuyor zaten çünkü yumurta denen bir organ bende yoktu kalmamıştı bebek sahibi olmak için birtek bu fırsat sunuldu önüme bende bunu kullandım hayırlısı olur inşallah ne diyelim canım sanada inşallah nasip eder tanrım.. seninde yüzün güler çünkü kadın emektardır kadın fedekardır kadın cüretkardır en önemliside kadın anadır bende analığı bu şekil yaşayanlardanım.....

Son düzenleme:
slm kızlar uzun zamandır forma gırıp yazamıyorum rabbım butun cocuklarımızı bıze bagıslasın inş emeklerımızı bosa cıkarmasın benım kanama olduktandan sonra hala dınlenıyorum dr bır sure dınlen dedı dualarınızı eksık etmeyın bu arada benımde ıkız meleklerım var rabbım bagıslasın

slm kızlar uzun zamandır forma gırıp yazamıyorum rabbım butun cocuklarımızı bıze bagıslasın inş emeklerımızı bosa cıkarmasın benım kanama olduktandan sonra hala dınlenıyorum dr bır sure dınlen dedı dualarınızı eksık etmeyın bu arada benımde ıkız meleklerım var rabbım bagıslasın
allah onları sana bağışlassın inşallah umudun hiç tükenmesin olsun dinlen bişey olmaz benim aklıma geldin kesin dinleniyordur dedim kendi kendime iyi bak kendine allah seni de bebişleride korusun :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

rowinacım çok güzel katlanmış rabbim devamını nasip etsin. sen bu cd56 ı testini yaptırmışmıydın?

teşekkür ederim canım darısı sana ve diğer arkadaşlara yalnız ben bu testi yapmadım ben sadece kan hormon (sperm )tahlilleri istenmişti onları yaptırmıştık başka testler istenmedi bende bunu ilk defa geçen senden duydum...böyle birşey yapmamı istemediler canım...

teşekkür ederim canım darısı sana ve diğer arkadaşlara yalnız ben bu testi yapmadım ben sadece kan hormon (sperm )tahlilleri istenmişti onları yaptırmıştık başka testler istenmedi bende bunu ilk defa geçen senden duydum...böyle birşey yapmamı istemediler canım...

canım benimde kafama takıldı yapsammı diye ama doktoruma sordum kanıtlanmış birşey deil dedi ben yaptırmıyorum yani düşüklerin yada tutmamasının nedeni budur diyemez kimse dedi. benimde kafam karıştı doğrusu. bir doktora daha danışacam ben. olmadı yaptırırım yani.

canım benimde kafama takıldı yapsammı diye ama doktoruma sordum kanıtlanmış birşey deil dedi ben yaptırmıyorum yani düşüklerin yada tutmamasının nedeni budur diyemez kimse dedi. benimde kafam karıştı doğrusu. bir doktora daha danışacam ben. olmadı yaptırırım yani.

canım bende bulundugum yerde tüp bebek doktoruna söyledim senin gibi aynı cevabı oda söyledi kanda pıhtılık varsa ya düşermiş ya tutmazmış dedim öyle şeymi olur ozaman tutsun diye her hastaya kan sulandırıcı veririz dedi inanmayın böyle şeylerle kafanızı meşgul etmeyin hiç birinin kanıtlanmış bilimsel bişeyi yok tutmasının düşmesinin falan filan etti hatta nerden duydun sen bunları filan diye güldü ailenizde varmı kan pıhtılıgı filan sorunlu hamilelik geçiren dedi yok dedim ya yürü işine bak filan dedi yani birazda mantıklı geldi annem büssürü dogurmuş öyle bişey yok ablamda dogum etti iki kere ondada yok hiç akrabalarda duymadım hiç birinde amannn allah verecekse zaten verecek olmayacagında yada düşeceginde herşey bahane bence birazda..

Evet zor bir sürecten,endise dolu ,acabalari bol sürecler,en cok da neler bizi bekliyor onalri bilmek bizi daha cok endiseye iterek bür sürecten geciyoruz.Emek veriyoruz,umut veriyoruz.Ve biz anneler bebegimiz ugruna her seye variz.Cok dogru söylüyorsunuz,cok güclü anne adalariyiz.Insalah emeklerimizi yüce Rabbim görüsü ve ellerimizi bos koymaz..
Bol sanslar diliyorum,güzel paylasimlar icin tekrar bekliyoruz..Insallah gönlümüzdekini yasariz canim.

Düşükleri önlemek icin verilen baskilayici ilaclar kullanilirken hijyene cok dikkat edilmeli. Mantar kapmaktan virüse bakteriyle sorun yasamaya kadar sorunlari beraberinde getiriyor..,
Yenen magrul bile iyice yikanmis olmali tuvalet ve banyo manikur pedikurde cok dikkatli olunmali,,
Arkadaslara duyurulr,
Bu yolda cok fazla ilaci zaten aliyoruz ama bagisiklik sistemi baskilayicilarda daha cok dikkatli olunmali...

Hizli bir okuma yaptim ikizleremi hamilesin yani...
Cok sevindim bir batinda halledeçeksin. İnsallah bir kiz bir erkek olur....
Sevgile kal

Düşükleri önlemek icin verilen baskilayici ilaclar kullanilirken hijyene cok dikkat edilmeli. Mantar kapmaktan virüse bakteriyle sorun yasamaya kadar sorunlari beraberinde getiriyor..,
Yenen magrul bile iyice yikanmis olmali tuvalet ve banyo manikur pedikurde cok dikkatli olunmali,,
Arkadaslara duyurulr,
Bu yolda cok fazla ilaci zaten aliyoruz ama bagisiklik sistemi baskilayicilarda daha cok dikkatli olunmali...

efsune nasılsın döndünmü bende bu sindirim olayından müzdaribim aç karnına hoşaf yiyorum sindirimi kolaylaştıracak yiyecekler yemeye dikkat ediyorum ama yine de kabızlık oluyor zannerdersem elevit yapıyor gidince dr soracam umarım bişey olmaz bugün öldüm lavaboya gidince sabah sabah iyi bir konu değil ama...

Hizli bir okuma yaptim ikizleremi hamilesin yani...
Cok sevindim bir batinda halledeçeksin. İnsallah bir kiz bir erkek olur....
Sevgile kal

ben bilmiyorum canım ilk değer 339 çıkmıştı ikincisi ise 989 yani iki kat artmıştı canım bazı arkadaşlar ikiz olabilir dedi ben bilmiyorum dr söyleyecek artık ne güzel olsada iyi olur:)

Hayirli olsun. Cok sevindim...
Tedavi surecini detayli yazarsan tüm okuyan ve misafir gezinenlere destek olmus olursun,,, ilac neler kullandin,ne donasyonu, ne testleri oldun, yas kac sorun ne gibi... Boylelikle bütüncül bir bakis acimiz olur...

canım. benim erken menopoz. yani yumurta donasyonu oldu. ben 34 yaşımdayım.
daha önce doğuşta yaptırmıştım. tutmadı. zaten memnunda kalmadık. orada bir fresh bide dondurulmuslar ile denedik. dundurmak için ek 500€ birde transfer icin yine 1000€ödedik.

daha sonra iki ay ara verdik. zaten kıbrıstada toplantımız vardı. hit le ön görüşmeye gittik. o gün sürecimiz başlamış oldu. rahim filmi istedi. bende kenisine çektirdim. 450tl narkoz altında çekti. ortamı cok begendim.hastane ortamı ve hersey kayıt altında.
sonra adetin ikinci günü günde 3 tane estrofeme basladık. elevit ve coraspirin. benim icin blastosist uygun olacagindan besinci gün tranferi ön görüldü. bende progesteron tahlili istendi. onuda yaptırdım. günde 3defa 8saat ara ile 200 progestana basladık.bu şelilde kıbrısa gittik öncesinde biraz tatil yaptık kaya artemiste. sonrada transfer günü hastaneye gittik. araba kiralamıstık.transferden önce bana 3 tane transfer yapılacagını daha fazla olamayacagını söylediler. 5 tanede iyi kalite donduruldu.
bu arada ilk yedi gün 3estrofem 8.gün günde 4estrofem. ve transferden sonra 5 estrofem ve 3x2 progestan yine 8 saat ara ile vitaminlere aynen devam.
tranferden 3 gün sonra e2 ve progestan testi istiyorlar tekrar doz ayarlamak icin bunlar standart doz dediler. ama ben unutmusum 5 gün yaptırdım:)

daha öncesinden yaptırdığım testleri soracak olursanız. otoimin hastalıgı, kanda pıhtılaşma, tiroid vs.. testlerin hepsi yapıldı.

ayrıca bu hastanede en cok hosuma giden bizim islemlerimiz icin bizden bir şifre istediler. telefonda bizden başka kimseye bilgi vermemek için. orada esimle ortak sifre belirledik.
tedafi 4500€ tuttu. dondurmak için ücret alınmadı. konaklama ve yol kendimiz ayarladık.(biz tatil yapmak istediğimiz için öncesinde tur şirketi ile gittik)

daha başka sorusu olan olursa seve seve cevaplarım.

yanlız benim tek korkum yine olmamış olması. hiç bir belirtiiii yooook:( sanki transfer olmamış gibiyim. hiç bir değişiklik his etmiyorum...

canım. benim erken menopoz. yani yumurta donasyonu oldu. ben 34 yaşımdayım.
daha önce doğuşta yaptırmıştım. tutmadı. zaten memnunda kalmadık. orada bir fresh bide dondurulmuslar ile denedik. dundurmak için ek 500€ birde transfer icin yine 1000€ödedik.

daha sonra iki ay ara verdik. zaten kıbrıstada toplantımız vardı. hit le ön görüşmeye gittik. o gün sürecimiz başlamış oldu. rahim filmi istedi. bende kenisine çektirdim. 450tl narkoz altında çekti. ortamı cok begendim.hastane ortamı ve hersey kayıt altında.
sonra adetin ikinci günü günde 3 tane estrofeme basladık. elevit ve coraspirin. benim icin blastosist uygun olacagindan besinci gün tranferi ön görüldü. bende progesteron tahlili istendi. onuda yaptırdım. günde 3defa 8saat ara ile 200 progestana basladık.bu şelilde kıbrısa gittik öncesinde biraz tatil yaptık kaya artemiste. sonrada transfer günü hastaneye gittik. araba kiralamıstık.transferden önce bana 3 tane transfer yapılacagını daha fazla olamayacagını söylediler. 5 tanede iyi kalite donduruldu.
bu arada ilk yedi gün 3estrofem 8.gün günde 4estrofem. ve transferden sonra 5 estrofem ve 3x2 progestan yine 8 saat ara ile vitaminlere aynen devam.
tranferden 3 gün sonra e2 ve progestan testi istiyorlar tekrar doz ayarlamak icin bunlar standart doz dediler. ama ben unutmusum 5 gün yaptırdım:)

daha öncesinden yaptırdığım testleri soracak olursanız. otoimin hastalıgı, kanda pıhtılaşma, tiroid vs.. testlerin hepsi yapıldı.

ayrıca bu hastanede en cok hosuma giden bizim islemlerimiz icin bizden bir şifre istediler. telefonda bizden başka kimseye bilgi vermemek için. orada esimle ortak sifre belirledik.
tedafi 4500€ tuttu. dondurmak için ücret alınmadı. konaklama ve yol kendimiz ayarladık.(biz tatil yapmak istediğimiz için öncesinde tur şirketi ile gittik)

daha başka sorusu olan olursa seve seve cevaplarım.

yanlız benim tek korkum yine olmamış olması. hiç bir belirtiiii yooook:( sanki transfer olmamış gibiyim. hiç bir değişiklik his etmiyorum...
tedavin güzel bi şekilde halolmuş zaten hit iyi dr umarım sende emeğin karşılığını alırsın belirti olmuyor kişinin bünyesine bağlı bende hala kas ağrısı oluyor mesela iğne batması gibi bazı insanlarda ise hiçbişey yok seninde olacak emin ol allah yar ve yardımcın olsun...

Benimdeolacak,
Ne guzel anlatmissin, iyilik yap denize at misali, bak ne kadar insana yol göstermis olacaksin,

Benim yazdigim maillerde transferden sonra yapilacaklar vardi bir oku derim,,

Belirti olmasini bekleme konuyu unut bol kahkaha ve telkin yap..

Ben (adini soyle) bir cocugun sorumlulugunu alabilecek kapasitede ve donanimdayim
Xxxxx anne olmak istiyor. Xxxx olgun, mutlu ve cocugun hayatina renk katacaginin ayridinda ve farkinda...

Resmet kendini hamile olarak hatta internetten bir hamile kadinin basini kendi resminle degistir ve resme bak,,

Beyin gercek gibi algilayip gereken hormonlari salgiliyor....

Bahtin acik olsun...haberlerinle mutlu olacagiz inaniyorum..

Benimdeolacak,
Ne guzel anlatmissin, iyilik yap denize at misali, bak ne kadar insana yol göstermis olacaksin,

Benim yazdigim maillerde transferden sonra yapilacaklar vardi bir oku derim,,

Belirti olmasini bekleme konuyu unut bol kahkaha ve telkin yap..

Ben (adini soyle) bir cocugun sorumlulugunu alabilecek kapasitede ve donanimdayim
Xxxxx anne olmak istiyor. Xxxx olgun, mutlu ve cocugun hayatina renk katacaginin ayridinda ve farkinda...

Resmet kendini hamile olarak hatta internetten bir hamile kadinin basini kendi resminle degistir ve resme bak,,

Beyin gercek gibi algilayip gereken hormonlari salgiliyor....

Bahtin acik olsun...haberlerinle mutlu olacagiz inaniyorum..

bir aksilik çıkmazsa transferimi sayılı günler kaldı muhakak deneyeceğim :)

arkadaşlar,
5. gün e2 ve progesteron değeri kaç olamlı..? hamilelik göstergesimidir..?

canım galiba bunların yüksek çıkması hamilelik belirtisi başka yerlerde okumuştum yüksekmi seninki tabi en güzeli bthgc nin yüksek çıkması başlı başına bunlar hamilelik olarak degerlendirilemez inşallah hamilesiindir..

Back