• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazla merakta bırakmadan değerim şuan bhcg:339.48 bilmiyorum yani şuan dizlerim tir tir bi taraftan ağlıyor bi taraftan gülüyorum karmaşık duygular içindeyim kızlar hepinizin toplu duaları için teşekkürler hepinize

rowinaa, heyecandan çatlamıştım. sonucu görünce çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin canım.çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah.
arka arkaya böyle güzel haberler alınca bizim de umudumuz, cesaretimiz artıyor :)

$2012-05-03 17.54.36.jpg :16::16::16::16::16::16:fala bakın kızlarrr fala inanmam ama şu tepedeki kadına bakın sanki hamiş gibi tabi benim falım bu yanında da balık var :))))))))))))))

rüzgarselin çok sağol hala inanamıyorum yıllardır hasret kalmışım bu kelimeye birinin size hamilesiniz sonucunuz pozitif demesi ne kadar güzel bi duyguymuş orda hastanede sevinç ve gözyaşı aldı başını gitti direk içeride açtım zarfı eşim yoktu yanımda iş yerindeydi kız kardeşim le gittim hastaneye labaratuvarcı ya sarıldım 8 yıllık bi hasret dedim kadın kutladı neyse işte devamı nı getirir allah inşallah eve geldim eşim aradı dokuz doğuruyorum sonuç nedir dedi beş altı sigara içmiş beklerken önce şakamı yapsam dedim sonra doğruyu söyledim eve geçtikten sonra geldi içeri geldi birbirimize sarılıp ağladık erkekler ne kadar göstermesede bu sefer gözyaşını gördüm ben ise hüngür hüngür ağlıyor ve allahıma şükrediyorum kızlarrr allah hiçbirinizin emeğinizi boş çıkarmasın biliyorum daha yolun başındayım ama hamilesiniz lafı bana yetti.....

rowina canım benim çok çokkkkk sevindim akşamdan beri inan aklımdasın senin kadar bende heyecan duydum adına. allahım tamamına erdirsin gönlünü ferah tutsun sakinlik huzur versin şu an ihtiyacın var buna:) seldacım korkma herşey rayına girecek buna inan sakin ol arkadaşım dualarım seninle inşallah tamamına erdirecek rabbim. allah yardımcımız olsun...
seni atlamışım canım çok teşekkür ederim senide yoolayacağız kısa sürede...

Cok guzel bir haber gercekten senin adina cok sevindim, sayfaya boyleguzel haberler geldikce hepimizin icinde kipirtilar basliyor sizlerin sevincini yurekten paylasiyor ve umutlaniyoruz. Insallal sonuna kadar boyle devam eder, diger hamile arkadaslarida ayrica tebrik ediyorum..
Mutlulugunuz daim olsun dualarimiz hepimiz icin sevgiyle kalin...

hepinize çok teşekkür ederim umarım gerisi hayal kırıklığı olmaz allah yar ve yardımcımız olsun bende aynen güzel haber duyunca dahada güçleniyordum tabi başta erken yapıp kendimi çok üzdüm ama siz siz olun aysevinin dediği gibi testi erken yapmayın.....

rüzgarselin çok sağol hala inanamıyorum yıllardır hasret kalmışım bu kelimeye birinin size hamilesiniz sonucunuz pozitif demesi ne kadar güzel bi duyguymuş orda hastanede sevinç ve gözyaşı aldı başını gitti direk içeride açtım zarfı eşim yoktu yanımda iş yerindeydi kız kardeşim le gittim hastaneye labaratuvarcı ya sarıldım 8 yıllık bi hasret dedim kadın kutladı neyse işte devamı nı getirir allah inşallah eve geldim eşim aradı dokuz doğuruyorum sonuç nedir dedi beş altı sigara içmiş beklerken önce şakamı yapsam dedim sonra doğruyu söyledim eve geçtikten sonra geldi içeri geldi birbirimize sarılıp ağladık erkekler ne kadar göstermesede bu sefer gözyaşını gördüm ben ise hüngür hüngür ağlıyor ve allahıma şükrediyorum kızlarrr allah hiçbirinizin emeğinizi boş çıkarmasın biliyorum daha yolun başındayım ama hamilesiniz lafı bana yetti.....

yaaa o hamilesiniz deseler o lafa canımı veririm ahhh kız canım arkadaşım aglattın beni ne yazsan sanki kendimmiş gibi oluyorum nerde boynu bükük anne sözüne hasret kalmış kadın varsa hepsine anneligi yaşatsın allah gene anneler günü ve gene anneler günün kutlu olsun diyen bi çocugum yok dakika başı televizyonda anneler günü şöyle böyle agızlarından düşmüyor olmayanı kim neylesin ahh ahhh ne diyeyim allah bizide görsün seninde tekrar gözün aydın kız ikizin olur inşallahhh..

hepinize çok teşekkür ederim umarım gerisi hayal kırıklığı olmaz allah yar ve yardımcımız olsun bende aynen güzel haber duyunca dahada güçleniyordum tabi başta erken yapıp kendimi çok üzdüm ama siz siz olun aysevinin dediği gibi testi erken yapmayın.....

canım sen galiba bir haftada tam olmamıştı test yaptıgında birde sabah idrarı degildi tamam olupta çıkmayanda var ama başka yerlerde her gün okuyorum 7-8 günüm test yaptım ikinci hafif vardı filan diyende çok hassas tesler kanda daha 10-50 mg arası oldumu gösteriyormuş neyse gene sonu güzel olduya gerisi mühüm degil ..

Eki Görüntüle 405988 :16::16::16::16::16::16:fala bakın kızlarrr fala inanmam ama şu tepedeki kadına bakın sanki hamiş gibi tabi benim falım bu yanında da balık var :))))))))))))))

yaa şu fala bende çok inanmam ama gerçektende hamile oldugun çıkmış balıkta kısmet derler balık oglan çocugunuda simgeler hayırlısı bu arada pek kahve içme kahve rahmin kasılmasını bebegin düşmesini tetiklermiş ..

Rowinacigim otele yerlestim ilk isim wireless baglantisini halledip haberini almak oldu....
Kutluyorum.. Allah devamina erdirsin.. Keyfini suür bu degisikligin..

Bak esinle inisli cikisli surec bu mutlulukta sinek viziltisi oldu..

Korkmakp yok yola devam....

tebrikler canım. allah tamamına erdirsin.

Rowinacigim otele yerlestim ilk isim wireless baglantisini halledip haberini almak oldu....
Kutluyorum.. Allah devamina erdirsin.. Keyfini suür bu degisikligin..

Bak esinle inisli cikisli surec bu mutlulukta sinek viziltisi oldu..

Korkmakp yok yola devam....

öyle oldu eşim dakikada bir hatırlatıyor dikkat et canım falan diye ah canım taa oralardan beni unutmadın değilmi sende gez dolaş keyfini çıkar kendine iyi bak canım ablammmm sevdiğim ve saygıdan diyorum sana bunu amin inşallah hep beraber yola devam edeceğiz...

Bugün 2 kez karsilaştim bu sehirde?

anne sarsin evlatliği cekik gözlü esmer ama öyle ahenkli ilişkileri varki..Elinden sıkıca tutmus yürüyorlardi.Enerji vardi...
Yine anne ve baba renkli gözlü ve sarisin ve bebek afrikali idi..

Yumurta donasyonunu düşünen kime benzer diye dert eden ben ,,,, başka bir coğrafyada bu o kadar az dert edilldiğini hissettim...Mutlandim. Ufkumuz açildikça kısır döngülerimiz azalacak. Her gün biraz daha farklilasiyorum:))))
Sevgiler,,,

evet kizlar bir guzel haberde benden olsun bugun doktorumda randevum vardi bagisiklik testi sonuclarim icin gittim ve doktorcugum yasadigim 2 dusugun sebebinide buldu cok sukur. Bagisiklik sisteminde activation marker of naturel killer cell normalde 0.8 olmasi gerekirken bende 2.41 cikmis ve bu sonuc hamileligi engelliyormus bunun tedavisinide kendisi yapacak donore karar vermeden bir ay once intralipid infusion adinda bir ilacla bu degeri baskilayacak ayni islemi ayrica transferden sonra 3 kere daha uygulayacak. Bu arada donasyon icin bize ispanyayi onerdi 7.500 euro fiyati dedi karar verirseniz basari sansi cok yuksek ingiltereden cok hastam orda bebek sahibi oldu dedi. biz simdi esimle karar asamasindayiz yaza kismetse bizde hamileler arasina katilmayi umuyoruz...-)

evet kizlar bir guzel haberde benden olsun bugun doktorumda randevum vardi bagisiklik testi sonuclarim icin gittim ve doktorcugum yasadigim 2 dusugun sebebinide buldu cok sukur. Bagisiklik sisteminde activation marker of naturel killer cell normalde 0.8 olmasi gerekirken bende 2.41 cikmis ve bu sonuc hamileligi engelliyormus bunun tedavisinide kendisi yapacak donore karar vermeden bir ay once intralipid infusion adinda bir ilacla bu degeri baskilayacak ayni islemi ayrica transferden sonra 3 kere daha uygulayacak. Bu arada donasyon icin bize ispanyayi onerdi 7.500 euro fiyati dedi karar verirseniz basari sansi cok yuksek ingiltereden cok hastam orda bebek sahibi oldu dedi. biz simdi esimle karar asamasindayiz yaza kismetse bizde hamileler arasina katilmayi umuyoruz...-)

sizin adınıza sevindim ne güzel düşüklerinizin nedenini bulmuşsunuz inşallah sonuna kadar gider mutlu sona ulaşırsınız:)

Ördek ne yaptın cnm merakla seni bekliyoruzz...

rowina cım,ben gıttım dr.um 2 tane saglıklı kesemızı gördük bırde fotograflarını cekelim sunların dedi:) eşimin eline verdi fotografları :))

yanlız.muayene olana kadar bende bır sey yoktu .camasırımdada bır şey yoktu,vajinal muayeneden sonra eve geldıgımda akıntım olmus ve kahve rengı cok uzuldum,cok deıl ama ..ara ara devam eden akıntı kahverengi...bugune kadar cok az akıntım olmus oda rensksız bır akıntı idi...tabı canım cok sıkkın bir seymi oldu acaba dıye düşünüyorum..dr.aramadım..

Buarada sana cok cook sevındım,allah devamını saglıkla mutlulukla sizlere getırsın yasamanızı daim etsin...ne kadar güzel bır haber...allah utandırmasın ınsallah,eli ayagı düzgün,saglıgı yerınde,akıl saglıgıda yerınde hayırlı evlar nasıp etsin..allah tamamına erdırsın ınsallah...mutlu keyıflı neseli bır aıle olmanızı temenni ederim...

coookk sevgilerimle.....

fazla merakta bırakmadan değerim şuan bhcg:339.48 bilmiyorum yani şuan dizlerim tir tir bi taraftan ağlıyor bi taraftan gülüyorum karmaşık duygular içindeyim kızlar hepinizin toplu duaları için teşekkürler hepinize

Canım buarada degerin ne kadar güzel...valla benım 10.günde 553 idi :)) keşke benım degerde senınkı gıbı olabılseydı...bende cift bebek :)) 1 tane olsun istedık ama kısmet...bakalım artık..2 bebek bızım için cok fazla her acıdan :( dr.lada konustuk anlattık ve gayet iyi anladı bizi...zaten tek gebelikten yanadır dr.ların geneli dedi.ama kısmet artık dıyorumya...

allah olmayana nasip etsin,kım ne kadar ısterse okadarını onlara versin...hepimize tasıyabılecegımız bakabılecegımız evlatlar nasip etsın yaradanım...
sevgiler

rowina cım,ben gıttım dr.um 2 tane saglıklı kesemızı gördük bırde fotograflarını cekelim sunların dedi:) eşimin eline verdi fotografları :))

yanlız.muayene olana kadar bende bır sey yoktu .camasırımdada bır şey yoktu,vajinal muayeneden sonra eve geldıgımda akıntım olmus ve kahve rengı cok uzuldum,cok deıl ama ..ara ara devam eden akıntı kahverengi...bugune kadar cok az akıntım olmus oda rensksız bır akıntı idi...tabı canım cok sıkkın bir seymi oldu acaba dıye düşünüyorum..dr.aramadım..

Buarada sana cok cook sevındım,allah devamını saglıkla mutlulukla sizlere getırsın yasamanızı daim etsin...ne kadar güzel bır haber...allah utandırmasın ınsallah,eli ayagı düzgün,saglıgı yerınde,akıl saglıgıda yerınde hayırlı evlar nasıp etsin..allah tamamına erdırsın ınsallah...mutlu keyıflı neseli bır aıle olmanızı temenni ederim...

coookk sevgilerimle.....

nrm34
hayatım,durum 2 tane saglıklı kesemızı gördük bırde fotograflarını cekelim sunların dedi:) eşimin eline verdi fotografları :))

Canım buarada degerin ne kadar güzel...valla benım 10.günde 553 idi :)) keşke benım degerde senınkı gıbı olabılseydı...bende cift bebek :)) 1 tane olsun istedık ama kısmet...bakalım artık..2 bebek bızım için cok fazla her acıdan :( dr.lada konustuk anlattık ve gayet iyi anladı bizi...zaten tek gebelikten yanadır dr.ların geneli dedi.ama kısmet artık dıyorumya...

allah olmayana nasip etsin,kım ne kadar ısterse okadarını onlara versin...hepimize tasıyabılecegımız bakabılecegımız evlatlar nasip etsın yaradanım...
sevgiler

ya canım çok sevindim kısmetimizde ne varsa kabuluz sakın ha sakın aldırma bebek gelirse kısmeti ile derler ya ikiz çok iyi ben çok severim ikizleri ördekcim harikasın kolay kolay ikiz olmuyor ben testi 12.gün yaptım birde yarında yapıcam artış varmı yokmu bilmiyorum umarım artar allah yardımcımız olsun amin diyerek seni kutluyorum sağlıkla kucağına alasın diyorum seni öpüyorum:.....

coookk sevgilerimle.....

sağol canım benimle beraber transfer yapılan bayan beni dün aradı akşam kanaması olmuş aynı adet kanaması gibiymiş sonrada onunda sonucu pozitif çıkmış üstelik benim değerim kat daha yüksek 506 dedi çok sevindim 42 yaşında bir bayan tanıştık çok cici benim ablamsın diyorum günlük arar beni ve sonuç harika çıkmış üstelik kanama sı olduğu halde korkma canım senin için ferah olsun dinlen sen allah işte kimseye istemediği birşeyi vermez yeterki o ol desin herşey olur

Son düzenleme:
Back