Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaslar ben sadece elevıt alıyorum bu arada ben fıtıl kullanamadıgım ıcın ıgne verıldı bırde estrofem ben nakıle kadar 4 gıttım nakılden sonra 5 cıktı papatya arkadas 8 demısde
Estrofem miktarına cok takılma hit transfer oncesi 4 sonrasında ise hep 5 tane veriyor.berk bey ise once3 sonra 4 verdi ama ben hep 5 ictim.papatyacigim progesteron hapları icin 8 demiştir.ben protestan haptan 9 tane kullanıyordum transfer sonrası.ama iğne oldugu icin daha az kullanırsın.haplar tam olarak erimiyor ve emilimi az diye fazla veriliyor.senin ilaçların gayet yeterli merak etme:)
Merhaba arkadaşlar evvela konuyu açan efsune hanıma, yorum ve bilgilerini yazan sizlere teşekkür ederim.
birkaç gündür okuyorum henüz bitiremedim.
öncelikle tedaviye başlayan, bitiren, hamile olan arkadaşlara allah yardım etsin diyorum allah yüzünüzü/yüzümüzü güldürsün.
benim sorunum biraz farklı gibi sanırım, sorunumuz azosperm microtese vs olduk malesef sonuç sıfır.
bizde tek şansımız donasyona karar verdik fakat bu seferde benim yaş sorunu yüzünden doktor kendi yumurtalarınla zor 3-4 yumi ancak olur dedi.
yaşım 39 bu arada.
şimdi benim için sperm donasyon oluyor yumide donasyon olsun hiç farketmiyor fakat eşim hiç deil yumurta bizden olsun diyor bende ona bıraktım.
pazartesi ilaçlarıma başlayacağım. şuan için yazacak bir bilgi birikimim yok anlayacağınız:)
ben şuan sizin yazılarınızı geriye dönük okuyorum çok güzel şeyler yazmışsınız ellerinize sağlık.
ha bu arada kıbrısta bütün hastanelerle görüştüm, içlerinden berk bey bence 1 kez dahi olsa kendi yumurtanızla deneyin dedi diğerleri direk gelin embriyo yapalım dedi.
halil bey zaten her zamanki gibi, ahmet bey ilgili, ama doktor olarak direk beni arayıp konuşan berk bey oldu. bunu sizde yazmışsınız çok ilgili iyi konuşur vs aynen öyle
bence zaten klinikler, doktorlar arasında pek fark yok işlem aynı ilaçlar aynı nerede bebek olursa orası iyi oluyor kişilere göre.
yani ben adım attım allah sonuçlarımızı güzel yazsın.
ben biraz daha forumu geriye dönük okuyacağım hepinize sevgiler:)
sevgili çizmeli kedi hoşgeldin,
seni online gördüğümde inşallah kendiside aktif olur dedim ve mesajın geldi.. çok mutlu oldum..
tedavin hayırlı olsun.. bence aklında bir şüphe kalmasın kendi yumurtalarınla dene eğer olmuyorsa zaten embryodan başka şansın kalmıyor..
düşüncene katılıyorum her merkez aynı işlemi yapıyor. ama önemli olan hastaya uygun işlemi yapabilmeleri..
sürecini paylaşki emekler artarak insanlara ulaşsın.. hepimizin gücü birlikte acayip bir enerji oluyor..
yolun ve bahtın açık olsun..
Sevgili efsune teşekkür ederim hoşbuldum,
birkaç zaman oldu burayı keşfedeli daha evvel diğer ç.i forumu okuyordum sonra başka yerleri araştırırken burayı buldum işte bu dedim.
sade, net ve karışıklık curcuna yok çok hoşuma gitti.
bizde kendi yumurtalarımızla düşündük ve start verdik hayırlısı olsun.
sürecimi inşallah paylaşacağım dediğim gibi henüz çok acemiyim, bugün doktorla ön görüştük pazarteside gidip ilaçlarımızı alacağız
nedense havadanmı trafiktenmi acaip gerildim bugün adetimin 2. günü ve kanamam çok oldu tansiyonum düştü şu an gözlerim kapanıyor sanki,
ama buraya girmedende duramadım:) girip start verdiğimi söylemek istedim benimde paylaşacağım bilgiler olur belki kimbilir:)
kendinize iyi bakın allaha emanet olun hoşçakalın:)
hoşgeldin çizmelikedi bencede önce kendi yumilerinle dene denemekten bişey olmaz aslında kıbrıstaki merkezlerden hit direk hemşiresini ortaya koyuyor berk çok iyi böyle sakin bi adama benziyor ben berki çok istedim olsun dedim ama eşimde savaş beyi istedi ama savaş bey de oğlu ahmeti devreye sokuyor ilgililer dediğin gibi herkes aynı işi yapıyor nerde pozitif olursa orası iyi bir merkez oluyor seninde yolun açık olsun buraya bi alıştınmı müptelası oluyorsun ben öyle oldum...kendine iyi bak sevgiler..Merhaba arkadaşlar evvela konuyu açan efsune hanıma, yorum ve bilgilerini yazan sizlere teşekkür ederim.
birkaç gündür okuyorum henüz bitiremedim.
öncelikle tedaviye başlayan, bitiren, hamile olan arkadaşlara allah yardım etsin diyorum allah yüzünüzü/yüzümüzü güldürsün.
benim sorunum biraz farklı gibi sanırım, sorunumuz azosperm microtese vs olduk malesef sonuç sıfır.
bizde tek şansımız donasyona karar verdik fakat bu seferde benim yaş sorunu yüzünden doktor kendi yumurtalarınla zor 3-4 yumi ancak olur dedi.
yaşım 39 bu arada.
şimdi benim için sperm donasyon oluyor yumide donasyon olsun hiç farketmiyor fakat eşim hiç deil yumurta bizden olsun diyor bende ona bıraktım.
pazartesi ilaçlarıma başlayacağım. şuan için yazacak bir bilgi birikimim yok anlayacağınız:)
ben şuan sizin yazılarınızı geriye dönük okuyorum çok güzel şeyler yazmışsınız ellerinize sağlık.
ha bu arada kıbrısta bütün hastanelerle görüştüm, içlerinden berk bey bence 1 kez dahi olsa kendi yumurtanızla deneyin dedi diğerleri direk gelin embriyo yapalım dedi.
halil bey zaten her zamanki gibi, ahmet bey ilgili, ama doktor olarak direk beni arayıp konuşan berk bey oldu. bunu sizde yazmışsınız çok ilgili iyi konuşur vs aynen öyle
bence zaten klinikler, doktorlar arasında pek fark yok işlem aynı ilaçlar aynı nerede bebek olursa orası iyi oluyor kişilere göre.
yani ben adım attım allah sonuçlarımızı güzel yazsın.
ben biraz daha forumu geriye dönük okuyacağım hepinize sevgiler:)
Sevgili efsune teşekkür ederim hoşbuldum,
birkaç zaman oldu burayı keşfedeli daha evvel diğer ç.i forumu okuyordum sonra başka yerleri araştırırken burayı buldum işte bu dedim.
sade, net ve karışıklık curcuna yok çok hoşuma gitti.
bizde kendi yumurtalarımızla düşündük ve start verdik hayırlısı olsun.
sürecimi inşallah paylaşacağım dediğim gibi henüz çok acemiyim, bugün doktorla ön görüştük pazarteside gidip ilaçlarımızı alacağız
nedense havadanmı trafiktenmi acaip gerildim bugün adetimin 2. günü ve kanamam çok oldu tansiyonum düştü şu an gözlerim kapanıyor sanki,
ama buraya girmedende duramadım:) girip start verdiğimi söylemek istedim benimde paylaşacağım bilgiler olur belki kimbilir:)
kendinize iyi bakın allaha emanet olun hoşçakalın:)
tek bir şey istiyoruz aslında bizler mutlu olmak ve var olmak..
bu yolda yaşadığımız çocuksuzluk sindirmesi ve çözmesi kolay olmayan bir deneyim olarak önümüzde duruyor...
bu yolda istenilene ulaşamanın getirdiği yaşantıları paylaşmaka olgunluktur. emek veriyoruz gönlümüzle yüreğimizle ve aslında hayatımızla bu yolda yürüyoruz..
paylaşmaktan daha doyurucu bir şey bilmiyorum..hele bilginin deneyimin paylaşımı .. zümer suresinde "hiç bilenle bilmeyen bir olurmu" der..bilginin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.
Almak vermek ediminden önce ise sorun değil ama sadece almak ediminde kalırsak bu kendimizi tıkamak demektir.
forumda misafir olanları lütfen paylaşmaya davet ediyorum yani bilginin ve deneyimin zenginliğine..
tek bir şey istiyoruz aslında bizler mutlu olmak ve var olmak..
bu yolda yaşadığımız çocuksuzluk sindirmesi ve çözmesi kolay olmayan bir deneyim olarak önümüzde duruyor...
bu yolda istenilene ulaşamanın getirdiği yaşantıları paylaşmaka olgunluktur. emek veriyoruz gönlümüzle yüreğimizle ve aslında hayatımızla bu yolda yürüyoruz..
paylaşmaktan daha doyurucu bir şey bilmiyorum..hele bilginin deneyimin paylaşımı .. zümer suresinde "hiç bilenle bilmeyen bir olurmu" der..bilginin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.
Almak vermek ediminden önce ise sorun değil ama sadece almak ediminde kalırsak bu kendimizi tıkamak demektir.
forumda misafir olanları lütfen paylaşmaya davet ediyorum yani bilginin ve deneyimin zenginliğine..