offf maşallah halil ibrahim bereketi olmuş iyi valla peki dondurma falan yapacakmısınız ne yapacaksınız kaç tanesini rahime yerleştirecekler...

offf maşallah halil ibrahim bereketi olmuş iyi valla peki dondurma falan yapacakmısınız ne yapacaksınız kaç tanesini rahime yerleştirecekler...

valla canım 15 tane dollemısler onlar hucrelenıyormus bıseyler bıseyler 3 tane tarnsfer olcak kalan olrsa 2 yıl dondurucaklar bakalım ya rabbım den hayırrlısı ya ıns tutarda hıc gerek kalmaz ya

valla canım 15 tane dollemısler onlar hucrelenıyormus bıseyler bıseyler 3 tane tarnsfer olcak kalan olrsa 2 yıl dondurucaklar bakalım ya rabbım den hayırrlısı ya ıns tutarda hıc gerek kalmaz ya

bu ara 100 sms doldurdun özel msj atma hakkın var artık şimdi ben sana bişey yollayacam

ya rovınacım buranın ozel msj panelıde cok sıkıcı 10 dk dolmayınca ıkıncı msj atamıyorsun ben senı ekledım haberın olsun

canım sız savas beye gıdecektınız dımı sana sey sorucam sız kac aıleyle paylasıyorsunuz donoru

evet savaş bey ben o konuda bişey bilmiyorum bişey söylemediler daha doğrusu soramadım daha resim eşleştirmesi cvp gelmedi bende aradım ama açmadı

pekı sız donorun resımlerını gordunuzmu hıc yanı okonuyla ılgılı donorun fızıksel ozlellıklerını ne ıs yaptıgını soyledıler bırde egelı oldugunu soyledıler

pekı sız donorun resımlerını gordunuzmu hıc yanı okonuyla ılgılı donorun fızıksel ozlellıklerını ne ıs yaptıgını soyledıler bırde egelı oldugunu soyledıler
ahmet bey banada bilgi verecek dr gidip geldikten sonra daha bana resim falan gelmedi sadece ben ve eşimin resimleri gitti kan grupları bizim fiziksel özellikler falan kız varya sağlıklı olsunlarda önemli değil benzeyip benzememesi

onlar sana resım yollamıyacakkı sen donorun resmını fılan gormuyorsun sadece sadece fızıksel ozellıklerını aılede genetık hastalıkları yok dıyorlar zaten işi bu kadar yanı bıze verılen bılgı bu arada msn ekle ordan goruselım

evet canım ben yanlış anladım doğru sadece benzediğini fiziksel özelliklerini birde hastalık olup olmadığını söylüyorlar tabi bizimde güvenmekten başka çare kalmıyor hakkımızda hayırlısı

heralde herkes hafta sonu gezmelerinde bu ara ahmet bey sağolsun döndü bana resimler eline geçmiş çok şükür tahlilleri sordu bende haftaya perşembe ye belli olacak dedim neyse hepinize iyi akşamlar.....

Shanticiğim
Bebeğinle güzel vakitler geçir .Bu dakikaların geri dönüşü yok.O hallerini bile çok özleyeceksin. O büyüdükçe de seviyorsun hala yatakları ayıramadık oğlumla 8 yaşına bastı Nasıl ayrılacağız bilemiyorum ama yapışık anne de olmak istemiyorum. Her gece şükrediyorum Yaradana bu güzelliği bana bahşettiği için. Hala gece 1 de fanilasını değiştiriyorum onu izliyorum. Herkesin başına gelsin diyorum. Mimoza da çok güzeldi ama ben buraya o dorumdan daha önce üye olmuştum o yüzden papatya kaldı. Kıza isim Manolya diye de düşündüm ( o da bir çiçek ismi ya hani) ama arkadaşlar pavyon isimlerini anımsatıyor dediler. Asya 'yı da severim ama o Al yazmalım Türkasn sultanın kaderini hiç beğenmediler. Gülce dedim bu sefer de içinde iki tane A olan dört harfli soyadıma uymadı çok silik kaldı e li isim. Babamız da mina , deniz dedi Onlar da unisex geldi. İşte elimde Gülşah ile Güneş kaldı. Dün de bir arkadaşım kız isimlerinin G ile başlaması kötü oluyormuş dedi (Kendisi Gülten)Kafam allak bullak oldu.Şekerlere de yazdıramadık o yüzden isim. Manolya ya ne dersiniz kızlar?

Kitabın ismi 'Tüm hastalıkların zihinsel nedenleri ' Louıse Hay tarafından. Amaa almana gerek yok ben trioid ile ilgili bölümü hemen yazayım.

Trioid---- Aşağılanma. 'Yapmak isteiklerimi asla yapamayacağım.Benim sıram ne zaman gelecek '----Eski sınırlamaları aşıyor ve artık kendimi özgür ve yaratıcı bir biçimde ifadeye izi veriyorum.

Aşırı çalışması ------Dışarıda bırakıldığı için şiddetli öfke,gazap.------Ben hayatın merkezindeyim ve kendimi ve gördüğüm her şeyi beğeniyor ve onaylıyorum.

Az çalışması --------Vazgeçme. Kendini umutsuz bir biçimde bstırılmış hissetme.------Kuralalrı beni tümüyke destekleyen yeni bir hayat yaratıyorum.

Guatr--------Acı çektirildiği,cezalandırıldığı için nefret duyma.Kendini kurban olarak görme.Kendisini hayatta engellenmiş hissetme. ---Hayatının hakimi, yöneticisi benim .Kendim olmakta özgürüm.

Tabii ilksöz ve sonsöz de çok önemli Biraz alıntı yapacağım izninizle yazardan ve çevirmen Semra Ayanbaşı .
Çocuklar ve hayvanlar çok açık oldukları için Çevrelerindeki yetişkinlerin bilinçlerinden çok etkilenirler. Ondan dolayı onlarla çalışırken etrafındaki yetişkinlerin de bilinci temizlenmeli.

Unutmayı metafizik neden'e ulaşmak fiziksel alanın ardındaki zihinsel nedene ulaşmak demektir. Örneğin bana kabızlıkbir hastam olsanız, sizin kendi sınırlılılığına ve yatarsizliğinize inananve bu yüzden de yerine koyamayacağı korkusuyla bir şeyleri bırakmaktan, koyuvermekten korkan bir insan olduğunuzu anlardım. Bu ayrıca siizn eski, acı vericibir anıyı sürekli kafanızda yaşatıtığınız, bir türlü atamadığınız anlamına da gelebilir. Ya da artık size katkıda bulunmayan bir ilişkiyi, doyum vermeyen bir işi veya artık işinize yaramayan kimi eşyayı bırakmaktan korkuyor olabilirsizi. Par a konusunda cimri olabilirsiniz. RAHATSIZLığnız bana zihinsel tutumunuzla ilgili birçok ipucu verecektir.
Size gergin bir tutumla içinize yeni bir şey alamayacağınızı anlatmaya çalışırdım.Evrenin soluk almanızı sağlayan o gücüne güvenmenizi sağlamaya çalışırdım ki böylece hayatın ritmleriyle birlikte akabilesiniz. Korku kalıplarından kurtulmanıza yardımcı olur ve size zihninizi farklı biçimde kullanarak yeni güzel deeyimler devresini nasıl yaratacağınızı öğretirdim. Sizden eve gidip dolaplarınızı boşaltmanızı ve yeni şeylere yer açmak için tüm yararsız eşyayı atmanızı isteyebilrdim.Ve bunu yaparken de yüksek sesle ' Eskiden kurtuluyor ve yeniye yer açıyorum demenizi isterdim. Ve siz bu terk ve feragat etme prensibibni anlamaya başladıkça, bu sıkı tuta ve alıkoyma biçimi olan kabızlık da çözülecektir. Beden artık yararlı olmayanı rahatça dışarı bırakacaktır.
SEVGİ- HUZUR, SEVİNÇ ve KENDİNİ ONAYLAMA kavramlarını sık yineleyinnnnnnLouıse L. Hay

günaydın papatya güzel bi isim aslında bende soyadı uzun olursa isimin kısa olması tarafındayım tabi soyadıda seninki gibi kısa olunca isimde böyle uzun daha güzel oluyor ben her zaman çiçek isimlerini çok seviyorum gerçi bizim etrafımızda elif fatma ayşe hatiçe çok var alışagelmiş isimler şuanki yeni nesiller biraz değişik isim vuruyorlar g harfi ile başlayan isimlere gelince evet ablamda g harfli ama hayat ona hep ters şeyler getirdi aslında gül ile başlıyor ama hiç gülmedi isim güzel çiçek gibi kızın olsun güzel güzel koku sarsın etrafa bilirsin manolya limon çiçeği gibi kokar kokusu güzeldir...hayırlı ve uğurlu olur inşalllah....

yolun açık bahtın bol şansın yaver gitsin arkadaşım bugün transfer zamanı hadi bakalım al da gel bebişlerini bak bebişlerini dedim umarım kavuşursun dileğine ...

bencede o olabilir arkadaşım.içinede doğmuş bence.iyi bi nebze rahat etmişsindir.:)

efsune mrhb nasılsın
umarım hayal ettiğiniz kararlar beklememenin bi faydası olmadığını sana hayal ettirir
ne zaman başlıyorsun yada ne zaman başlamayı hayal ediyorsun lütfen daha ileriye atma içindekileri
formu açtın bizide parçası yaptın ama artık bizde seni uğraşırken görmek istiyoruz iyi dileklerimle sevgiler....

Arkadaslar dr.bana dhea almamı söledi..bu ilacın acık adı tam olarak bumudur? yoksa biosteron dhea mıdır adı? Tam adını bilen varmıdır?yazarsanız sevınırım...dr.a ulasamıyorum.

selamlar kızlar.. iyi haftalar.. selda inşallah herşey yolunda gider.. kap gel bebişlerini..

papatyam- mimozam.. nasıl geçti bu kadar zaman yaa.. daha dün gibi sen oradayken görüşmelerimiz falan.. isim olarakta.. manolya da güzel bir isim.. narin ve kırılgan olmasın sonra ama:)birde sen daha öncede şahlı mahlı bir isim demiştin.. o zaman nilşah geçmişti içimden.. yazdım sanki ama hatrlayamadım.. g ile başlaması kötü oluyor diye düşünmem ama bazı isimlerdeki insanlar belli özelliklere sahip oluyorlar diye düşünüyorum.. okul hayatımda farklı dönemlerde arkadaşım olan aynı isme sahip, birbirini hiç tanımayan arkaşlarımda örtüşen o kadar huy-tavır-eda vs vardı ki anlatamam :)

birde manolya dedin mırıldanmaya başladım bile:)

[video=dailymotion;x9o0xh]http://www.dailymotion.com/video/x9o0xh_zeki-muren-manolya-1955-son-beste-f_creation[/video]

sözleride uyuyor ama :) Uzun yıllar bekledim Hakikat oldu rüya Koklamaya kıyamam Benim güzel manolyam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…