efsunecim merhaba
bu aralar pek girmiyorum foruma şimdi son sayfaya bir göz gezdiriyordum...
şimdi daha iyiyim bu durumları yaşayınca sağlığın herşeyden önemli olduğunu birkez daha hatırlıyor insan sağol beni erak ettiğin için...
rüzgarselin sizede geçmiş olsun
yosuncum babanada geçmiş olsun
bu arada geçmiş sayfaları henüz okumadım atladığım konular varsa kusura bakmayın
Sevgili Efsune
İyiyim çok çabuk yoruluyorum artık. Öğleden sonraları uyumak istiyorum hiç adetim değildir. Bugün de oğlan beni okula çağırdı İlla bir arkadaşına yalancı olmadığını kanıtlamam açıklama yapmam için:) Gidip gelmek öldürdü beni. Elimdeki yara kapanmak üzere ama ağrısı oldu şaşırdım. Bir bebeğin Güncesi ni sipariş ederken akaşa yayınlarından hastalıkların nedeni ve çözümü
gigib bir ismi vardı onu da almıştım.Burada alıntı yapacaktım kitabı bulamadım akşama artık.Ağrıya bile bir psikolojik neden bulmuş acıya da öyle. Biraz uzak kaldı bana ama bazı rahatszılıklara açıklaması çok mantıklı idi. Acaba sana bu kadar acı veren deneyimlerin neden hala acı veriyor. Benim de kötü anılarım var ama acı vermiyorlar. Bırakabilsen herşeyi öylece kabul edebilsen herşeyi çözmeyecek mi ? Affet gitsin aileyi o zaman herşey çözülecek gibi. Sevgiyle kal
oooo çok iyimiş süper bir rahim kalınlığı olmuş hadi hayırlısı tüm iyi dilekler seninle olsun neyse kendini dinlendir beynini ruhunu rahat ol arada birgünün var salımı yapılacak transferin.....gunaydın benım guzel arkadaslarım nasılsınız gorusmeyelı ben dun gece dondum ama cok yorucu bır gun oldu ucagım tam 1.5 saat rotar yaptı esım sperm verdı hıt rahımı kontrol ett bu arada rahım kalınlıgım 11 cıktı pazartesı sabah inş hayırlısı ile tekrar gıdıyorum yumışlerımı alıp donuyorum kısmetse bu arada butun arkadaslarımın ıyı dıleklerı için çookkkkkkk saolun kızlar alllah hepımızın yolunu acık etsın bakalım şimdilik by
arkadaslar her ıkınızıde dıger grupta da bu gruptada dıkkatle takıp etmeye calısıyorum.....sevgili papatya bu akaşa yayınlarının bir kitabı daha var.. Doğum tarihine göre hayatta ne ile uğraşacağımızı ve nasıl bir kişi olduğumuzu basit bir formulasyon ile anlamlandıran..
Senin velet doğsun oradan bir alıntı yapacağım bekliyorum..
Yazdığın çalma konusuna gelince aile içi ilişkileri hakkında ciddi bir izlenim bırakıyor. Allah yardımcısı olsun..
oooo çok iyimiş süper bir rahim kalınlığı olmuş hadi hayırlısı tüm iyi dilekler seninle olsun neyse kendini dinlendir beynini ruhunu rahat ol arada birgünün var salımı yapılacak transferin.....
arkadaslar her ıkınızıde dıger grupta da bu gruptada dıkkatle takıp etmeye calısıyorum.....
Papatya bu bahsettıgın kıtap ısmı nedır acaba? Tıroıt ıle ılgılı olan kısmı benı alakadar edıyor......ama anlayamadıgım hem bız kendı dusuncemızle vucudumuza bu zararları ve hastalıkları verıyoruz sonrada gerımı alıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...keske olabılse........
Efsune senın hayallerın ıcınde cok cok sevındım umarım en kısa surede hayırlısı ıle ulasırsınnnnnnnnnn....
Bır de sana sorum olacak bu alacagın cocukluk terapısı acaba herseyı unutmanı mı saglayacak yada ne olacak......
Hem kendım ıcın hemde evlat edındıgım kızım ıcın soruyorum......
Kendınıze cok ıyı bakın guzel haberlerınızı duymak dılegıyle............................
rovınacım hayırlısıyla pazartesı olcak bakalım sabah gıdıcem cok kalmıycagım salı donucegım dr gerek yok nakılden sonra bıle gıdebılırsın dedı hastanedede yarım saat yatırıyoruz dedı bakalım işde rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın senın ne zaman yolculuk?
seldaselda;
seni takip ediyorum gönülden içten en iyisini diliyorum sana ama pek yazmıyorum..
fakat bunları yazma ihtiyacı duydum..
senin iyiliğin için bunlar..
lütfen 2 saat ne yap yap yat onlar göndermeye kalkarsa bile inat et.. hemen uçma derim.. en az 2 gece kalmalısın uçuş sırasında basınca maruz kalıyor ve embryo tutunması için iyi değil.. aslında aysevi buna benzer birşey yazmıştı..
emeklerinin boşa gitmesini istemiyorsan aslında gerekenide yapmalısın derim.. !!!!!!!!!!!!!!
ben yoruldum bugün canım kendimi eve zor attım eltim yasin okutacak diye ona biraz yardım ettimsevgılı rovına ve efsune nasılsınız bakalım ??
eşim yemeğe gelmeyecekmiş bende kendime spagetti yaptım eşim sevmiyor o gelmiyor diye keyif yapayım dedim bi salata bide turşu off ekşi ekşi acıktım ya sabahtan beri eltime dolma sarma mumbar doldurdum yoruldum aksilik eltimde karşı dairede oturuyor....
aslında haklısın araştırdığım bilgilere göre çok yatmakta iyi değilmiş hatta yarım saat yürüyüşten bahsediliyor hani ilk transfer aşamasında bir iki gün geçtikten sonra normal hayatına devam edebilirsin fazla ayakta kalma ama evin içindede dolaşabilirsin bilmiyorum yani kız ben ne yaparım asıl ben hiç yatmayı sevmem çok hareketliyimdir oraya koş buraya koş kayınvalidemle ilk dört sene beraber oturduk sonra evimizi ayırdık oraya gidip geliyorum evide 15 dk sürüyor hızlı adımlarlar iki güne bir beni bekliyor pek sevmezdi ama nedense evi ayırınca benden kopamıyorrovınacım barı yaptıklarından yeseydın bende bugun yemek yaptım ben yokken esım yesın dıye zaten dondukten sonra 1 hafta hıc bırsey yapmam heralde ya bırde bazı arkadaslar sey dıyo normal hayatına donku rahımde kan dolasımı yapsın bılmıyorum hayırlısı yasayıp gorcez
aslında haklısın araştırdığım bilgilere göre çok yatmakta iyi değilmiş hatta yarım saat yürüyüşten bahsediliyor hani ilk transfer aşamasında bir iki gün geçtikten sonra normal hayatına devam edebilirsin fazla ayakta kalma ama evin içindede dolaşabilirsin bilmiyorum yani kız ben ne yaparım asıl ben hiç yatmayı sevmem çok hareketliyimdir oraya koş buraya koş kayınvalidemle ilk dört sene beraber oturduk sonra evimizi ayırdık oraya gidip geliyorum evide 15 dk sürüyor hızlı adımlarlar iki güne bir beni bekliyor pek sevmezdi ama nedense evi ayırınca benden kopamıyor
insan insana benzer belki içindeki düşünceyi dışa vurdun bencede özlem hanım doğru diyordur çünkü kesinlikle dönor ile alıcıyı birbirine göstermezler ilerisi açısındancanım bıze esımle kendımızı tarıf ettık bırde resım yolladık ıkısının arasın bırsey ayarlıyoruz dedı ama istege gorede degısıyomus bazıları sarısın mavı gozlu fılan ıstıyormus ama bıze benzesın ıstedık bu arada dun merkeze gıttıgımızde oglen saatıydı dınlenme salonuna gırdıgımızde ıkı kız oturuyordu bırı bana cok benzıyordu boy kılo vs yuz fılan yanındakı arkadasıda anladı benzedıgımızı goz goze geldık bana bakıp bısey konudular fılan bır sure sonra onlar kalkıp bıraz arkaya dogru gıttıler ben ozlem hnm sordum acaba bumu dıye bız onları hıc odadan cıkarmıyoruz dedı bılmıyorum ???
insan insana benzer belki içindeki düşünceyi dışa vurdun bencede özlem hanım doğru diyordur çünkü kesinlikle dönor ile alıcıyı birbirine göstermezler ilerisi açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?