mrhb seldacım umarım yoktur çünkü varsa eğer guatırı iyileştiremeden yapamazsın peki belirtileri falan varmı mesela halsizlik kilo alıp vermeslm arkadaslar ımdat dıye bagırmak ıstıyorum moralım sıfır ay sonu kıbrıs yolcusuydum malum sekerıme fılan baktırayım dedım ama doktorum guvatır testı fılanda yapmıs bugun benım ısım vardı esım gıttı sonucları almaya yarın gelsın tahlıl versın demıs guvatırı var ne yapıcam ne edıcem bılemıyorum yanlız acayıp olan bısey var 3-4 ay once ben bu tahlılerı yaptırdım hıcbırsey yoktu acaba sımdı aldıgım ılacmı tahlılerde anormallık yaptı lutfen yardımmmmm
ıyı gecelr rovınacım nasılsın nasıl gıdıyo
ya canım ıns yoktur yanlız ıkı uc ay once test yaptırmısdım hersey normaldı hıcbırsey yoktu bır anda bu kadar yukselmesı cok ılgın bırde acaba estrofen fılan alıyorumya acaba ondanmı dıye supelenıyorum bılmıyorum
canım ya cok moralım bozuldu canım cok sıkkın
aysevıye msj atsam ozleden
sakın canını sıkma moralini de bozma korkmaki yarın gittiğin zaman yanılmış olasın dr bi konuş şu ilaçlardan dolayı olabilirmi diye içini ferah tut tam tedavi aşamasında bu kadar moral bozukuluğu iyi olmaz boğazında hafif şişkinlik varmı peki seni rahatsız edecek kadar
merak etme aysevi cvp verir ama yinede ihmal etme dr gitcanım oyle belırtı fılan bırsey yok ya bılmıyorum bakalım aysevıye burdan msj attım ama ıns cvp gelır sabah nasıl olcak dr nedıycek halbukı cumartesı rahım olcumum vardı ya acayıp kafama takıldı
aysevı
aysevıcım ıyı geceler canım eger sıkılmazsan sana sorularım olucak cok moralım bozuk canım sıkıldı bılıyorsun ben ay sonu kıbrıs yolcusu olacaktım bende gıtmeden su şekerıme fılan baktırayım dedım hafta bası doktora gıttım tahlıl fılan yaptırdım bugun sonuclar cıktı esım almıs esıme guvatır var demıs yarın gelsın tekrar bır kac tahlıl versın demıs bızımkıde meraksız hıcbırşey sormamış almış sonucları eve gelmış yanlız uc dort ay once tahlılerımı yaptırmısdım hıc bırsey yoktu hatta annemde guvatır oldugu için ozellıkle dr baktı en ufak bır belırtı yoktu 4 ayda tsh hormonum tavan yapmıs sankı ya bu kadara yukselırmı acaba bu arada bılıyorsun elevıt estrofen ve coraspırın kullanıyorum acaba estrofenın yan etkısı gıbı bırsey olabılırmı acaba ya cok canım sıkkın sımdı guvatır gıbı bırsey varsa ne olur tedavım ıptalmı olur lutfen cevaplarmısın
Aymoşum günaydınnnnnn!
Elimi benim köpecik bir ısırdı anlatamam 2 gecedir nasıl ağrıyor şişti ama tabii ev köpeği ya kuduz muduz yoktur tabii. Benim ayakucumda yatıyordu onu diğer tarafa alayım derken oldu
onu yataktan atmak istediğimi düşündü gerçi hırladı uyardı beni ama dinlemedim Ne bileyim . Acaba bir antibiyotik merhem mi sürsem yoksa iyileşiyor da o yüzden mi ağrı oluyor Sevgili dr- eczacı karışımı uzmanımız sitemizin bir tanesi:Zaten oğlumda da bir sokak köpeği ısırmıştı bacağımdan demek ki kaderimde hamile kalınca ısırılmak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?