Portakal arkadaşımız

Hit yoğudur her zamanki gibi ama istersen sen ara Nasılsa sana değil onlara yazacak :)

slm arkadaslar ımdat dıye bagırmak ıstıyorum moralım sıfır ay sonu kıbrıs yolcusuydum malum sekerıme fılan baktırayım dedım ama doktorum guvatır testı fılanda yapmıs bugun benım ısım vardı esım gıttı sonucları almaya yarın gelsın tahlıl versın demıs guvatırı var ne yapıcam ne edıcem bılemıyorum yanlız acayıp olan bısey var 3-4 ay once ben bu tahlılerı yaptırdım hıcbırsey yoktu acaba sımdı aldıgım ılacmı tahlılerde anormallık yaptı lutfen yardımmmmm

mrhb seldacım umarım yoktur çünkü varsa eğer guatırı iyileştiremeden yapamazsın peki belirtileri falan varmı mesela halsizlik kilo alıp verme
sinirlilik uyku bozukluğu ellerinde titreme falan genelde hormon yetersizliği ve fazlalığı olan hastalarda daha çok görülen bişey hormonla alakalı ilaçlardanda olabilir inş.bişey çıkmazda sağlıkla gidersin geçmiş olsun ki geçsin

ya canım ıns yoktur yanlız ıkı uc ay once test yaptırmısdım hersey normaldı hıcbırsey yoktu bır anda bu kadar yukselmesı cok ılgın bırde acaba estrofen fılan alıyorumya acaba ondanmı dıye supelenıyorum bılmıyorum

ah canım ya aysevi burda olsaydı sana söylerdi yan etkilerini falan okudunmu bi baksaydın reçetene inşallah şüphelenmenmle kalır

canım ya cok moralım bozuldu canım cok sıkkın

sakın canını sıkma moralini de bozma korkmaki yarın gittiğin zaman yanılmış olasın dr bi konuş şu ilaçlardan dolayı olabilirmi diye içini ferah tut tam tedavi aşamasında bu kadar moral bozukuluğu iyi olmaz boğazında hafif şişkinlik varmı peki seni rahatsız edecek kadar

aysevı
aysevıcım ıyı geceler canım eger sıkılmazsan sana sorularım olucak cok moralım bozuk canım sıkıldı bılıyorsun ben ay sonu kıbrıs yolcusu olacaktım bende gıtmeden su şekerıme fılan baktırayım dedım hafta bası doktora gıttım tahlıl fılan yaptırdım bugun sonuclar cıktı esım almıs esıme guvatır var demıs yarın gelsın tekrar bır kac tahlıl versın demıs bızımkıde meraksız hıcbırşey sormamış almış sonucları eve gelmış yanlız uc dort ay once tahlılerımı yaptırmısdım hıc bırsey yoktu hatta annemde guvatır oldugu için ozellıkle dr baktı en ufak bır belırtı yoktu 4 ayda tsh hormonum tavan yapmıs sankı ya bu kadara yukselırmı acaba bu arada bılıyorsun elevıt estrofen ve coraspırın kullanıyorum acaba estrofenın yan etkısı gıbı bırsey olabılırmı acaba ya cok canım sıkkın sımdı guvatır gıbı bırsey varsa ne olur tedavım ıptalmı olur lutfen cevaplarmısın

canım oyle belırtı fılan bırsey yok ya bılmıyorum bakalım aysevıye burdan msj attım ama ıns cvp gelır sabah nasıl olcak dr nedıycek halbukı cumartesı rahım olcumum vardı ya acayıp kafama takıldı

merak etme aysevi cvp verir ama yinede ihmal etme dr git

Seldacigim günaydın

Bu kadar üzülecek birşey yok.rahat ol,tedavin iptal olmaz.aslinda tedavi oncesi bu sorunun ortaya çıkması iyi olmuş cunku en onemli dusuk nedenlerinden biride tiroit problemi.bugun muhtemelen ultrasonla bakılacak ameliyat gerekeceğini sanmıyorum.gerekirsede basit birşey ama o zaman bu ay tedavin iptal olur.diger türlü ilaç başlarlar ve tedavin devam eder.kullandigin ilaçların yan etkisi değil bu sorun.belki gecen sefer bakıldığında yanlış bakılmıştır cunku tsh oyle birden yükselmez.belkide gecen sefer t3,t4 bakılmıştır tsh bakilmamistir.her neyse sen dua et tedavi oncesi bu sorununu öğrendin.bir arkadasım hamileyken 3.ayinda bebeğin kalbi durduğu icin kürtaj olmak zorunda kalmıştı sonra tiroit problemi olduğunu öğrendi ve ilaç kullanarak tekrar hamile kaldı simdi 5 aylık bir kızı var.yani bunu cok daha geç öğrenebilirdin.hic canını da sıkma her seyin bir zamanı var ve her seyde bir hayir var unutma :)

Efsuneeeee

Şimdi dr um programında Özcan Köknel var. Erkek evlat .iile anne arasında ki ilişki tartışılıyor. Tabii sana göre amatörce şimdiilik. Sorular yeni başladı.

Seldacığım trioid ne kadarmış.Sınırda ise veya çok az ise tedaviyi etkilemez minik bir hapın 1/4 ü verebilirler veya vermezler. Ancak fark çok açıksa canım

3 ay filan hormonların düzene girmesini bekleyebilirsin.Yalnız Aysevi haklı .Düşüklerimden birinde kalbi durmuşru O gün çok uykusuz ve gece kavga etmiştim eşim ile ( bunlar trioidi etkiliyor

Ama tansiyonu da etkiliyor.Yalnız benim aklıma hiç gelmemişti trioid problemim oğlumun doğumundan sonra çıktı. Yıllarca hap kullandım ama sonra o mucize kitabı okudum Randel Lewis idi galiba Kitabın özeti Çin Tıbbı İle Başaranlar diye aratırsan google da orada anlatılıyor. Özellikle psikolojik bölümünü oku . Secret oku. yüzde 100 düşünce gücü varsa onu da oku. Ne bileyim bilinçaltının gücüyle ilgili herşeyi oku.

Sonra spora tekrar başladım ( yürüyüş sadece:) Zaten hergn yürürdüm de bu kez kendime zaman ayırdığımın bilincinde olarak sabah eşofmanlarımı giyerek fyürüdüm. Sevdiğim filmler vs işte
böyle beni mutlu edecek şeylere zaman ayırdım ve kendiliinden iyileşti Taedaviden 3 ay önce. Ama tedaviye karar vermiştim artık. Bilinçaltı mucize bir kavram .

Aymoşum günaydınnnnnn!

Elimi benim köpecik bir ısırdı anlatamam 2 gecedir nasıl ağrıyor şişti ama tabii ev köpeği ya kuduz muduz yoktur tabii. Benim ayakucumda yatıyordu onu diğer tarafa alayım derken oldu
onu yataktan atmak istediğimi düşündü gerçi hırladı uyardı beni ama dinlemedim Ne bileyim . Acaba bir antibiyotik merhem mi sürsem yoksa iyileşiyor da o yüzden mi ağrı oluyor Sevgili dr- eczacı karışımı uzmanımız sitemizin bir tanesi: Zaten oğlumda da bir sokak köpeği ısırmıştı bacağımdan demek ki kaderimde hamile kalınca ısırılmak var

kızlar selam.. selda geçmiş olsun..

bizde dün babamın hastane işleri ile uğraştık. epilepsi teşhisi kondu.önümüzdeki hafta beyin elektrosu ve önümüzdeki ay da MR çekilecek. ilaç tedavisine başlandı. falan filan.. neyse..

benden haberler bu kadar.. umarım çok güzel haberler alırız bugünlerde ve eski neşemiz yerine gelir..

öpüldünüz...

papatyam günaydın.. çok geçmiş olsun... öyle açık yara halindemi ısırılan yer.. aman mikrop falan kapmasın dikkat et.. benimkide beni ısırmıştı. oyun oynarken hemde. atayımda getirsin diye tenis topunu ağzından almaya çalışıyordum :) ne olduysa oldu.. koluma yapışmıştı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…