efsune.. bende seni düşündüm bugün yine sessizleşti diye.. birde zümrüt-berils'i.. ondanda ne zamandır ses çıkmıyor..
kızlar ben istanbula gidiyorum yine.. yarın yada öbür gün. sabah behsetmedim nedense sizlere ama cumartesi gecesi babam biraz rahatsızlanmış.. bir baygınlık geçirmiş.. annem çok korkmuş. işin kötüsü bu yakın zamanda bir kaç kere daha olmş ve bize bahsetmemiş hiç.. doktor fobisinden dolayı. bugün dr gittiler.. norolojiye sevketmişler.. içim içime sığmıyor burada.. gidip annemide babamıda düzeltip geleceğim.. (efsune sesini duyar gibiyim bu arada..:) biliyorum haklısın :))birde öğlen dilime o türkü takıldı.. hani yüksek yüksek tepelere diye olan.. bu ayrı şehir olayı çok zormuş yaa
yosuncum geçmiş olsun canım için içine sığmıyor bencede git kendi gözlerinle gör ve için rahat olarak dön çok çok geçmiş olsun canım yok alınganlık yapmadım canım acaba dedim ayseviyi sorularımla bunaltıyormuyum diye düşündüm başkada yok zaten tedavi aşamasındayım canımı hiçbirşeyle sıkamam sıkacak bişey de yok zaten kendini özletme....baban için geçmiş olsun