• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yosuncuğummmm

Çok geçmiş olsun ama hayret şimdiye dek nasıl teşhis edilmemiş epilepsi ?? Yoksa yeni mi ortaya çıktı? Epilepsi öyle sonradan çıkan bir şey midir bilemedim şimdi.

Sen yine de üzülme . Aman moraline bir şey dokundurma biliyorsun yaşlandıkça sıkıntıları artıyor Annem nasıl huysuzlaştı anlatamam yaşa bağlı olarak daha çok ilgi istiyorlar daha çok hayatın içinde olmak istiyrlar İnan bazen sınıfta iken arayınca sırf o mutlu olsun diye öğrencilerden birini çağırıp dışarı çıkartıp onunla iletişime geçmesini sağlıyorum hocamız derste dedirtiyorum öyle bir iki lakırdı ediyor çok mutlu oluyor. Yani ne bileyim ilgilen ama çok da kendini paralama arkadaşım.

Yok açık yara değil Yani şöyle 2 cm lik bir derin çizik bıçak yarası gibi ama bu işaret parmağım şişti davul gibi ve bükemiyorum. Neyse geçer iyileşecek mecbur. Vallahi bu hırçın kızı bir türlü yumuşatamadım İlk sahibinden dayak görmüş düzelmiyor da düzelmiyor :47:

Seldacigim günaydın

Bu kadar üzülecek birşey yok.rahat ol,tedavin iptal olmaz.aslinda tedavi oncesi bu sorunun ortaya çıkması iyi olmuş cunku en onemli dusuk nedenlerinden biride tiroit problemi.bugun muhtemelen ultrasonla bakılacak ameliyat gerekeceğini sanmıyorum.gerekirsede basit birşey ama o zaman bu ay tedavin iptal olur.diger türlü ilaç başlarlar ve tedavin devam eder.kullandigin ilaçların yan etkisi değil bu sorun.belki gecen sefer bakıldığında yanlış bakılmıştır cunku tsh oyle birden yükselmez.belkide gecen sefer t3,t4 bakılmıştır tsh bakilmamistir.her neyse sen dua et tedavi oncesi bu sorununu öğrendin.bir arkadasım hamileyken 3.ayinda bebeğin kalbi durduğu icin kürtaj olmak zorunda kalmıştı sonra tiroit problemi olduğunu öğrendi ve ilaç kullanarak tekrar hamile kaldı simdi 5 aylık bir kızı var.yani bunu cok daha geç öğrenebilirdin.hic canını da sıkma her seyin bir zamanı var ve her seyde bir hayir var unutma :)

aysevıcım cevapların için cok saol bırazda olsa rahatlamaya calısıyorum yanlız 2011 yılı içinde tsh uc kere baktırmısdım hep normal enson 4 ay once baktırmısım oda normal sımdı hafta bası baktırdım anormal fılm fılan verdı dr bakalım bu dr hıc memnun degılım kendı dr gıdıcem felaket tellalı gıbı tam sınırda dıyor yok efendım 2 sene tedavısı surer dıyor atom tedavısı olur dıyor ben anlamadım bu kadını yanlız eskı tahlılerımıde goturdum bu dedım grıpmı cıksın bırden evet dıyor ama cıkmıs dıyor bakalım aksam ustu kendı dr randevu aldım ne olacak

Yosuncuğummmm

Çok geçmiş olsun ama hayret şimdiye dek nasıl teşhis edilmemiş epilepsi ?? Yoksa yeni mi ortaya çıktı? Epilepsi öyle sonradan çıkan bir şey midir bilemedim şimdi.

Sen yine de üzülme . Aman moraline bir şey dokundurma biliyorsun yaşlandıkça sıkıntıları artıyor Annem nasıl huysuzlaştı anlatamam yaşa bağlı olarak daha çok ilgi istiyorlar daha çok hayatın içinde olmak istiyrlar İnan bazen sınıfta iken arayınca sırf o mutlu olsun diye öğrencilerden birini çağırıp dışarı çıkartıp onunla iletişime geçmesini sağlıyorum hocamız derste dedirtiyorum öyle bir iki lakırdı ediyor çok mutlu oluyor. Yani ne bileyim ilgilen ama çok da kendini paralama arkadaşım.

Yok açık yara değil Yani şöyle 2 cm lik bir derin çizik bıçak yarası gibi ama bu işaret parmağım şişti davul gibi ve bükemiyorum. Neyse geçer iyileşecek mecbur. Vallahi bu hırçın kızı bir türlü yumuşatamadım İlk sahibinden dayak görmüş düzelmiyor da düzelmiyor :47:

papatyacım saol canım sanada cok gecmıs olsun

kızlarr günaydın

ah mimoşum yaaa neden elini batticonla falan temizlemedin ki?? benim evimde baticonun sıvı sabunu var normal sabunluğa koyuyorum.diğer sıvı sabunun yanında evde duruyor.ne zaman kedime dokunsam ellerimi onunla yıkıyorum.çünkü benimkide tırmık atıyor,ısırıyor falan.özellikle köpeklerin salyaları çok mikropluhemen yıkasan bir şey olmazdı ama şimdi mikrop kapmış anlaşılan.eğer çok derin değil ise bir antibiyotikli merhem mutlaka sür.fucidin,stafine,bactroban.terramycin,thiocillin,yada furacin falan ne varsa...ama bence ağızdan antibiyotik kullanman da gerekebilir.doktoruna gidince bir gösteriver yinede canım.

yosunummm çok geçmiş olsun canım ya önemli değildir ileriki yaşlarda çıkan epilepsiler bizim bildiğimiz gibi seyretmez.yani ilaçlarla kontrol altına alınır.
seldacığım tsh öyle zırt diye yükselmez canım ya.ben tedavi öncesi 2 yıllık tsh sonucumu gösterdim doktora gerek yok yeniden bakılmasına dedi.ama tabi yükselmeyecek demek değilde bir şikayetim olmadığı için.eğer değerin sınırdaysa başka bir doktora daha göster derim ama mimoşun dediği gibi bir hapla çözümü var.geçmiş olsun canım

Seldacığım

Birden atom matom nasıl söyler bir dr yaaa.Elinde sadece kan tahlili yok mu ? Bunun ultrasonu var biyopsisi var . Nereden alıyorlar diplomayı anlamıyorumHadi aldılar insanda biraz insanlık olur yahuu. İnanamıyorum.

Şimdi Özcan Hocayı bir hanım aradı Oğlumun kız arkadaşını kıskanıyorum ne yapayım dedi. Adamcağız da 'bu aramak bile iyileşmeye motivasyonu var. bunun için de bir yöntem istedi spiker hanım. Hoca ben öyle hap olarak veremem kendisi tıpkı bisiklete binmek gibi düşe kalka öğrenecek başka çaresi yok. Sonra da o iki ince tekerin kendisini nasıl taıdığına şaşacak ama be şunu yap buu yap yöntemi veremem' dedi. Oğlan 18 yaşında .

Günaydınnnn Aymoşşş

aman ne bileyim hakikaten mikropluymuş baksana dediğin gibi şişip kızardığına göre mikrop kapmış.Hayret bir durum aslında evden ancak benimle çıkıyor 1 saat başka da mikropla bir ilişki yok sanıyordum. Teramicin vardı bu batikon sıvı sabu eczanede satılıyorsa bugün alayım dediğin doğru zeki kadın :28:

Tv de şimdi bir anne çıktı bekar oğlu yaşını sordular söylemesem olmaz mı dedi Sonra 40 dedi. Oğlan ayrı oturuyor. ama yemeğe annede :) Oğlanın ilkokul önlüğü yastığının altındaymış Yuh yanii Bu adam nasıl evlensin ? Bütün anneler oğlum süpürge yapmasın kıyamam diyorlar. Ah işte bizim maçoların annelerini görün. Biz nasıl törpüleyelim bu 30 40 yıllık çıkıntıları .

kızlarr günaydın

ah mimoşum yaaa neden elini batticonla falan temizlemedin ki?? benim evimde baticonun sıvı sabunu var normal sabunluğa koyuyorum.diğer sıvı sabunun yanında evde duruyor.ne zaman kedime dokunsam ellerimi onunla yıkıyorum.çünkü benimkide tırmık atıyor,ısırıyor falan.özellikle köpeklerin salyaları çok mikropluhemen yıkasan bir şey olmazdı ama şimdi mikrop kapmış anlaşılan.eğer çok derin değil ise bir antibiyotikli merhem mutlaka sür.fucidin,stafine,bactroban.terramycin,thiocillin,yada furacin falan ne varsa...ama bence ağızdan antibiyotik kullanman da gerekebilir.doktoruna gidince bir gösteriver yinede canım.

yosunummm çok geçmiş olsun canım ya önemli değildir ileriki yaşlarda çıkan epilepsiler bizim bildiğimiz gibi seyretmez.yani ilaçlarla kontrol altına alınır.
seldacığım tsh öyle zırt diye yükselmez canım ya.ben tedavi öncesi 2 yıllık tsh sonucumu gösterdim doktora gerek yok yeniden bakılmasına dedi.ama tabi yükselmeyecek demek değilde bir şikayetim olmadığı için.eğer değerin sınırdaysa başka bir doktora daha göster derim ama mimoşun dediği gibi bir hapla çözümü var.geçmiş olsun canım

valla aysevıcım tahlılere bakıp duruyorum anlamadım nıye boyle olmus 4 ayda resmen anormalın anormalı olmus dr desen acayıp moralımı bozdu yok 2 sene tedavı yok atom tedavısı bılmem ne acayıp resmen kadın benı deprasyona soktu bakalım ogleden sonra kendı dr gıdıcem ıns hayırlı haberler alırım mesala tahlıler karısmıs olsun lutfen allahım dua edın kızlar bana okadar kendımı ay sonu ıcın hazırlıyordum :((

Yosuncuğummmm

papatya internet üzerinden donasyon ve erken menopoz eğitimimi tammaladım sanırım şimdide epilepsi eğitimim başladı :) ileriki yaşlarda da olabiliyormuş. aysevinin dediği gibi ilaçla kontrol altına alınıyor. aç ve uykusuz kalmayacak. stress olmayacak. ilaçlarını düzgün kulllnacak. gündüz bayılmaları neysede gece olanlar tehlikeliymiş. gündüz bayılacağını anlayıp tedbir alabiliyor.ama gece boğulmalar çok oluyormuş. birde alkol kesinlikle yasakmış:) arada bir bir bira bilemi içemicem şimdi dedi doktora yaa.. çocuk gibi oldular cidden.. görende hep içen biri zanneder ki alakası yok.. bir jübile yapayımda oyle başlayayım ilaçlara dedi doktora:) adamda güldü bişey demedi.. olayın ciddiyetini anlatın dedi sadece :)

mimoşum şimdi baktımda batticon sıvı sabunun fiyatı acayip artmış 45 tl olmuş ben bile yuhhhhh dedim yani onun yerine batiodin diye b,ir marka var aynısı yani 25 lira civarında bunlar 1 lt lik fiyatları ama çok uzun süre yetiyor.ben bir alıyorum 1 yıldan fazla kullanıyorum çünkü normalde elimi onunla yıkamıyorum.sadece kediden sonra.sen eczaneye ucuzlarını sor hepsi aynı merak etme;batikar,isosol,polyod vsvsvs

mesela netten okudugum kadarıyla hıpotroıdı olanlar omur boyu ılacla yasıyorlarmıs hamılelıkte fılanda ılaclara devam 2 haftada bır tahlıl yaptırıp ılaclara devam oan gore ayarlıyorlarmıs

papatya geçmiş olsun ev köpeği falan deme kız bide kuduz olursan ne yaparız biz sensiz :37::52::52:dikkat et ne diye rahatsız ediyorsun hayvancağızı hem seviyorum hemde çekiniyorum uğraşmaya insanın ani hareketi bazen hayvanlara başka hisler veriyor kendilerine zarar verilecek zannediliyor neyse tekrardan geçmiş olsun belki mikrop kapmıştır

ayrıca bizim burda havalar iyice ısındı çiğ köfteler kısırların zamanı geldi dün annem köfte yaptı bende salata falan hazırladım annem müstakil bi evde oturduğu için damda yaptık güneş baya yaktı güneş kremi çaldım yüzüm kel kel oldu bugün yanı sıra kızlar muhasebe okudum ama şu bilgisayardan daha öğreneceğim çok şeyler var ahmet bey resim istedi mail adresine yollayacam gidip bi arkadaşın yanından nasıl gönderceğimi öğrenecem ben denedinm denedim olmadı..

slm rovınacım nasılsın yolculuk ne zmana ıns
5 nisan da dr gidecem reglin 2 günü oluyor yani daha tahliller var yapılacak o gün içerisinde...benim ki galiba nisan sonu olabilir yani bilmiyorum ben daha doğrusu ne zaman çağrılacam kıbrısa kalmış bişey

canım hayırlısı olsun inş sen kıbrısta kıme gıdeceksın ? bu arada yumurta donasyonu olacaktın galıba inş guzel haberlerını alırız bende sabah dr gıttım belkı okumussundur moralım cok bozuk belkı tedavım ıptal olabılır oglen kendı dr gıdıcem bakalım inş hayırlı olur canım

canım hayırlısı olsun inş sen kıbrısta kıme gıdeceksın ? bu arada yumurta donasyonu olacaktın galıba inş guzel haberlerını alırız bende sabah dr gıttım belkı okumussundur moralım cok bozuk belkı tedavım ıptal olabılır oglen kendı dr gıdıcem bakalım inş hayırlı olur canım

ben eşim istediği için savaş özyiğit yumurta dnsyn umarım şuan okuyorum inş.olmaz canım git tabi ne diyecek bakalım belki korktuğun kadar ilerlememiştir...yanı sıra annen de varmış guatr

ben eşim istediği için savaş özyiğit yumurta dnsyn umarım şuan okuyorum inş.olmaz canım git tabi ne diyecek bakalım belki korktuğun kadar ilerlememiştir...yanı sıra annen de varmış guatr

valla rovınacım sabah sabah dr moralımı alt ust yaptı yok atom tedavısıı yok 2 yıl tedav ı falan fılan sonra netten baktım aynı zamanda ılac kullanıp hamıle kalan var bılmeme ne var birde omur boyu ılac kullanmakta gerekebılırmıs bılmıyorum sımdı kendı dr gıdınce ogrenecegeım bırde sınırda dıyor anlamadım aysevıde anıden cıkmaz dıyor tsh vardır bır anormallık 4 ay onc
e normalmıs

Seldaaaaaa

Sakin ol ben de hiotrioid idim. Ömür boyu dedilerdi hatta bir ara yarıma bile çıktı hapım ama bak iyileştim canım. Benim de annede guatr var panikleme sınırda ise bir şey yokkkkkk.

Rowina arkadaşım
sağol geçmiş olsun dileklerine .Önce fotoğraf makinesinden pc ye yükle ama kaydettiği yere iyi bak:) Masaüstüne doşra aç Ahmet diye .) Ona al resimi sonra da mail adresini aç orada yeni maili tıkla malini yaz mynette dosya ya hotmail de attachments a bas. Gözat gelecek masaüstünden dosyanı tıkla gelsin. Çekinme tüm isteklerini söyle Ahmet'e o modern bir tip .

Back