Efsunecim eşim çok inat bir insan ama ben sadece umut etmek istiyorum...Bende aşırı kaygılı olmaya başladım...Kaygı ve korkularını sen yenebildin mi, yendiysen bunu nasıl başardın canım.
Canım seni hep takip ediyorum yazdıklarını çok beğeniyorum, yazdıklarınla beni rahatlattın...Ömür boyu çocuksuzluğu kaldıramam...İnsanları pek umursamıyorum, tayin velan isterim diye düşünüyorum ama ailem önemli onlara nasıl açıklarım bilmyorum...Canım çocuğun nüfus cüzdanını nasıl çıkartabilirim bu konuda bilgin var mı?
Hoşbulduk rowina, beni tekrar bir tüp bebek uzmanı kandırmazsa donasyon düşünüyorum. Tüp bebek denemelerimde yumurtalarım hep kalitesizdi. Son gittiğim dr sana yüksek doz ilaç kullanılmış ondan, ben düşük dozla kaliteli yumurta toplayabilirim dedi. Kafam karıştı açıkcası. Karar vermek için sanırım biraz zamana ihtiyacım var. Bu arada hava o kadar güzel ki ne çocuksuzluk ne de başka bir sorunun bugün beni üzmesine izin vermiyeceğim. Güzel bir müzik, bir fincan nescafe ve güneş ışığı....Hayat güzel yaa...
çok iyi bir psikolog olabilirsin bu yönün harika insanı alıp başka yerlere götürebiliyorsun belki ben senin gibi bi cümleyi böyle güzel böyle açık anlatamam kendim için diyorum okumanın verdiği bir bilgi yeteneğine sahipsin cahil değilim ama senin ve diğer arkadaşların yanında kendimi ezik büzük hissediyorum cahil kalmışım diyebiliyorum okumanın yaşı yoktur derler ben hep aileyi düşünerek okumayı bırakıp hayataNSIL AŞTIK??
çok eskilerden GELEN EŞİMİN bir linkini fark ettik.. ailesi özellikle annesi hep senin için şunu yaptım;
senin için bunu yaptım diyerek eşime suçluluk hissettirmiş..
o da böyle olunca kimsenin kendisi için bir şey yapmasını istemiyordu. yani karısının kendisi için genetik mirasından vazgeçmesi ileride aynı şekilde benim annesi gibi bunu ona karşı kullanırda suçlu hissettirirsem diye istemediğini anladıktan sonra..
bilinçaltına bunların farklı edimler olduğu güvenini veren virüsler attım.. ve bunun kendi hür iradem ile seçimim olduğunu ve asla onu suçlayamayacağıma dair rahatlatıcı telkinler ile sorunu aştık..
eşin inatçı bir kişi ise anal dönemden kaynaklanan sorunları vardır bu da karşı tarafın çok istediği birşeyi vermeyerek haz hissetmek gibi.. yani güçlü taraf ve belirleyici taraf o.. büyük ihtimalle işgalci bir annenin çocuğu.. ve sende aynı türdensinki seni hayat arkadaşı seçti. böylelikle anne türevi ilişki devam..
anal sadistik yan yoğun olur.. önemli olan istediğini sana vermeyerek üstünlüğün kendinde olduğunu hissettirmek..
eşini bu konu ile işgal etme bir dönem.. bırak düşünsün. sen sadece duygularını konuş.. TALEP VE İSTEKLERİNİ DEĞİL..
çok iyi bir psikolog olabilirsin bu yönün harika insanı alıp başka yerlere götürebiliyorsun belki ben senin gibi bi cümleyi böyle güzel böyle açık anlatamam kendim için diyorum okumanın verdiği bir bilgi yeteneğine sahipsin cahil değilim ama senin ve diğer arkadaşların yanında kendimi ezik büzük hissediyorum cahil kalmışım diyebiliyorum okumanın yaşı yoktur derler ben hep aileyi düşünerek okumayı bırakıp hayata
atılmayı düşündüm aslında çalışkan bi öğrenciydim meslek bitirdim olmadı nasip değildi birgün olacak bu işte bi olumsuzluk yaşarsam ki karşıma neler çıkabileceğini şimdiden hissedebiliyorum biliyorum ve okumaya tekrar başlayacağım açıköğretim sınavları kpss falan ne olursa.....
zeynofol arkadaşım bana kırılma hayat senin hayatın kimse karışamaz
bak ben mesela yumi yok şuan eşimde bi problem yok gibi (daha spermogram tahlili var)
sorun bende biz biraz anadolu hayatı yaşıyoruz benim kayınvalidem üstü kapalı bi şekilde sende olmaz ise
kuma gelir sende tıpış tıpış bunu kabul edersin imalarda bulundu çok üzüldüm çok ağladım zırladım ama nafile bu gerçek birgün yüzüme tokat gibi çarpılacaktı bunu biliyordum eşimle iyiyiz eşim asla ve asla diyor olamaz sen içini ferah tut benim eşim içinde ailesi kutsal
anneci ve abici yapısı var bide evin en küçüğü olunca üzerinde söz sahipleri çok oluyor
eşim benden ayrılmak istemiyor üstünlük onda sorun bende
senin durumun ise üstünlük sende sorun eşinde bencede efsune arkadaşım haklı duygularını paylaş şimdi bana kızma ne olur tamamen duygusal yazıyorum bebek istiyorsun tabi bizde eşinden vazgeçiyorsun problem senden olsaydı eşin senden ayrılmasına dayanacakmıydın canım lütfen yanlış anlama tabi belki arada başka bi problemler varsa ki yazdıklarına baktığımda galiba var o zaman kararını ver tabiki geçmişinide gözden geçir iyileri kötüleri tart canım sevgiyle kal
ben hayatım boyunca dertlerle ve sıkıntılarla
dolu uçsuz bucaksız yarını belli olmayan
bu hayatın içinde yarınımı bulmaya çalışıyorum
inandığım için umutlarım olduğu için yaşıyorum....
Günaydınnn Kızlar
Günaydın Efsune
Senin eşinin annesi de benimkine çok benziyor. İşgalci annelerr!!! Çok talepkar çok isgalci O yüzden tüp bebeğe sanıyorum 4 sene hayır dedi. Hatta ben yumilerimi hazırlayıp gittiğimde de doğal ilişkiye de girmedi de arkadaşlar arasında bu olaya ' Taksim de yumurtalarım ve ben ' olayı olarak ad taktık öyyyyleceeee kalakaldım uçakla gittimde bir de. Ah ah Zeynocuğum adam zor ise öldüm Allah değişmiyor ancak böyle Efusne sabrı gibi derviş sabırlı bir hanımla ehh işte. Dediğim gibi ben köpeğimi bile değiştiremedim 13 yıldır 1 yaşında almıştım 6 aydan sonra öğrenmiş davranışı değiştirmezlermiş. Dün bile yine kavga ettik(köpekle )
Yalnız bir noktada sana katılamadım. Eş seçimi konusunda ben de benden önce ki ilişkisinde de annenein tam tersi karakterleri seçmiş eşim Bazen acaba tam tersini mi seçmeye eğilimliler. O kadın da ben de talepkar değiliz hiççç Tam tersine o bizden olmayacak taleplerde bulunmuş ve tatmin edilmiştir. Ona karşı edilgen tipleriz ikimiz de.
Neyse tedaviye başlayacak herkeslere bol şans. Herkesin istedği olsun Herkes mutlu olsun .
Zeynofolcugum
Cocuğun nüfus cüzdanını çıkarmak kolay..sen kendi üzerine alıyorsun bebeği,yani senin soyadını alıyor.oyle olunca hicbir sorun yok.baba adı kısmına herhangi bir isim uydurabilirsin.ama istersen kendi babanın adını da yazdirabilirsin.insanlar genelde böyle yapıyorlar cunku.senin beyanını kabul ediyorlar.sen kendi soyadını verdikten sonra soran yok.
..
spermogram
eşim belli etmesede biraz çekiniyor bu tahlili yapmaktan nasıl olduğunu falan ben bilmiyorum ama netten araştırdığıma göre karşıma tahmin ettiğim çıktı
genelde labaratuvarda mstr.yapılarak alınıyormuş doğrumu acaba bana özeldende yazabilirsiniz
yumurtalarım olmasaydı eşim bir gün düşünmez boşanırdı benden. İnan hiçbir kadın yuvasının yıkılmasını istemez, donasyon işinden vazgeçmesinin temelinde eşimin boşanma isteği yatıyor. Kaygı ve korkularımla eşimi çok boğdum, bu konu özel olduğu için hep eşimle paylaştım. Daha önceden bu sayfaları bulup sizleri tanısaydım belki daha farklı olurdu.
Bende boşanma fikir olarak vardı burda sizlerle paylaştım, birkaç yıl bekleyeyim bakalım eşimin fikri değişir diye düşünürken eşimin boşanma isteği daha kesin ve beklemek istemiyor sana evini alayım en kısa zamanda anlaşmalı ayrılalım diyor. Bense bütün bu olanlara çok üzülüyorum...
Rowina söylediklerine alınmadım. Senem analizini o şekilde oluyor ve kurgerli yaptırın...
eşim bana göre daha uysal ve sakin heralde bizede tuvalete derlerse ben kızarım bize özel bi hastane ismi verdi dr bakalım karşımıza neler çıkacak sağol canım yosun bu ara sanada kolay gelsin....kızlar şimdiden iyi sabahlar demeliyim size sanırım.. istanbuldayım uyku tutmadı beni.. bugün geldim.. yarın dr işlerimiz var babamla ilgili bakalım neler olacak... herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim.. telefondan baktım cvp veremedim çünkü
evet rovinacım dediğin giibi alınıyor o örnek. bizde ilçedeyiz. 2 özel hastane var. merkezde ve daha iyi olan gibi olana gittiğimizde elimize kabı verip bize erkekler tuvaletini gösterdiler. eşim kıyameti kopartıı. ortalığı kaldırdı neredeyse. çıktık oradan. ne olacak şimdi derken diğerine telefonla ulaştım. laboratuarla görüştüm. durmumu anlattım eğer oradaki gibi bir durum varsa ne yapacağımızı sordum. evde alsak numuneyi dedim. eğer ev yakınsa 20 dk içinde o kapta koltuk altınızda sıcaklığını koruyarak getirirseniz olur ama burada vermek isterseniz özel oda veriyoruz dediler. bizde oraya gittik. bilgin olsun ısrar edin. hatta öncesinde belki telefonla bilgi alabilirsin.. bu arada eşin kendini bu fikre alıştırsın derim kıbrısta transferde de lazım olacak çünkü.
Aysevi çok teşekkür ederim. Babamın ismini yazdırmak istemem. 35 yaşındayım canım. Rezervim düşübilir ve belki de menopoz yaşına kadar çocuk sahibi olamayacam...
Papatyacım bir konuda sana katılmıyorum diye belirtmişsin hangi konu tam olarak anlamadım canım...
Efsune bende eşimin titiz ve biraz da cimri olmasından dolayı anal dönemde saplantıya uğradığını düşünüyorum anal dönemin savunucu freudun görüşlerini pek benimsemesemde doğruluk payı vardır diye düşünüyorum...
Rowina canım benim yumurtalarım olmasaydı eşim bir gün düşünmez boşanırdı benden. İnan hiçbir kadın yuvasının yıkılmasını istemez, donasyon işinden vazgeçmesinin temelinde eşimin boşanma isteği yatıyor. Kaygı ve korkularımla eşimi çok boğdum, bu konu özel olduğu için hep eşimle paylaştım. Daha önceden bu sayfaları bulup sizleri tanısaydım belki daha farklı olurdu.
Bende boşanma fikir olarak vardı burda sizlerle paylaştım, birkaç yıl bekleyeyim bakalım eşimin fikri değişir diye düşünürken eşimin boşanma isteği daha kesin ve beklemek istemiyor sana evini alayım en kısa zamanda anlaşmalı ayrılalım diyor. Bense bütün bu olanlara çok üzülüyorum...
Rowina söylediklerine alınmadım. Senem analizini o şekilde oluyor ve kurgerli yaptırın...
spermogram
eşim belli etmesede biraz çekiniyor bu tahlili yapmaktan nasıl olduğunu falan ben bilmiyorum ama netten araştırdığıma göre karşıma tahmin ettiğim çıktı
genelde labaratuvarda mstr.yapılarak alınıyormuş doğrumu acaba bana özeldende yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?