Seldacigim günaydın
Bu kadar üzülecek birşey yok.rahat ol,tedavin iptal olmaz.aslinda tedavi oncesi bu sorunun ortaya çıkması iyi olmuş cunku en onemli dusuk nedenlerinden biride tiroit problemi.bugun muhtemelen ultrasonla bakılacak ameliyat gerekeceğini sanmıyorum.gerekirsede basit birşey ama o zaman bu ay tedavin iptal olur.diger türlü ilaç başlarlar ve tedavin devam eder.kullandigin ilaçların yan etkisi değil bu sorun.belki gecen sefer bakıldığında yanlış bakılmıştır cunku tsh oyle birden yükselmez.belkide gecen sefer t3,t4 bakılmıştır tsh bakilmamistir.her neyse sen dua et tedavi oncesi bu sorununu öğrendin.bir arkadasım hamileyken 3.ayinda bebeğin kalbi durduğu icin kürtaj olmak zorunda kalmıştı sonra tiroit problemi olduğunu öğrendi ve ilaç kullanarak tekrar hamile kaldı simdi 5 aylık bir kızı var.yani bunu cok daha geç öğrenebilirdin.hic canını da sıkma her seyin bir zamanı var ve her seyde bir hayir var unutma :)
Yosuncuğummmm
Çok geçmiş olsun ama hayret şimdiye dek nasıl teşhis edilmemiş epilepsi ?? Yoksa yeni mi ortaya çıktı? Epilepsi öyle sonradan çıkan bir şey midir bilemedim şimdi.
Sen yine de üzülme . Aman moraline bir şey dokundurma biliyorsun yaşlandıkça sıkıntıları artıyor Annem nasıl huysuzlaştı anlatamam yaşa bağlı olarak daha çok ilgi istiyorlar daha çok hayatın içinde olmak istiyrlar İnan bazen sınıfta iken arayınca sırf o mutlu olsun diye öğrencilerden birini çağırıp dışarı çıkartıp onunla iletişime geçmesini sağlıyorum hocamız derste dedirtiyorum öyle bir iki lakırdı ediyor çok mutlu oluyor. Yani ne bileyim ilgilen ama çok da kendini paralama arkadaşım.
Yok açık yara değil Yani şöyle 2 cm lik bir derin çizik bıçak yarası gibi ama bu işaret parmağım şişti davul gibi ve bükemiyorum. Neyse geçer iyileşecek mecbur. Vallahi bu hırçın kızı bir türlü yumuşatamadım İlk sahibinden dayak görmüş düzelmiyor da düzelmiyor
kızlarr günaydın
ah mimoşum yaaa neden elini batticonla falan temizlemedin ki?? benim evimde baticonun sıvı sabunu var normal sabunluğa koyuyorum.diğer sıvı sabunun yanında evde duruyor.ne zaman kedime dokunsam ellerimi onunla yıkıyorum.çünkü benimkide tırmık atıyor,ısırıyor falan.özellikle köpeklerin salyaları çok mikropluhemen yıkasan bir şey olmazdı ama şimdi mikrop kapmış anlaşılan.eğer çok derin değil ise bir antibiyotikli merhem mutlaka sür.fucidin,stafine,bactroban.terramycin,thiocillin,yada furacin falan ne varsa...ama bence ağızdan antibiyotik kullanman da gerekebilir.doktoruna gidince bir gösteriver yinede canım.
yosunummm çok geçmiş olsun canım ya önemli değildir ileriki yaşlarda çıkan epilepsiler bizim bildiğimiz gibi seyretmez.yani ilaçlarla kontrol altına alınır.
seldacığım tsh öyle zırt diye yükselmez canım ya.ben tedavi öncesi 2 yıllık tsh sonucumu gösterdim doktora gerek yok yeniden bakılmasına dedi.ama tabi yükselmeyecek demek değilde bir şikayetim olmadığı için.eğer değerin sınırdaysa başka bir doktora daha göster derim ama mimoşun dediği gibi bir hapla çözümü var.geçmiş olsun canım
Yosuncuğummmm
Çok geçmiş olsun ama hayret şimdiye dek nasıl teşhis edilmemiş epilepsi ?? Yoksa yeni mi ortaya çıktı? Epilepsi öyle sonradan çıkan bir şey midir bilemedim şimdi.
Sen yine de üzülme . Aman moraline bir şey dokundurma biliyorsun yaşlandıkça sıkıntıları artıyor Annem nasıl huysuzlaştı anlatamam yaşa bağlı olarak daha çok ilgi istiyorlar daha çok hayatın içinde olmak istiyrlar İnan bazen sınıfta iken arayınca sırf o mutlu olsun diye öğrencilerden birini çağırıp dışarı çıkartıp onunla iletişime geçmesini sağlıyorum hocamız derste dedirtiyorum öyle bir iki lakırdı ediyor çok mutlu oluyor. Yani ne bileyim ilgilen ama çok da kendini paralama arkadaşım.
Yok açık yara değil Yani şöyle 2 cm lik bir derin çizik bıçak yarası gibi ama bu işaret parmağım şişti davul gibi ve bükemiyorum. Neyse geçer iyileşecek mecbur. Vallahi bu hırçın kızı bir türlü yumuşatamadım İlk sahibinden dayak görmüş düzelmiyor da düzelmiyor
5 nisan da dr gidecem reglin 2 günü oluyor yani daha tahliller var yapılacak o gün içerisinde...benim ki galiba nisan sonu olabilir yani bilmiyorum ben daha doğrusu ne zaman çağrılacam kıbrısa kalmış bişeyslm rovınacım nasılsın yolculuk ne zmana ıns
slm rovınacım nasılsın yolculuk ne zmana ıns
canım hayırlısı olsun inş sen kıbrısta kıme gıdeceksın ? bu arada yumurta donasyonu olacaktın galıba inş guzel haberlerını alırız bende sabah dr gıttım belkı okumussundur moralım cok bozuk belkı tedavım ıptal olabılır oglen kendı dr gıdıcem bakalım inş hayırlı olur canım
ben eşim istediği için savaş özyiğit yumurta dnsyn umarım şuan okuyorum inş.olmaz canım git tabi ne diyecek bakalım belki korktuğun kadar ilerlememiştir...yanı sıra annen de varmış guatr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?