Efsunecim eşim çok inat bir insan ama ben sadece umut etmek istiyorum...Bende aşırı kaygılı olmaya başladım...Kaygı ve korkularını sen yenebildin mi, yendiysen bunu nasıl başardın canım.
NSIL AŞTIK??
çok eskilerden GELEN EŞİMİN bir linkini fark ettik.. ailesi özellikle annesi hep senin için şunu yaptım;
senin için bunu yaptım diyerek eşime suçluluk hissettirmiş..
o da böyle olunca kimsenin kendisi için bir şey yapmasını istemiyordu. yani karısının kendisi için genetik mirasından vazgeçmesi ileride aynı şekilde benim annesi gibi bunu ona karşı kullanırda suçlu hissettirirsem diye istemediğini anladıktan sonra..
bilinçaltına bunların farklı edimler olduğu güvenini veren virüsler attım.. ve bunun kendi hür iradem ile seçimim olduğunu ve asla onu suçlayamayacağıma dair rahatlatıcı telkinler ile sorunu aştık..
eşin inatçı bir kişi ise anal dönemden kaynaklanan sorunları vardır bu da karşı tarafın çok istediği birşeyi vermeyerek haz hissetmek gibi.. yani güçlü taraf ve belirleyici taraf o.. büyük ihtimalle işgalci bir annenin çocuğu.. ve sende aynı türdensinki seni hayat arkadaşı seçti. böylelikle anne türevi ilişki devam..
anal sadistik yan yoğun olur.. önemli olan istediğini sana vermeyerek üstünlüğün kendinde olduğunu hissettirmek..
eşini bu konu ile işgal etme bir dönem.. bırak düşünsün. sen sadece duygularını konuş.. TALEP VE İSTEKLERİNİ DEĞİL..
Son düzenleme: