• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar tedaviye başlayanlara ve gidecek olanlara allah kolaylık versin...

aymencim ben biraz nette araştırdım şu an hiç iyi değilim rahim kalınlaşması için bir sürü şey yazılmış hepsinin ortak sonucu bu riski bir durum...
senin histereskopinde anestezi almıştın değil mi... birde beim için histerskopi sırasında bir işlem gerekirse klinik ortamında bu yapılabilir mi bülent beyin kliniğinden bahsediyorum yoksa hastane ortamı olsa daha mı iyi...
gittiğim doktor dışında başka bir dr. daha gitmek istiyorum bu bülent veya yücel bey olabilir..
şuan çocukla ilgili hiçbirşey düşünemiyorum sadece tek istediğim sağlığım...

aaa onuda nerden çıkardın sabah sabah??ben sana birşey demedimki canım ne zaman bana soru soran birine cevap yazmadım ki?? neden durup durup duruken böyle birşey söylediğini anlamadım doğrusu..
yok asla sana bugüne kadar ne sorduysam cvb aldım kendi kendime ben acaba çok mu meraklı yada ne bileyim normal biri değilmiyim diye düşündüm aslında net yanı başımda bulabilirim sorduğum soruların cvp alırım ama sen sağlıkçı olduğun için sana sormak dahada doğru dur dedim yoksa bi problem yok yani bunaltıyormuyum sorularımla falan diye kızı

birde lokal anestezi mi genel anestezimi yapılmıştı...
aymen kusura bakma canım eski sayfalarda hepsi var biliyorum fakat şu an eskiyi okuyacak halim yok ianan bana kalbim sıkışıyor...

içini ferah tut bahardalım yaa.. geçmiş olsun şimdiden.. keşke seni rahatlatacak cevaplarım olsaydı..

yok asla sana bugüne kadar ne sorduysam cvb aldım kendi kendime ben acaba çok mu meraklı yada ne bileyim normal biri değilmiyim diye düşündüm aslında net yanı başımda bulabilirim sorduğum soruların cvp alırım ama sen sağlıkçı olduğun için sana sormak dahada doğru dur dedim yoksa bi problem yok yani bunaltıyormuyum sorularımla falan diye kızı

bir kere daha yapmıştın buna benzer bir alınganlık galiba :) ne hissettiysen sen kastedilmemişsin merak etme :P

sağol yosuncum ben zaten yapı olarak çok evhamlıyım en ufak bir şüphe düşünce sistemi altüst ediyor..
başka bir dr. yorumunu da alınca daha rahat edicem gerçi gittiğim dr histerskopi sonucu ilaçla tedavi uygularız ve sonrasında tüp bebek deneyebilirsin dedi de ben biraz nette araştırınca korktum açıkçası..

aymencim şimdi sana sorduğum sorunun cevabını buldum sayfa 75 te anlatmışsın canım okudum...

merhaba arkadaşlar tedaviye başlayanlara ve gidecek olanlara allah kolaylık versin...

aymencim ben biraz nette araştırdım şu an hiç iyi değilim rahim kalınlaşması için bir sürü şey yazılmış hepsinin ortak sonucu bu riski bir durum...
senin histereskopinde anestezi almıştın değil mi... birde beim için histerskopi sırasında bir işlem gerekirse klinik ortamında bu yapılabilir mi bülent beyin kliniğinden bahsediyorum yoksa hastane ortamı olsa daha mı iyi...
gittiğim doktor dışında başka bir dr. daha gitmek istiyorum bu bülent veya yücel bey olabilir..
şuan çocukla ilgili hiçbirşey düşünemiyorum sadece tek istediğim sağlığım...

bahardalıcığım neden moralini bozuyorsun ki.bu öyle korkulacak bir durum değil.eğer tedavi edilmezse oradaki hücreler kötü huyluya çevirebiliyor.sen nasıl arattın internette bilmiyorum ama sana bazı linkler yollayım oradan oku.için rahatlasın nedenleri orada çok güzel yzılmış ve hiçbiri kötü huylu olduğundan bahsetmiyor.ayrıca o kadar hormon kullanan bizler bile o risk altındayız.bak özellikle en sondaki linkte güzel anlatıyor.en kötü durumda bile kansere dönüşme 4 yıl içinde oluyor atipisiz dediklerinde ise 10 yıl. senin bebek konusunda beklentin olduğu için ve doktor kontrolüne gittiğin için seninki çok yeni bir durumdur.daha önce olsaydı mutlaka ultrasonda görülürdü.patolojiyide oradaki hücreler atipi mi yoksa atipisizmi diye ayırt etmek için istiyorlar.en kötüsünde bile 4 yıl diyorum ya o sırada bebek yapıp sonra rahmi alıyorlarmış.için rahat olsun lütfen..
.
Endometrial Hiperplazi,Rahim Zar kalnlamas,Glandler Hiperplazi Biopsi Krtaj, Para alnmas Pipelle
Endometrium hiperplazisi, Rahim Zarı Kalınlaşması...www.cemturan.com
Endometrial Hiperplazi-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
Endometrial Hiperplazi, rahim zarında kalınlasma, kadin hastaliklari, jinekolojik kanserler

Son düzenleme:
baharcığım istersen sana bülent beyin mail ve telefon adresini vereyim sen anlat durumunu hemen cevap alırsın.en azından hastane ortamındamı yapılman gerektiğini söyler..

Günaydınnn kızlar

Şöyle özetleyelim 5 nisan gibi iiki arkadaş hit e gidiyor. Biri seldaselda ( ön görüşme için )
Diğeri yavrum34 hit abi ziyareti için değil mi ??

Off ya Aymoşum ne kadar güldürdün beni yaaa yine Neyse hayırlısı kızlar da haklı dediğin gibi. Senin gibi bir danışman buradayken! Neyse Yavruya da hoşgelmiş diyorum Hayırlı olsun transferi de.

Rowina sen de egzantriksin yani. Burada sorulur mu isim cisim saklamak isteyen olur olmaz ki kızcağız saklamış işte Meraklı kadın .

papatyacım on gorusme degıl nakıl için gıdıcem inş

Merhabalar, uzun bir süre sizleri takip ettikten sonra bende yazarak aranıza katılmaya karar verdim. Ben de 4 olumsuz tüp bebek denemesinden sonra yumurta donasyonu ile ilgilenmeye başladım. Yaz yada sonbahar aylarında donasyon için Kıbrıs'a gitmeyi planlıyorum. Tabii 4 tüp bebek denemem de sorun olmayan myomum hala sorun olmaya devam etmezse! Son gittiğim jinekolog 4 mm boyutundaki myomumu, nasıl olurda görmezler nasıl olurda tüp bebek yaparlar diye olayı o kadar abarttı ki donasyon şansım bile mi yok diye karamsarlığa kapıldım.

aymencim verdiğin linklere bakıcam şimdi..
bülent beyin tel. var bende krar veremedim.. yücel bey yada bülent bey olacak herikiside benim eski doktorlarım...

selam kızlar,

bu aralar okumak daha iyi geliyor bana ama yinede
kıbrısa giden ve yakında gidecek 3 forumdaşa tüm kalbimle en güzelini diliyorum..
haberlerinizi bekliyoruz..

yeni katılan arkadaşımızada hoşgeldin aramıza diyorum..

ben mimozanın doğumuna kilitlendim biraz.. bebeği hayal ediyorum.. :))

benim cephe çok karanlık bu ara.. yinede takipteyim..

sevgiyle kalın..

efsune.. bende seni düşündüm bugün yine sessizleşti diye.. birde zümrüt-berils'i.. ondanda ne zamandır ses çıkmıyor..

kızlar ben istanbula gidiyorum yine.. yarın yada öbür gün. sabah behsetmedim nedense sizlere ama cumartesi gecesi babam biraz rahatsızlanmış.. bir baygınlık geçirmiş.. annem çok korkmuş. işin kötüsü bu yakın zamanda bir kaç kere daha olmş ve bize bahsetmemiş hiç.. doktor fobisinden dolayı. bugün dr gittiler.. norolojiye sevketmişler.. içim içime sığmıyor burada.. gidip annemide babamıda düzeltip geleceğim.. (efsune sesini duyar gibiyim bu arada..:) biliyorum haklısın :))birde öğlen dilime o türkü takıldı.. hani yüksek yüksek tepelere diye olan.. bu ayrı şehir olayı çok zormuş yaa:(

Selam kızlar,

Ben bu ara çok yoğun mesaideyim. İşler çok sıkıştı yine. Şu anda da işyerinde birine yakalanmadan yazmaya çalışıyorum, ofisin durumu bayağı gergin. Haftasonu ve akşamları mesaiye klıyorum. Kıbrısa gidecek arkadaşlara bol şans diliyorum. Rowina sana da hayırlı olsun tedavi başlangıcın. Genelde çabucak okuyup çıkıyodum ama Yosuna geçmiş olsun demeden geçemedim. Hepinizi çok öpüyorum.

Back