• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınnn

Burası buz gibi Dışarıda ayaz var.Eski hesap Martın 15 i gelmemiş yani 15 gün sonra bahar gelecekmiş buralara .

selam kızlar..

bahardalı çok geçmiş olsun.. aklıma benim yaşdığım problem geldi.. transfer sırasınd erken menopoz nedeni ile servksin daralmış olduğu söylendi bana ve transfer bir kaç saat sonra gerçekleşti. bu konuyu da bir sor derim hazır dr ile görüşüyorken..

arkadaş konusuna gelince arkadaşlarımla dediğin gibi netten ve telefondan görüşüyorum tabii ama çat kapı hadi bir kahve içelim olayı en çok özlediğim şey.. geçen sene buraya gelen arkadaşımla yapıyoruz bazen msn üzerinden kahve keyfi.. ikimizde kahvelerimizi alıp kuruluyoruz ekran karşısına.. idare ediyoruz yani.. herşeyi bilen tek arkadaşım o zaten.. ama o gündüzleri işinden dolayı yoğun.. akşamları da benim eş sağolsun yanımda hep.. mimozaya bahsetmiştim bir keresinde.. alıp telefonu başka bir odada rahat rahat konuşturmaz hep merak eder ne konuşulduğunu.. o yüzden pek rahat değilim o konuda da..

mimozacım birde biz eskden yapardık onu.. hani şu gaza getirme, birbirini doldurma olayını.. sanırım aştık bazı şeyleri.. karşılıklı dikkatli davranıyoruz:) sadece dinliyoruz birbirimizi.. ikimizde rahatlıyoruz:)

efsunee.. nefesimi tutarak başladım okumaya.. olayı idrak ettiğimde tüh yaa demedim desem yalan olur.. ne güzel olurdu olsaydı.. ama vardır bundada bir hayır değilmi:)

rowina sanırım dr yolundasın bugün.. geçmiş olsun şimdiden.. ama aysevinin dediği gibi şu utanma sıkılma işinden bir an önce vazgeç.. inanki transfer sırasında en kötü şey olabilir bu.. kasma kendini..

selda.. bu rahim duvarının kalınlığı muayene sırasında ölçülyor.. ultrason ile yapılan vajinal muayenede..

turbicee.. burada da güneş var ama aynı zamanda delice bir ayaz var..

hadi hepimize güzel bir cumartesi olsun :)

aymencim görünmediğine göre inşallah barışmışsındır eşinle :)

rowinacığım aman yahu neden, kimden utanıyorsun.valla benim aklıma bile gelmez.saçmalama. zaten bu tedaviler olduğundan beri göstermediğimiz kimse kalmadı.hiçte utanmadım.utanırsan kendini kasarsın ve muayenede canın daha çok acır.heleki tedavin başlayınca iyice rahat olmalısın.transerde kasılmaman gerekiyor canım hadi bakalım görelim seni cesur ol biraz:))

:) aklıma geldi anlatayım... kıbrıs öncesi dişimde bir dolgu işim vardı.. sabahtan diş hekimine gittik.. öğlenden sonrada şu myomlara bir bakalım diye benim doktora.. ordan çıkınca arabada, sabahtan beri açmadığım yer kalmadı diye kendi kendime bir espri yapayım dedim :) eşim kudurdu o ne biçim laf diye.. bazen espri bile tartışma sebebi olur ya.. neresinden anladıysa artık :P

yosuncuğum

özel bir konu olacak ama yaz sonu faralyaya yazlık ev yaptıracağız. prefabrik istiyoruz. fethiyeden veya yakınlardan önerebileceğin bir şirket var mı acaba?

:) geriye dönük gözgezdireyim dedim de gördüm :) ben burda öyle çok iş yapmadım ama eşime sordum varmış onun tanıdığı:) hani şu kütük evler var ya.. onlardan yapıyorlarmıiş:)

:) geriye dönük gözgezdireyim dedim de gördüm :) ben burda öyle çok iş yapmadım ama eşime sordum varmış onun tanıdığı:) hani şu kütük evler var ya.. onlardan yapıyorlarmıiş:)

canım çok sağol. ama kütük ev şu an için bizi aşar. zaten prefabrik istememizin tek sebebi maliyet. burada var birkaç firma görüştüğümüz de hani gene de sana bir danışayım demiştim.

canım çok sağol. ama kütük ev şu an için bizi aşar. zaten prefabrik istememizin tek sebebi maliyet. burada var birkaç firma görüştüğümüz de hani gene de sana bir danışayım demiştim.

:) bakarım yinede ben. ama oradakiler yapınca da maliyet artar bence.. yoksa burası ile bağlantılarımı var..

birde efsunenin de fikrini al bence bu konuda:)

Son düzenleme:
mrhba kızlarrr evet gittim geldim
muayene falan rutin şeyler allahtan karşıma olgun bi dr çıkıverdi yanındaki bayanda bizim memleketten çıkınca sohbet mohbet koyulaştı
iyi biriydi 10 yıldır doktorun yanındaymış tlf aldım beni ara sorun olursa falan gibi...
gelgeleyim asıl meseleye iki adet kağıt verdi test ve tahlil kağıtları biri benim biri eşime ait benim prolaktin de biraz yüksek miş göğüslerime baktı sıvı falan geliyormu diye ama emin olmadı bide prolaktin tahlili istedi
hbs ag
anti hbs
anti hcv
anti hiv
vdrl
hemogram bu benim için prolaktin
eşim içinde spermogram diğerleri ortak bunları yapmak içinde adetimin 2 günü gelmemi istedi sorsanız bu testler ne için anlamam dr istedi karşı tarafla beraber reçete yazdı dr yazısı ya bişey çakmadım sadce eleviti anladım birazda rahimde iltihap var dedi fitil verdi
eşimede asıl şunu söyledi spermogram yapmaya gelmeden önce eşinize 4 gün yaklaşmayacaksın dedi tabi adamım bana baktı ne yapalım olsun o kadar reglimin 2 günü de 5 nisan kızlar.....
yosunum teşekkür ederim kasmadım ama afedersiniz çişimi yapmayı unuttum dr baya bi sıkışmışsınız dedi uatandım bende biraz kasıldım ondan dedim ne yapayım bende mantar olduğundan her tuvalete oturamıyorum :1::1::1:öpüyorum hepinizi şimdiden

Son düzenleme:
rowina, kolay gelsin canım. hadi bakalım bol şans

teşekkür ederim canım herşeyin hayırlısı bakalım piyango gibi bişey dr dediğine göre savaş beye gönderdiğim hastalarım veya onun aracılığı ile gelenler başarılı sonuç almışlar kıbrıstan mutlu bi şekilde dönmüşler umarım bizde mutlu oluruz dedim

mrhba kızlarrr evet gittim geldim
muayene falan rutin şeyler allahtan karşıma olgun bi dr çıkıverdi yanındaki bayanda bizim memleketten çıkınca sohbet mohbet koyulaştı
iyi biriydi 10 yıldır doktorun yanındaymış tlf aldım beni ara sorun olursa falan gibi...
gelgeleyim asıl meseleye iki adet kağıt verdi test ve tahlil kağıtları biri benim biri eşime ait benim prolaktin de biraz yüksek miş göğüslerime baktı sıvı falan geliyormu diye ama emin olmadı bide prolaktin tahlili istedi
hbs ag
anti hbs
anti hcv
anti hiv
vdrl
hemogram bu benim için prolaktin
eşim içinde spermogram diğerleri ortak bunları yapmak içinde adetimin 2 günü gelmemi istedi sorsanız bu testler ne için anlamam dr istedi karşı tarafla beraber reçete yazdı dr yazısı ya bişey çakmadım sadce eleviti anladım birazda rahimde iltihap var dedi fitil verdi
eşimede asıl şunu söyledi spermogram yapmaya gelmeden önce eşinize 4 gün yaklaşmayacaksın dedi tabi adamım bana baktı ne yapalım olsun o kadar reglimin 2 günü de 5 nisan kızlar.....
yosunum teşekkür ederim kasmadım ama afedersiniz çişimi yapmayı unuttum dr baya bi sıkışmışsınız dedi uatandım bende biraz kasıldım ondan dedim ne yapayım bende mantar olduğundan her tuvalete oturamıyorum :1::1::1:öpüyorum hepinizi şimdiden

Hayırlı olsun Rowina
İnşallah sonu güzel olur ikizlerini alır gelirsin .....
Takipteyim seni ::)))
Her şey gönlünce olsun....

Hayırlı olsun Rowina
İnşallah sonu güzel olur ikizlerini alır gelirsin .....
Takipteyim seni ::)))
Her şey gönlünce olsun....

sağol canım
inşallah tahlil sonuçlarınıda alalımda bakalım ne olacak
yanlız eşimin spermlerinde inş. bi problem çıkmaz şimdiye kadar hiç yaptırmadık
direk sorun bende çıkınca ona gerek duymadık
umarım kötü bişey çıkmaz iyi dileklerin teşekkür ederim senide bekliyoruz formda bi sessizlik hakim
biraz uğraşalımda form canlansın değil mi

bize bahar geldi hava o kadar güzelki bi güneş biraz etrafı toparlayıp dışarı çıkacam arabama binecem baharın tadını çıkaracam
kahvaltı yaptık eşimle şimdi o dışarı çıktı bende birazdan hazırlanır çıkarım bizim burda barajımız var parkı falan var aile yeri piknik alanı herşey var araba kullanma alanları kızlar ehliyetim var ama buranın trafiğinden nefret ediyorum gençler her tarafı istila ediyorlar öptüm hepinize iyi pazarlar....

Son düzenleme:
bize bahar geldi hava o kadar güzelki bi güneş biraz etrafı toparlayıp dışarı çıkacam arabama binecem baharın tadını çıkaracam
kahvaltı yaptık eşimle şimdi o dışarı çıktı bende birazdan hazırlanır çıkarım bizim burda barajımız var parkı falan var aile yeri piknik alanı herşey var araba kullanma alanları kızlar ehliyetim var ama buranın trafiğinden nefret ediyorum gençler her tarafı istila ediyorlar öptüm hepinize iyi pazarlar....

ıyı aksamlar herkese slm rovına

transfer tarihin belli mi yani ilaçlar falan tahliller den sonra transfer zamanın ne kadar sürüyor

transfer tarihin belli mi yani ilaçlar falan tahliller den sonra transfer zamanın ne kadar sürüyor

rovınacım asagı yukarı ay sonu sanırım ılaclarımı dun almaya basladım elevıt aspırın exrofem dıye ılac tahlıl istemedıler sadece hepatıtlerı ıstedıler valla tam bılmıyorum ama ortalama 5 6 gun dıyorlar nasıl olcak nasıl gecıcek bılmıyorum senındemı ılk transferın ? bırde ne transferı ???

rovınacım asagı yukarı ay sonu sanırım ılaclarımı dun almaya basladım elevıt aspırın exrofem dıye ılac tahlıl istemedıler sadece hepatıtlerı ıstedıler valla tam bılmıyorum ama ortalama 5 6 gun dıyorlar nasıl olcak nasıl gecıcek bılmıyorum senındemı ılk transferın ? bırde ne transferı ???
canım ya eşinden sperm analizi falan bunları yaptın mı ayrıca sen direk hit lemi irtibat kurdun yani hemşiremi yazdı bu ilaçları sana mesela bende tahlilleri yapacam ama yinede o dr çağırdı tekrardan kontrolden geçecekler yanı sırada reglin 2 günü çağırdı sen heralde regl günü kıbrısa gideceksin savaş bey bana yakın dr önermişti o bana takip yapıyor ben öyle hemen direk gitmek istemedim kıbrısa burda ne varsa yapılsın çağırdıkları zaman hazırlıklı gidecem mesela film çektirdin mi ben çektirdim ama bu dr yine istiyor tekrardan yapacam benimde ilk denemem canım umarım hayırlı uğurlu olur...transfer derken yani kıbrısa ne zaman gidip bebişleri alıp geleceksin...

Son düzenleme:
canım ya eşinden sperm analizi falan bunları yaptın mı ayrıca sen direk hit lemi irtibat kurdun yani hemşiremi yazdı bu ilaçları sana mesela bende tahlilleri yapacam ama yinede o dr çağırdı tekrardan kontrolden geçecekler yanı sırada reglin 2 günü çağırdı sen heralde regl günü kıbrısa gideceksin savaş bey bana yakın dr önermişti o bana takip yapıyor ben öyle hemen direk gitmek istemedim kıbrısa burda ne varsa yapılsın çağırdıkları zaman hazırlıklı gidecem mesela film çektirdin mi ben çektirdim ama bu dr yine istiyor tekrardan yapacam benimde ilk denemem canım umarım hayırlı uğurlu olur...transfer derken yani kıbrısa ne zaman gidip bebişleri alıp geleceksin...

ben dırek ozlem hnm gorusdum benım fılm sperm tahlılı vs hersey var bu arada regl ıkıncı gunuydu ılacları yazdırdı ozlem hnm dun almaya basladım hıtle on gorusmeye gıtmedım benı hıte yonlendıren merkez takıp edecek o yuzden gıtmedım oyle dedı ozlem hnm maddı olarak gelmene gerek yok ordakı dr arkadas hazırlayacak dedı senı ama ister gelmek ıstıyorsan yınede gel dedı ben de gerek yok dedım ozaman onumuzdekı cumartesı rahım kalınlıgım fılan olculecek ben sadece nakıle gıdıcem kısmatse ıns hayırlısı olur bakalım

Back