herşeyden önce hoşgeldin aramıza...
diğer forumdan çiçek nicknameli arkadaş orada donasyon yaptırıp hamile kalmıştı..kasım 2011 yazışmalarına bak..
onun mailinden alıntı""""""""""" merkezin telefonu 00995422294163 evren bey var onunla gorusun dr dogan bey ve melike hemsire hanim var benimle onlar ilgilendi baska 2-3 tane daha doktorlari varmis ben hep evren bey ile gorustum evrenarmutcu@hotmail.co.uk bu mail adresi """""""""""""
umarım sana yardımcı olmuştur. kolay gelsin
efsune sana bayılıyorum ansiklopedi gibi kadınsın:)))))))))))))))))))))
herşeyden önce hoşgeldin aramıza...
diğer forumdan çiçek nicknameli arkadaş orada donasyon yaptırıp hamile kalmıştı..kasım 2011 yazışmalarına bak..
onun mailinden alıntı""""""""""" merkezin telefonu 00995422294163 evren bey var onunla gorusun dr dogan bey ve melike hemsire hanim var benimle onlar ilgilendi baska 2-3 tane daha doktorlari varmis ben hep evren bey ile gorustum evrenarmutcu@hotmail.co.uk bu mail adresi """""""""""""
umarım sana yardımcı olmuştur. kolay gelsin
arkadaslar hepınıze merhaba oncelıkle hepımınızın allah yardımcısı olsun topıgınıze gırdım ama malesef bende guzel bır tecrube paylasmıycam umut olamıycam sıze 3asılama ve 1 tup bebek deneyımım var olumsuz malesef yarı pkoluyum ve esımde morfolojı problemelı braz ama sayı hareketlılk yusek oldugundan doktorum onemsemedı tup bebegı ekım ayında yaptırmıstım 5.gun embrıosu ve 2tane emrıo yerlestrdı doktorum a kalıtenınde uzerınde oldugunu soyledı rahımde problem yok hersey hazırdı 10gun neredyse sadece wc ye kalktım ama benım brz streslıydıbekleyısım cok bunaldım ve sonucumda ıste negatıf sımdı okadar yoruldumkıtedavılerden cunku tum bunları 2seneye sıgdırdım ben sımdı dınlenmedeyım 4tane dondurulmusum var ama cesaretım yok napıcam bılmıyrm ınsallah kendılıgınden olurmu dye beklıyrm işte bir umut.....
Günaydın kizlarrrr
Folic asit sormuşsunuz..kesinlikle içilmeli, hemde hamile kalmadan 3 ay oncesinden başlanırsa cok daha iyi..ben yıllardır yani tam 2 senedir bunu iciyorum..hit banada vermemişti ama ben zaten hep içtiğim icin devam ettim..Berk ise erkenden başladı...her doktorun tedavisi farklı ama, bençe icin hicbir zararı yok,tam tersine cok faydalı..
Türbice canım kedi almayı düşünüyormuşsun,benim kadar kedi düşkünü kimse yoktur..evimde kedim var sokakta,işyerinde baktığım 20 kusur kedim daha var..evde bakmak sokakta bakmak gibi değildir.eminim dusunmussundur ama evde bakmak cok zor..her ne kadar cok zevkli ise sorumluluğu cok.en büyük sıkıntıda seyahate gittiğinde oluyor,benim ailem yakında gelip hergün yemek veriyorlar.anneminde kedisi var onlar biyere gittiğinde ben gidip bakıyorum gunde2 defa ...ama hep beraber bı yere gidemiyoruz,yıllardır bu böyle ablam evleneceği zaman (sehir dısında ) sadece 2 gun gidebildik o 2 gunde bakacak birini bulmak zorunda kaldık evinin anahtarını böylece alakasız insanlara vermek zorunda kalıyorsun...ayrıca geldiginde kedi depresyona girmiş oluyor birkaç gunde onun kaprisleriyle uğraşıyorsun :)
Ayrıca benim kedim cok zor bir kedi hergün düzenli olarak onu oynatmam sokağa çıkarmam gerekiyor..sanki bir köpek kendisi:))kıs aylarında yağmurdan dolayı apt da geziniyor...yani hastaysan falan asla anlamıyor kapıda aglayip duruyor.her gun geldigimde onu yarım saat oynatmazsam bana hayatı dar ediyor..
Yani iyi düşünmek lazım ben yıllardır kediliyim...artık cok zor olmaya başladı..bir daha evde bakmam diyorum..
Teşekkür ederim aysevi..İşte yıllarca dr.a gidip gelmeyince hiç bu anlamdaki sağlığımın peşine düşmeyince biraz yabancısıyım bu ilaçların felan...gerci ben adet olmuyorum 1 senedir..folikasitin yinede faydası varmıdırki?doktoramı sorsam acaba?
Offf Offfff Offfff
Dü 224 de bırakmışım şimdi 237 ye gelmiş forum . Yani ben ne diyeyim reyting gözünün yağını yiyeyim diyorum .Bir de rekor seviyeye çıkmış okuyucu sayımız ah neler kaçırmışım. Vallahi Saba Tümer haklı şu Yaşar Nuri nin damarına basıp basıp onu tetikliyor bir ilahiyatçı için en abes terimleri ağzından alıyor reyting kırıyor ya . Gerçi ben işin bu kısmını hiç düşünmedim de her neyse.
Aymoşum geniş gönüllü arkadaşım demişsin ya ben 1 numaralı hayat kadınından bile razıyım Sabah sabah nasıl güldüm Yaradan da seni güldürsün . Neyse bu konuları kapatıyorum Efsune arkadaşım magazin amacımız değil demiş ne güzel demiş.
Yosuncuğum dedim ya benim trioid sorunum vardı tedavi öncesi . Onu ilaçla çözmeye çalıştım ancak olmadı. En sonunda hayatımın merkezi yaptığım bir sorun vardı Benimkinin konusu adı önemli değil Sen seninkini tanı. Onu merkezden aldım ve biraz öteye koydum. Biliyorum yapması zor ama onun yerine hayatının odağına kendini ve mutluluk allabileceğin şeyleri koy diyorum ben. O zaman bulmaca yerlerini bulduğundan tablo tamamlanıyor.
Jako almak isteyen arkadaşıma da diyorum ki bazen bebekler kuş tüyünden rahatsız olabiliyorlar .Kuş işini ertelese ?? Bende de bir köpek var aslında tüm hayvanları severim Aymoş gibi iç dış farketmez Mutlaka çöpün yanında bir kabım vardır onu boş bırakmam hiç yoktan tavuk suyuna ekmek koyarım amaaaa eve kuş ve kedi alamıyorum . Bazen yaralı kedilerden misafirlerim oluyor ama bana öksürük yapıyor başka odalara kapatmam gerekiyor çok asiller evi terkediyorlar o zaman da.
Gelelim kedi köpek konusuna : Aymoşa katılıyorum. Zor iş. Yarıda bırakacaksanız almayın hiç. Çok üzülüyorlar kanser bile oluyorlar . Uzun süreden sonra terkedilenler ölüyorlar ölmeyi seçiyorlar. Günde 2 kez dolaştırabilirim tatile giderken de bir bakacak kişi bulabiliirm diyorsanız alın. Gerççi bından başka da yükleri yok ama olsun ağır iş.
Efsune ye de katılıyorum. Asıl amacından uzaklaşmak için bahane de olması bu kedi köpek hayvan işi. Ben yaklaşık 10 yıl önce aldığımda zorunlu aldım. Akrabalrımdan birisi sevgilisine evlenelim bebek istiyorum diyor Adam bu köpeği getiriyor hediye. ( Efsune ah Efsune bak ne haklısın ) İlişkileri bitiyor ve beni devreye sokuyorlar. Çok zorda kaldım bebeğim gelince o 6 yaşındaydı 5 yıldır benimleydi veremedim kimseciklere. Hatta hastalandı aynı bebek arabasında bile taşıdım. Beslemeyen bilmez ama aileden birisi oluyorlar.
Bu arada son zamanlarda ki sonuçlara takılmayalım derim ben. Çünkü buz dağının görünen yüzüyüz biz Kimbilir ne kadar olumlu sonuçlar vardır . Bazen oluyor işte böyle şanssızlıklar Yüzde bile alamayız Umutsuzluğa kapılmayalım derim ben . İşin sırrı dingin olmaktan da geçiyor Başka faktörlerin yanında Bunu da Efsune arkadaşım yazmış zaten Hak veriyorum
Teşekkür ederim aysevi..İşte yıllarca dr.a gidip gelmeyince hiç bu anlamdaki sağlığımın peşine düşmeyince biraz yabancısıyım bu ilaçların felan...gerci ben adet olmuyorum 1 senedir..folikasitin yinede faydası varmıdırki?doktoramı sorsam acaba?
herkese selam :)
bu forumda hep destek, güven ve sevgi bulan biri olarak, okuyunca ortalığın karışmasına çok şaşırdım ama neyse ki durulmuş.
hepimiz bazen panikleyebiliyoruz. ilk başlarda ben de biraz öyleydim biliyorsunuz. ama sizinle ve zamanla sakinleştim. rahatladım, taşlar oturdu. tekrardan teşekkürler :)
aysevi, yosun ; iyi olmanıza çok sevindim. bu da bir süreç ve kabullenme. hep birlikte daha kolay :)
evde kedi köpek besleme konusunda kötü bir örneğim ben. eşimin 2. mikrotese ameliyatından negatif sonuç alınca (donasyondan haberimiz yoktu) bize iyi gelir diye bir köpek almıştık. çok severiz köpekleri. ama aldığımız köpek karakter olarak çok asi ve hareketli çıktı. ve biz o durumdayken bir türlü istediğimiz gibi yönlendiremedik.Apartmanda da çok sorun oldu.çok yakın bir arkadaşımıza verdik. artık ruhuna ve canlılığına uygun bir şekilde bahçede yaşıyor ve neyse ki çok mutlu. ama çok üzüldüm verirken. ve bir kez daha anladım ki, bir boşluğu doldurmak amaçlı eve alındığında, o masum da üzülüyor biz de.
arkadaşlar ben negatif sonucu aldığımdan beri , yani yaklaşık 4 aydır, bebek konusunda heyecan duyamıyor ve tekrar isteyemiyordum. Nasıl bir savunma mekanizmasıysa benimki , psikologdan yardım alacaktım. ama geçen gün çok güzel birşey oldu. yengemin dışarıda işi vardı ve geçen ay sonu doğan yeğenimi bana bıraktı. benim yeğen kucağımda bakınırken kafayı göğsüme yatırdı ve birden uyudu. Nasıl kalbim attı heyecandan, mutluluktan anlatamam. Dedim Alllahım bana da, arkadaşlarıma da nasip et. O an birşey oldu ve ben eski heyecanıma kavuştum. Şimdi daha mutluyum. Paylaşmak istedim :))
Heyecanımızın daim olması dileğiyle,
arkadaşlar ben negatif sonucu aldığımdan beri , yani yaklaşık 4 aydır, bebek konusunda heyecan duyamıyor ve tekrar isteyemiyordum. Nasıl bir savunma mekanizmasıysa benimki , psikologdan yardım alacaktım. ama geçen gün çok güzel birşey oldu. yengemin dışarıda işi vardı ve geçen ay sonu doğan yeğenimi bana bıraktı. benim yeğen kucağımda bakınırken kafayı göğsüme yatırdı ve birden uyudu. Nasıl kalbim attı heyecandan, mutluluktan anlatamam. Dedim Alllahım bana da, arkadaşlarıma da nasip et. O an birşey oldu ve ben eski heyecanıma kavuştum. Şimdi daha mutluyum. Paylaşmak istedim :))
Heyecanımızın daim olması dileğiyle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?