• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZİNCİR HEP ZAYIF HALKADAN KOPAR...

BİR kişi alıngan ise ve sorun odaklı ise etrafındakiler ne kadar tam tersini yapmaya çalışırsa çalışsınlar soruna bulaşırlar...
SİZLERDEN RİCAM: SAKİN KALMANIZ VE KİMSEYE BULAŞMAMANIZ YÖNÜNDE...
İLİŞKİ ŞEKLİNİZ DİDİŞME OLABİLİR AMA BU BİZE GÜÇ YERİNE MAGAZİNSEL BİR BOYUT KATIYORKİ BU EN SON TERCİHİMİZ..

KİŞİSEL TARTIŞMALARIN YERİ BURASI DEĞİL..
İÇİNİZDEKİ KİNİ KISKANÇLIĞI VE KÖTÜLÜĞÜ ATACAĞINZI YERDE DEĞİL..

SON KERE YAZIYORUM............................................................................

gözümün önüne elindeki yayı gereee gereeee nişan almaya çalışan ama sen bunu yazınca hedefini şaşırmak üzere olan biri geldi nedensee:)

kimseye bulaşmıyorum yanlış anlaşılmasın :P

ZİNCİR HEP ZAYIF HALKADAN KOPAR...

BİR kişi alıngan ise ve sorun odaklı ise etrafındakiler ne kadar tam tersini yapmaya çalışırsa çalışsınlar soruna bulaşırlar...
SİZLERDEN RİCAM: SAKİN KALMANIZ VE KİMSEYE BULAŞMAMANIZ YÖNÜNDE...
İLİŞKİ ŞEKLİNİZ DİDİŞME OLABİLİR AMA BU BİZE GÜÇ YERİNE MAGAZİNSEL BİR BOYUT KATIYORKİ BU EN SON TERCİHİMİZ..

KİŞİSEL TARTIŞMALARIN YERİ BURASI DEĞİL..
İÇİNİZDEKİ KİNİ KISKANÇLIĞI VE KÖTÜLÜĞÜ ATACAĞINZI YERDE DEĞİL..

SON KERE YAZIYORUM............................................................................

efsune12 bu uyarılarını kime yazdınsa yazdın da....gereksiz yere uzatanlar ve çanak tutanlar durumu olmasın artık..tadını kacırmasın lar..

benim süreçte hiçbir hareket yok. o yüzden okuyup kaçmaktayım. kısaca bahsedeyim: en son bir ay kadar önce işimi bıraktım(merak edenlere bankacıydım.) şimdilik dinlenmedeyim.. asıl tahsilim mühendislik alanında olduğu için bu yolda bir süre sonra devam etmeyi düşünüyorum.

işi bırakınca adet oldum. umutlandım çocuk konusunda. ama sonra boş hayal kurduğumu gördüm. ama yine de şu sıralar niyetimde yok kıbrıs. eşimi ikna ettim, minnoş yumuş yumuş bir kedi alacağız... şimdilik...

bende bir köpüş yada bir jakomu alsam diye düşünüyorum özellikle jakoların videolarını izliyorum ne akıllı hayvanlar...

benim süreçte hiçbir hareket yok. o yüzden okuyup kaçmaktayım. kısaca bahsedeyim: en son bir ay kadar önce işimi bıraktım(merak edenlere bankacıydım.) şimdilik dinlenmedeyim.. asıl tahsilim mühendislik alanında olduğu için bu yolda bir süre sonra devam etmeyi düşünüyorum.

işi bırakınca adet oldum. umutlandım çocuk konusunda. ama sonra boş hayal kurduğumu gördüm. ama yine de şu sıralar niyetimde yok kıbrıs. eşimi ikna ettim, minnoş yumuş yumuş bir kedi alacağız... şimdilik...

turbice,
kedi işi evde birdaha düşün.. biliyorum bir boşluk içindesin ve o boşluğu dolduracak .. ama bu bir öteleme olacak.. sorun orada yüzleşemediğimiz acısını kendimiz taşıyamadaığımız için ona buna saldırmamız, agresyonumuz yada eyleme vurmamız...

sen gel buralara ve ayseviden papatyadan feyz al.. ben onların dirayetinden çok etkileniyorum..
bilinçaltımdaki çocuk istemeyen duygulara en nihayetinde gem vurdum artık kontrolum altındalar.. ve donasyonuda sindirdim..

gönlüm ferah aklım selim ruhum dingin...

inanıyorumki içimdeki huzur ve dinginliğe uygun bir yumurta bana denk gelecek..

içine dön madem işten ayrıldın. kendini dinle ve ruhsal hazırlığa burada başla.. teknik takip deneyenlerden tabiikiii..
sevgiyle kal..

Son düzenleme:
turbice,
kedi işi evde birdaha düşün.. biliyorum bir boşluk içindesin ve o boşluğu dolduracak .. ama bu bir öteleme olacak.. sorun orada yüzleşemediğimiz acısını kendimiz taşıyamadaığımız için ona buna saldırmamız, agresyonumuz yada eyleme vurmamız...

sen gel buralara ve ayseviden papatyadan feyz al.. ben onların dirayetinden çok etkileniyorum..
bilinçaltımdaki çocuk istemeyen duygulara en nihayetinde gem vurdum artık kontrolum altındalar.. ve donasyonuda sindirdim..

gönlüm ferah aklım selim ruhum dingin...

inanıyorumki içimdeki huzur ve dinginliğe uygun bir yumurta bana denk gelecek..

içine dön madem işten ayrıldın. kendini dinle ve ruhsal hazırlığa burada başla.. teknik takip deneyenlerden tabiikiii..
sevgiyle kal..

çok haklısın, her şeyin farkındayım. fakat 29 yaşımdayım ve hayatımın son üç yılını yaşamamışım gibi geliyor. mücadele çok yormuş beni ve öyle inatçı ki karşımdaki, ben onun üzerine gittikçe o benim üzerime daha çok geliyor.

şu sıralar uzun zamandır yapmadığım şeyleri yapıyorum. hevesle aldığım ama okumaya fırsat bulamadığım kitaplar, yazmaya doyamadığım karalamalarım. hayat bana güzel anlayacağın:)

kıbrısa tatile gideceğim ve tatile gitmişken bebişimi de alıp geleceğim. yani düşmanı kandırmak niyetim, ters köşe yapmak:))

tek sorunum çocuksuzluk mu yoksa bana mı öyle geliyor? bu dünyadaki en büyük sorun çocuk mu? çevremdeki insanlara mazeret olarak bu durumumu kullanıyor muyum? vesaire vesaire.....

içsel bir yolculuktayım. nefes alıyorum:)

Bayanlar dr.unuz size folikasit içmenizi önerdimi bana hiç bundan bahsetmedi hemşire...Acaba hamilelik baslarsamı folikasit içilmesi tavsıye ediliyor bilen varmı?

çok şekermiş...

birşeyi daha öğrenmiş olduk:)

bizim sitede bir sürü kedi var aslında ama biraz tuhaflar. bir tanesi var kocaman birşey ve kedi olduğunun farkında değil bence. hiç miyavladığını duymadım. konuşur gibi tuhaf şeyler çıkarıyor:)

yaklaşık bir senedir bu sitedeyiz ve hergün hepsini beslememe rağmen hiç sevdirmiyorlar kendilerini. şöyle bir güzel mıncıklayabilseydim belki de eve kedi almayı düşünmezdim.

ama benim bişeyleri mıncıklama vaktim gelmiş:)

çok haklısın, her şeyin farkındayım. fakat 29 yaşımdayım ve hayatımın son üç yılını yaşamamışım gibi geliyor. mücadele çok yormuş beni ve öyle inatçı ki karşımdaki, ben onun üzerine gittikçe o benim üzerime daha çok geliyor.

şu sıralar uzun zamandır yapmadığım şeyleri yapıyorum. hevesle aldığım ama okumaya fırsat bulamadığım kitaplar, yazmaya doyamadığım karalamalarım. hayat bana güzel anlayacağın:)

kıbrısa tatile gideceğim ve tatile gitmişken bebişimi de alıp geleceğim. yani düşmanı kandırmak niyetim, ters köşe yapmak:))

tek sorunum çocuksuzluk mu yoksa bana mı öyle geliyor? bu dünyadaki en büyük sorun çocuk mu? çevremdeki insanlara mazeret olarak bu durumumu kullanıyor muyum? vesaire vesaire.....

içsel bir yolculuktayım. nefes alıyorum:)

Aynı duyguları yaşıyorum senle...
Bende tatile çıkacağım kıbrısa, ben de 2 yıldır tatile gitmiyorum...
Okadar odaklandım ki elde var sıfır...Ne güzel yaşın genç ::))

kız senin başın şişer bunda enazından bebşler arada uyuyorlar gündüzleri ya bunlar yandın :)))))))))))))))

Nasipse ben alayım bir jako, o bana bu jako gibi kız seni yerler yerler diye şarkı söylesin ben yerim onun gagasını :))) hem kalabalıkta çok konuşmuyorlar kendi kendilerine kaldımı böyle genelde birde kafesin üzerini ört hemen susuyor, uyuyorlar başka bir cinsine baktım uzunca bir zaman ordan biliyorum...

Back