• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınnn KıZlarrrr
Günaydın Aymoşcuğumm,

Bugün geç kalktım hayret ettim kedime ama gece rahatsız uyumuştum. Eveettt isteye iki forumda da isteye diğer forumda olabilir. Zaten herkes kendisine yakın grubu seçiyor Davete icabet sünnettir zaten :) Bazen de burada sessiz sessiz okuyup hiç katılmayarak okuyup buradan üye araklamalar oluyor olsun daha hayırlı oluyor.

Ayseviiiiii asılsın arkadaşım ? Burada dün tip yağdı Kar resmen yağmadı aktı aktı havadan. Şu anda evden karşıda duran arabalar üzerlerine birer yorgan atılmış gibi karla kaplıı yerde de enaz 40 cm kar var zaten. Hava soğuk değil. Kedilere de yardım edemiyorum kar kaplarını da kaplıyor :(

Rüzgarselin Nasıl becerdin bebeği uyutmayı. Ben anne olmadan önce o kadar uğraştım uyumadılar kucağımda. Onlar anneleri hissediyor ve onların kucağında ssusuyorlar sanki. Dileyelim ki bu sana güzel günlere bir işaret olsun.

Nrm - Baktın mı jakona ? Konuşuyorlar mı ? Yalnız mı yaşayacak kızcağız veya çocukcağız ??

Rowina hoşgeldin .

Günaydınnn KıZlarrrr
Günaydın Aymoşcuğumm,

Bugün geç kalktım hayret ettim kedime ama gece rahatsız uyumuştum. Eveettt isteye iki forumda da isteye diğer forumda olabilir. Zaten herkes kendisine yakın grubu seçiyor Davete icabet sünnettir zaten :) Bazen de burada sessiz sessiz okuyup hiç katılmayarak okuyup buradan üye araklamalar oluyor olsun daha hayırlı oluyor.

Ayseviiiiii asılsın arkadaşım ? Burada dün tip yağdı Kar resmen yağmadı aktı aktı havadan. Şu anda evden karşıda duran arabalar üzerlerine birer yorgan atılmış gibi karla kaplıı yerde de enaz 40 cm kar var zaten. Hava soğuk değil. Kedilere de yardım edemiyorum kar kaplarını da kaplıyor :(

Rüzgarselin Nasıl becerdin bebeği uyutmayı. Ben anne olmadan önce o kadar uğraştım uyumadılar kucağımda. Onlar anneleri hissediyor ve onların kucağında ssusuyorlar sanki. Dileyelim ki bu sana güzel günlere bir işaret olsun.

Nrm - Baktın mı jakona ? Konuşuyorlar mı ? Yalnız mı yaşayacak kızcağız veya çocukcağız ??

Rowina hoşgeldin .
hoşbulduk sende hoşgeldin ve gününaydın olsun aynen buralardada kar var ama hava soğuk değil eşimin yiğeni var yanım da dört yaşında bu gece benle kaldı kucağımda uyudu ama ben hiç yatamadım aman üstü açıldı aman ne oldu diye diye şuan da da trt çocuk keloğlanı izliyor bende izliyorum hemde kahvaltı yapıyoruz beraber....

kızlar bakıyorum da ikigündür forum sessiz sedasız bu ara transfer sonrası ilaçları sgk vs karşılıyormu dr reçetemize mi yazıyor yoksa bi okadarda ilaç parasımı veriyoruz

Evet rowina ben üye oldum..sakıncası yok ise :) ayrıca buarada olan daha biçok kişi var onlarıda görmüşssündür herhalde :)

yok canım ne sakıncası olabilir herkes hür ben orayı da okuduğum için gördüm yoksa beni ilgilendirecek bişey yok yani:))))))))))))

Evet rowina ben üye oldum..sakıncası yok ise :) ayrıca buarada olan daha biçok kişi var onlarıda görmüşssündür herhalde :)

Merhaba Ördek 34 sen Hite gideceksin sanırım???
HİTle görüşme yaptın İstanbuldamı yaptın???
Sanırım beğenmişsin???
Senden neler istedi tahlil olarak???
Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama illaki hitle öngörüşme yapmak lazımmıymış???

ben zaten görüştüm hıt le.recetem hazır..sadece başka bir durumdan dolayı onumuzdekı ay ortasına kaldı

Hıt.zaten hep orada artık.ist.deil.yogunlugundan dolayı.muayanesinede gitmiyor ist.daki.hersey direk oradan..bilmek isteyenlerin haberi olsun.

Sanırım beğenmişsin???

evet hit muhakkak ön görüşme istiyor benide çağırdı tabi ben dr konusunda değişiklik yapınca kaldı kıbrısa çağırıyor.....

ben zaten görüştüm hıt le.recetem hazır..sadece başka bir durumdan dolayı onumuzdekı ay ortasına kaldı

Hıt.zaten hep orada artık.ist.deil.yogunlugundan dolayı.muayanesinede gitmiyor ist.daki.hersey direk oradan..bilmek isteyenlerin haberi olsun.

Sen kıbrıstamı görüştün onla ,İSTANBULDA değil yani???

Sanırım beğenmişsin???

Hayır ist.degıl kendisi zaten.kıbrısta.ist.gelmiyor artık.direk oradan görüştüm.rahim filmimide kendisi cektı hatta..recetemde hazır..ama ben onumuzdeki ay baslıcam kısmetse..ben kordınatör özlem hn.gorusmedım hıc.hemsıresı var onunla konuusyoruz..sevgiler

YAAA demek öyle...
Berk çağırmıyor o zaman ...
Tüp filmlerini o ayarladığı dr görüyor o zaman...

hayır berk ön görüşme istemiyor niye istemiyor anlamadım ama beni arayan hep kendisi oldu yani hiç hemşire falan konuşmadım kendisiyle görüştüm tüp filmlerini o dr yapacak aklıma geldikçe bi korku basıyor filmde

Teşekkürler böylelikle bişey daha öğrenmiş oldummm::))

Bişey daha sorucam kusura bakma ama
Muayene vajinalmi??
Artı seni muayene edince yorumu ne oluyor süpersin sen kesin hamile kalısın veya
yüzde şu kadar şansın var ne diyor mesela....
Gerçekçi bir dr mu ben onu merak ediyorum???

Hayır ist.degıl kendisi zaten.kıbrısta.ist.gelmiyor artık.direk oradan görüştüm.rahim filmimide kendisi cektı hatta..recetemde hazır..ama ben onumuzdeki ay baslıcam kısmetse..ben kordınatör özlem hn.gorusmedım hıc.hemsıresı var onunla konuusyoruz..sevgiler

Ben rahim flmi çektirdim ama sanırım o kendisi gene çeker acıttımı
benim çok acımıştıda rahim filminden ne kadar aldı???

hayır berk ön görüşme istemiyor niye istemiyor anlamadım ama beni arayan hep kendisi oldu yani hiç hemşire falan konuşmadım kendisiyle görüştüm tüp filmlerini o dr yapacak aklıma geldikçe bi korku basıyor filmde

Benim bildğim artık buarada bu işlerle ugrasmadıkları..yasaktan dolayı..ama hala ist.da yapan varsa bu işleri bilemem tabii. oyuzden ya telf.yada direk gıtmek.yada mail işte..

Back