Benim doktor bunların bir faydası olmayacağını, bilimsel bir yanı olmadığını düşünüyor. Her doktor farklı konuşuyor. Bu arada maysa yanlış hatırlamıyorsam sanki sizin 1 tane çocuğunuz vardı. Ikinci için tedavi görüyorsunuz değil mi?Kız benim doktorum senin kendine yapabileceğin en iyi şey omepaQ10 dedi zaten 3 aydır kullanıyorum bende
Aynen 2.tedavi canimBenim doktor bunların bir faydası olmayacağını, bilimsel bir yanı olmadığını düşünüyor. Her doktor farklı konuşuyor. Bu arada maysa yanlış hatırlamıyorsam sanki sizin 1 tane çocuğunuz vardı. Ikinci için tedavi görüyorsunuz değil mi?
Ilk çocuğun doğal yollardan mi olduAynen 2.tedavi canim
Doktorumdan habersiz 3 aydır Kenzim q10 kullanıyorum. Selenyum, D vitamini omega3 kullandım.
Evet sonra hep düşük yaptım şuan hem korunuyoruz bebek olmasın diye hemde tüp Bebek tedavisi görüyorumIlk çocuğun doğal yollardan mi oldu
İşte böyle gelip yazınca nasıl mutlu oluyoruz nasıl umut doluyoruz bir bilseniz rabbim sana bağışlasın kiziniBenim de amh 0,14 gibi birsey. 1 sene önce tabi. Çok takviyeler kullandım. Yüksek doz iğne de olsam 2 yumurta anca toplandı, sadece 1 tanesi dollendi. 3. Gün donduruldu. Doktorum 1 olsun bizim olsun dedi. O embriyo çözüldü 5. Güne gitti ve kızım oldu. Çok üzülmüştüm 2 yumurta ne ya diye ama oldu işte. Darısı size inşallah
Allah bağışlasınBenim de amh 0,14 gibi birsey. 1 sene önce tabi. Çok takviyeler kullandım. Yüksek doz iğne de olsam 2 yumurta anca toplandı, sadece 1 tanesi dollendi. 3. Gün donduruldu. Doktorum 1 olsun bizim olsun dedi. O embriyo çözüldü 5. Güne gitti ve kızım oldu. Çok üzülmüştüm 2 yumurta ne ya diye ama oldu işte. Darısı size inşallah
Bencede uçuk bi değer çünkü.Dediğim gibi bu değerde yanlışlık vardı yoksa boş çıkmazdı yumurtalar şimdi Haziran adetini bekliyorum
Ya ne güzel:) insan az diye umut etmez ama Rabb'im verdi mi veriyor işteBenim de amh 0,14 gibi birsey. 1 sene önce tabi. Çok takviyeler kullandım. Yüksek doz iğne de olsam 2 yumurta anca toplandı, sadece 1 tanesi dollendi. 3. Gün donduruldu. Doktorum 1 olsun bizim olsun dedi. O embriyo çözüldü 5. Güne gitti ve kızım oldu. Çok üzülmüştüm 2 yumurta ne ya diye ama oldu işte. Darısı size inşallah
Bunu ne için önermişti yumurta kalitesi için mi?Kız benim doktorum senin kendine yapabileceğin en iyi şey omepaQ10 dedi zaten 3 aydır kullanıyorum bende
Selenyum neye dağda sağlıyormuş?Doktorumdan habersiz 3 aydır Kenzim q10 kullanıyorum. Selenyum, D vitamini omega3 kullandım.
Altın yumurtadır belki, umudunu bozma inş hayırlı haberler alırsınBen varım hem de daha önceki 3 tedavimde 7/8 yumurta toplanırken bu tedavimde 5 folukülden sadece 3 yumurta çıkabilmiş o da aradılar bugün biri döllenmiş diğer ikinci için yarını bekliyorlar 3. Yok şaka gibi ben yaklaşık 1 yıldır q enzim q10 d vit, biosteron, imprl kullanıyorum artı prp yapıldı sonuç bu ya artık pozitif bilime olan inancımı yitiricem bu arada ben maslak Acıbadem hastasıyım
Merhaba aslında bu tarz ilaç ve vitaminlerin bilimsel yanı yok. Ama bazı doktorlar yine de öneriyor. Ben de maslak acıbadem düşünüyorum. Bülent Tıraşta mı tedavi görüyorsunuz?Ben varım hem de daha önceki 3 tedavimde 7/8 yumurta toplanırken bu tedavimde 5 folukülden sadece 3 yumurta çıkabilmiş o da aradılar bugün biri döllenmiş diğer ikinci için yarını bekliyorlar 3. Yok şaka gibi ben yaklaşık 1 yıldır q enzim q10 d vit, biosteron, imprl kullanıyorum artı prp yapıldı sonuç bu ya artık pozitif bilime olan inancımı yitiricem bu arada ben maslak Acıbadem hastasıyım
Evet doktorum yumurta kalitesi asla artmaz egerki bilsem kalite artacak deselerki sineğin kanadının yağı iyi geliyo gidip sana o yağı çıkarır getirin dedi asla kalite artmaz inanama dedi yapacağın en iyi şey omepaQ10 kullanmak dediBunu ne için önermişti yumurta kalitesi için mi?
3.opuya hazirlaniyrm sorun ben yumurta kalitesi ve boş cikamasiBencede uçuk bi değer çünkü.
Canım ilk tüp sürecin mi? Dr a göre sıkıntı neydi?
Eşinin değerleri nasıldı?
Canım işte aslında bı kendimizi kandiriyoruz bu ilaçlar ek tedaviler daha çok bizi yıpratıyor ve gerçekten kanıtlanmış binetkisi yok prp olsun büyüme hormonu iğnesi olsun vitaminler ilaçlar asla fayda etmiyo biz çok inanıyoruz güveniyor sonra bı tedavi oluyoz yine aynı hayal kırıklığı üzüntü aslında o ek tedavilere harcadığınızi 1 opu parasına veririzBen varım hem de daha önceki 3 tedavimde 7/8 yumurta toplanırken bu tedavimde 5 folukülden sadece 3 yumurta çıkabilmiş o da aradılar bugün biri döllenmiş diğer ikinci için yarını bekliyorlar 3. Yok şaka gibi ben yaklaşık 1 yıldır q enzim q10 d vit, biosteron, imprl kullanıyorum artı prp yapıldı sonuç bu ya artık pozitif bilime olan inancımı yitiricem bu arada ben maslak Acıbadem hastasıyım