Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Ya ne güzel:) insan az diye umut etmez ama Rabb'im verdi mi veriyor işte 🤲
Bazı Dr lar tüp bile olmaz diyorlar amh bu değerle.iyi sizin Dr motivenizi kırmamış
Fsh, lh, E2 kaçtı sizin?

Hangi takviyeleri aldınız?
Ben kendiliğinden hamile kalsam da hep düşük oluyordu. Kalp atışını duy sonra kontrole git kalp durmuş ve bunu 4 kez yaşadım. En son tekrarlayan düşük konusunda doktor buldum gözü kapalı güvendim. Önce 2 sonra 4 yumurta toplandı ama 1 tane döllendi hep. Uzun süre arı sütü içtim. Kendi doktorum da regenismax diye vitamin onun yanında venatura verdi. Fsh tüp bebek öncesi 36 lira çıktı ama doktorum benim için ama bile önemli değil dedi.o günden sonra da hiç yaptırmadım test. Lh ve en her zaman normal sınırdaydı ama fsh yükseldikçe hayıt otu falan içiyordum. Dualarım sizlerle😊

Merhaba aslında bu tarz ilaç ve vitaminlerin bilimsel yanı yok. Ama bazı doktorlar yine de öneriyor. Ben de maslak acıbadem düşünüyorum. Bülent Tıraşta mı tedavi görüyorsunuz?
Evet Bülent hoca yapıyor her işlemimi ama çok yoğun bir klinik laboratuvarlarının çok iyi olduğunu düşünüyorum hep ben bu tedaviyi kendime herşeyi yaptım demek için kabul etmiştim umarım da öyle olur herşeyi yapmış olurum

Ben kendiliğinden hamile kalsam da hep düşük oluyordu. Kalp atışını duy sonra kontrole git kalp durmuş ve bunu 4 kez yaşadım. En son tekrarlayan düşük konusunda doktor buldum gözü kapalı güvendim. Önce 2 sonra 4 yumurta toplandı ama 1 tane döllendi hep. Uzun süre arı sütü içtim. Kendi doktorum da regenismax diye vitamin onun yanında venatura verdi. Fsh tüp bebek öncesi 36 lira çıktı ama doktorum benim için ama bile önemli değil dedi.o günden sonra da hiç yaptırmadım test. Lh ve en her zaman normal sınırdaydı ama fsh yükseldikçe hayıt otu falan içiyordum. Dualarım sizlerle😊
Hamd olsun o zorlu süreci atlatmışsın.

Arı sütü kaç ay içtin, 1 çay kaşığı mı ve nerden aldın güvenilir olması önemli.

regenismax gıda takviyesi mi prowomen gibi multivitamin?

Dr o kadsr önemli ki, benim.eski gittiğim Dr 22 iken fsh tüp bile zor demişti.
Zaten en başta olamayacağını düşündürtüyorlar, olacağı varsa da olmaz.

Evet doktorum yumurta kalitesi asla artmaz egerki bilsem kalite artacak deselerki sineğin kanadının yağı iyi geliyo gidip sana o yağı çıkarır getirin dedi asla kalite artmaz inanama dedi yapacağın en iyi şey omepaQ10 kullanmak dedi
Alternatif Tıp da artacağını savunur, iki ekol zaten ayrışıyor burda fikir olarak.

Kalite artmazsa Dr a göre omeqayı neden kullan dedi neye fayda sağlaması için?

Kızlar aret kamar neden düşünmüyorsunuz ist
Alternatif Tıp da artacağını savunur, iki ekol zaten ayrışıyor burda fikir olarak.

Kalite artmazsa Dr a göre omeqayı neden kullan dedi neye fayda sağlaması için?
Bence balık yenilendiği için onun takviyesi diye başka açıklaması yok

Senin değerlerin nasıldı canım fsh, amh, lh, E2? Eşinin değerleri nasıl?
Benim hormon değerlerim normal eşimin değerleri düşüktü ona tesa yaptılar ve alınan örnekleri dondurdular bizde son iki toplamada onları kullandık hatta bir seferlik daha örnek kaldı ve bugün beni tekrar yumurta toplama yapalım 6 embriyo oluşmazsa devam pgt yapamayız diyorlar 5 tane var şu an. Sanıyorum 3. Gün embriyoları 5 e giderken %25 ellerinde kalıyormuş

X