Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

E2 değeri ciddi önemli demek ki?
Bu kaliteli içi dolu olduğunu mu gösterir?
E2 değeri yumurtalar büyümeye başlayınca yükseliyor. Her 1 tane olgun yumurta için 200 ve üzeri deniliyor. Benim bu hafta 1 tane olgun yumurtam vardı. 19mm boyutunda e2 değerim 297 çıkmıştı.

E2 değeri yumurtalar büyümeye başlayınca yükseliyor. Her 1 tane olgun yumurta için 200 ve üzeri deniliyor. Benim bu hafta 1 tane olgun yumurtam vardı. 19mm boyutunda e2 değerim 297 çıkmıştı.
Zaten 1 dolu yumurtaya 250 değer cikiyo ortalama

C

Canım nasıl anladılar erken çatladigini
Benim Haziran adetiyle var tedavi
Pazartesi günü yumurtam 19mm lh 15 ölçüldü. Doktor yumurtan erken çatlayabilir dedi. Dün opudan önce ultrasonla bakıldı. Yumurta yoktu. Onun yerinde sıvı vardı. Erken çatlamış dediler.

Çok teşekkür ederim. Benim de yumurta rezervim az 0.23 maalesef, doktoruma bugün yumurta kalitesi için ilaç veya vitamin takviyesi sordum. "Yumurta kalitesini arttırıcı bir tedavi yok inanma paranı da harcama" yazmış. Propolis kullanıyorum. İnciri ben de duydum deneyeceğim teşekkür ederim.
Bazı doktorlar bu konuda katı. Ama sen yine de kesinlikle takviyelerini al. Özellikle biesteron DHEA. D vitamini qenzim çinko selenyum resvatol, ihmal etme. Maddi gücün el verdikçe yap. Ben kalite için faydasını gördüm, sonu ne olur bilemem ama elimden geleni yaptım

Bazı doktorlar bu konuda katı. Ama sen yine de kesinlikle takviyelerini al. Özellikle biesteron DHEA. D vitamini qenzim çinko selenyum resvatol, ihmal etme. Maddi gücün el verdikçe yap. Ben kalite için faydasını gördüm, sonu ne olur bilemem ama elimden geleni yaptım
Doktorumdan habersiz 3 aydır Kenzim q10 kullanıyorum. Selenyum, D vitamini omega3 kullandım. 😊

X