Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Merhaba arkadaşlar dün sabah yumurta toplama işlemim vardı. Toplamda 2 tane yumurtam gelişmişti. Doktor ikisinde boş çıktığını söyledi. Çok kötü oldum. Bundan sonraki süreçlerde yine yumurtam boş gelir diye şimdiden kendimi strese soktum. Hiç yumurta toplamada yumurtaları boş çıkıp sonraki denemelerde dolu çıkıp döllenen var mı?
ben varım canım
işini bilen dr gerçekten başarılı oluyo
2020 de tüp denemiştim senin gibi 2 yumi vardı
merional ve gonalf kullanmıştım
ikisi de boş çıktı

4 ay önce başka yerde başladm 1 yumurtam vardı
sadece klomen kullandm
ilk ay opu için çağırmadılar e2 ve progestan bakılıyo sürekli
sanırım düşük olduğu için
2.ay çağırdılar erken çatladı işlem iptal oldu
3.ay yine bir yumurta opu öncesi muayenede 3 gözüktü biri küçük diye almadılar 2 toplandı ikiside dolu çıktı
ancak biri döllenmedi bi tane embroyomuz var nasip olursa

ben varım canım
işini bilen dr gerçekten başarılı oluyo
2020 de tüp denemiştim senin gibi 2 yumi vardı
merional ve gonalf kullanmıştım
ikisi de boş çıktı

4 ay önce başka yerde başladm 1 yumurtam vardı
sadece klomen kullandm
ilk ay opu için çağırmadılar e2 ve progestan bakılıyo sürekli
sanırım düşük olduğu için
2.ay çağırdılar erken çatladı işlem iptal oldu
3.ay yine bir yumurta opu öncesi muayenede 3 gözüktü biri küçük diye almadılar 2 toplandı ikiside dolu çıktı
ancak biri döllenmedi bi tane embroyomuz var nasip olursa
İnşallah o bir tane mucizeniz olur size sıkı sıkı tutunur. Benim de ilk tedavim de yumurta gelişmediği için 6. günde iptal edilmişti. Bu ay 4 yumurta vardı. Ama sadece 2 tanesi büyüdü. Günlük fostimon150 2 doz kullandım. İlk tedavim de cetrotide iğnemi de yanımda getirmem söylenmişti. Ben yanlışlıkla ovitrelle iğnesini de yanıma almıştım. O günü öğleden sonrasına kadar ovitrelle iğnesi çantamda kaldı buz kalıbı erimişti. Hemşireler bir şey olmaz dediler ama acaba diyorum yenisini mi alsaydım. Belki de o yüzden de boş çıkmış olabilir.

İnşallah o bir tane mucizeniz olur size sıkı sıkı tutunur. Benim de ilk tedavim de yumurta gelişmediği için 6. günde iptal edilmişti. Bu ay 4 yumurta vardı. Ama sadece 2 tanesi büyüdü. Günlük fostimon150 2 doz kullandım. İlk tedavim de cetrotide iğnemi de yanımda getirmem söylenmişti. Ben yanlışlıkla ovitrelle iğnesini de yanıma almıştım. O günü öğleden sonrasına kadar ovitrelle iğnesi çantamda kaldı buz kalıbı erimişti. Hemşireler bir şey olmaz dediler ama acaba diyorum yenisini mi alsaydım. Belki de o yüzden de boş çıkmış olabilir.
amin kuzum inşallah

sanmam canm ovitrelladen olacağını
fostimon ilk defa duydum

bizim dr diyordu ki rezervin az olduğun için çok fazla iğne ilaç yüklenmek yumurtalıkları yorabilir zamansız büyümesine neden olup boş çıkabilir

senin hiç gebelik oldu mu daha önce

hemen tüpe başlamakla iyi yapmışsın

ben 2 sene önce 0.21 di 5 folikul gözüküyordu onla 3.ye gebe kaldım
1 sene sonra kimyasal geçirdim
2 ay sonra 5.ye gebe kadlım
ancak benim gebeliklerim ne yaptıysak ilerlemedi

amin kuzum inşallah

sanmam canm ovitrelladen olacağını
fostimon ilk defa duydum

bizim dr diyordu ki rezervin az olduğun için çok fazla iğne ilaç yüklenmek yumurtalıkları yorabilir zamansız büyümesine neden olup boş çıkabilir

senin hiç gebelik oldu mu daha önce

hemen tüpe başlamakla iyi yapmışsın

ben 2 sene önce 0.21 di 5 folikul gözüküyordu onla 3.ye gebe kaldım
1 sene sonra kimyasal geçirdim
2 ay sonra 5.ye gebe kadlım
ancak benim gebeliklerim ne yaptıysak ilerlemedi
Maalesef ben 1 senedir korunmadığım halde hiç hamile kalamadım. Ekim ayında amh baktırdım 0.23 çıkınca direkt vakit kaybetmeden tüp bebeğe başladım. Sizin inşallah bu sefer olur. Allahım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Maalesef ben 1 senedir korunmadığım halde hiç hamile kalamadım. Ekim ayında amh baktırdım 0.23 çıkınca direkt vakit kaybetmeden tüp bebeğe başladım. Sizin inşallah bu sefer olur. Allahım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
iyi yapmışsın canım sakın pes etme tedavine devam et
şayet aynı sorun yaşarsan kesinlikle merkez değiştir
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar dün sabah yumurta toplama işlemim vardı. Toplamda 2 tane yumurtam gelişmişti. Doktor ikisinde boş çıktığını söyledi. Çok kötü oldum. Bundan sonraki süreçlerde yine yumurtam boş gelir diye şimdiden kendimi strese soktum. Hiç yumurta toplamada yumurtaları boş çıkıp sonraki denemelerde dolu çıkıp döllenen var mı?
Merhaba benimde 20 folikül vardı ama 15 boş çıktı şok olduk yaa

Benim ilk tüp bebek tedavimde tüm yumurtalarım boş çıktı 2.tedavi yaptırdım 6 yumurtadan 3 dolu çıktı ama 2si döllenmedi 1 i transfer edildi tutmadı bende 2.tedavi öncesi korona olmustum ama etkilemeyeceğini söylediler ki zaten ilkimde de boş çıktı sonra düzenli olarak biosteron ve vitaminler kullandım bir de prp yaptırdım tüp bebeğe gerek kalmadan oldu

Benim ilk tüp bebek tedavimde tüm yumurtalarım boş çıktı 2.tedavi yaptırdım 6 yumurtadan 3 dolu çıktı ama 2si döllenmedi 1 i transfer edildi tutmadı bende 2.tedavi öncesi korona olmustum ama etkilemeyeceğini söylediler ki zaten ilkimde de boş çıktı sonra düzenli olarak biosteron ve vitaminler kullandım bir de prp yaptırdım tüp bebeğe gerek kalmadan oldu
Çok güzel ya maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah amin 🤲 darısı bizlere inşallah

Merhaba aynı şeyi aynı gün yaşamışız😔 benimde boştu yumurtalar.
Fakat benim doktorum opu. Yapmadı e2 ye bakarak boş demişti. Sana kıyamam işleme gerek yok hem param boşa gidecek hem de boşuna anestezi almış olursun demişti. Doktorunu değiştir bence. Ve inşallah bu kez kaliteli olur yumurtalarin

İnşallah kalan 5 tane döllenmiştir.🙏 ben de amh düşük olduğu için ondan dolayı olmuş olabilir dedi doktor zor bir durum Allah bir daha karşılaştırmasın
Amin sadece döllenmesi yetmiyo 5. Güne gelmesi gerek PGT+NGS gidecek

Merhaba aynı şeyi aynı gün yaşamışız😔 benimde boştu yumurtalar.
Fakat benim doktorum opu. Yapmadı e2 ye bakarak boş demişti. Sana kıyamam işleme gerek yok hem param boşa gidecek hem de boşuna anestezi almış olursun demişti. Doktorunu değiştir bence. Ve inşallah bu kez kaliteli olur yumurtalarin
Çok teşekkür ederim insallah sizin de öyle kaliteli olsun 🙏 benim e2 değerim iyiydi ama maalesef bos çıktı. Doktor boyle böyle doluyu bulacağız mutlaka diyor bakalım kısmet artık

Çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı uzun ömürler versin 🙏 ben de 1 ay önce korona geçirdim. Doktora söyledim ama bir şey olmaz dedi tedaviye başladım. 4 yumurtadan 2 tanesi gelişti onlar da maalesef boş çıktı. Benim amh çok düşük 0.23 ama prp önermedi. Yine olumsuz olursa ben de prp yaptirmayi düşünüyorum

Çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı uzun ömürler versin 🙏 ben de 1 ay önce korona geçirdim. Doktora söyledim ama bir şey olmaz dedi tedaviye başladım. 4 yumurtadan 2 tanesi gelişti onlar da maalesef boş çıktı. Benim amh çok düşük 0.23 ama prp önermedi. Yine olumsuz olursa ben de prp yaptirmayi düşünüyorum
Teşekkürler 🙏 ben prpnin faydası olduğunu düşünüyorum açıkçası daha fazla yum
teşekkürler 🙏yani korkma bence her tedavide boş çıkacak diye bişey yok hem benim tüp bebeklerde boş çıktı ama normal oldu vardır bir zamanı
Ben prp sonrası bol bol spor yaptım en çok onun etkisi olduğunu düşünüyorum vitaminlerimi de çok düzenli kullandım ayrıca şeker falan çok tüketme sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam en önemlisi de stres yapmamak canım

Teşekkürler 🙏 ben prpnin faydası olduğunu düşünüyorum açıkçası daha fazla yum

teşekkürler 🙏yani korkma bence her tedavide boş çıkacak diye bişey yok hem benim tüp bebeklerde boş çıktı ama normal oldu vardır bir zamanı
Ben prp sonrası bol bol spor yaptım en çok onun etkisi olduğunu düşünüyorum vitaminlerimi de çok düzenli kullandım ayrıca şeker falan çok tüketme sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam en önemlisi de stres yapmamak canım
Çok teşekkür ederim söylediklerinizi uygulacağım😘

X