Tabi görüşmek için giderim. İsmini ve adresini paylaşırsanız sevinirim :)
Benim önceki Dr um amh düşük diye en baştan bi beklentisi olmadığını diyordu. Hatta geç yumurtlama olunca "ne bekliyordun ki bu amh ile, imkânsiz mı değil ama zor" demişti.
O tedavide iken kendi moralimde sıfırdı.
Alternatif Tıp ekolunden bi Dr la ilerledim bi süre, Raziye hoca, Uygur hekim, onuda veririm telini istersen, haftada iki gün, durumuna göre hastanın üç gün
kupa, hacamat, sülük, akupunktur, yumurtalığa masaj gibi aletle uygulama tedavisi gördüm, menopoza giren bi hastaya uyguladığı tedaviyle doğal olarak adetinin gelmesini sağlamıştı tedavisiyle, ona çok güvenirim, macun verdi yumurtalar için bitkisel yine, değerlerim biraz değişti hamd olsun.
E2 ona gittiğimde adetliyken 0 dı. 20 küsürlere çıktı, fsh biraz daha düştü, amh az da olsa arttı.
Onunla beraber bu bahs ettiğim Dr uma başladım,
Zühal Dilek şanlı ilk muayenede daha "doğru adresteyim" diyorsunuz.
Ev ortamındaki kadar rahat hissettiriyor hastasını, sanki kahve içen iki dost gibisiniz:) zaten kahvede içiyoruz muayenesinde:)
Çok tatlı, candan samimi, ama disiplinlide aynı zamanda dediğini harfiyen soruyor yaptın mı diye bi sonraki gelişimizde, asla atlamıyor, sıkıysa ihmal edin:)
Ben yürüyüşü maalesef yapmamıştım, ki önceki gidişimde bunu önemle vurgulamıştı, glutensiz beslenme, en az 8 bardak su, uyku vs.
Şimdi günde 7 km yürümeye başladım bugün itibaryla, o kadar yürümemi istedi.
Hastasına ilgisi, tüm ayrıntılarıyla incelemesi, kan idrar eşle beraber görmek istemesi oldukca işini detaylı inceliyor.
Bana durunumu net anlattı.
"Rezerv azlığına takılıp moralimi bozmamam gerektiğini, biz elimizden geleni yapacağız, tedavimizi uygulayacağız sonuca takılıp üzülmeyeceğiz bekleyeceğiz ne olacağını" mealinde konuştu.
En baştan moralimi alt üst etmedi, ne yapilabilirde Dr.
"Tahlil sonuçlarını görüp yorumlayalım" dedi.
Sonuçları gösterdik yaptırıp, ona göre tedavi protokolü hazırladı.
Verdigi ilaçlar, alternatif Tıp takviyeside verdi, sonuçlara göre sanada diyecektir ne uygulanacağını.
Randevu almak biraz sıkıntı, 2 ay sonrasına bulabilmiştim ben.
Daha öncesi için istersen asistanina denerim rica ederim olabilir mi diye senin adına, hastasıyım belki ricamız olabilir:)
Detay sorun olursa özelden yazabilirsin bana.