YUMURTA REZERVŞ düşük olanlar toplanalım

Ozon ve prp kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama kandan yapılan ozonlardan prplerden degil direkt yumurtaliklara. Ankara baskentte göğşen önalan hoca yapiyor

Merhaba benimde amh 0.19 du tüp bebekle bile ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi doktorlar ben hemen tüp bebeğe gitmek istemedim psikolojik olarak hazır değildim bunu öğrendikten dokuz ay sonra kendiliğinden hamile kaldım rabbim nasip etti
Benim rahimimde ufakta olsa bi perde vardı o alındı daha sonra yumurta kalitesini artıran vitaminleri e vit c vit d vit omega ve multivitamin arı pal polen karışımı kullandım sağlıklı beslendim hazır paketli goda tüketmedim avokado balık bol tükettim eşiminde sperm değerleri düşüktü hareket ve sayı çok azdı oda aynı şekilde vitaminler kullandı birde ekstra keçi boynuzu suyu hazırladım içti çok düzenli olmasada ve hamile kalmadan önce son iki aydır spor yapıyordum ovulasyon testi kullanıyordum artık pes etmeye başlamıştım tüp bebek yolları gözüktü derken hamile kaldım sizin içinde umut olsun diye yazdım rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın

Hadi bakalım sağlıkla alın kucağınıza darısı başımıza olsun

Sporun ve fazla kilonun ben gebelik üzerinde etkisi olduğuna inanıyorum.diyete başladım bende çok şükür 5.5 kilo gitti.hergun 10 adım atıyorum.beslenmeme dikkat ediyorum artık.herkeste olmasada bazı kandinlarda kilo problem oluyor.asiri yağlanma yumurtalıkları baskiliyor galiba.ayrica troidim yüksek çıktığı için ilaca başladık.bunlari düzene sokarsam gebelik olacak ben inanıyorum.cuma günü hayıt otu ve testere disliye başlayacağım.rutinden çıkıp vücutta birşeyleri değiştirirsem yumurta üretmeye başlarım diye inandım nedensebakalım neler olacak gorelim

Evet fazla kiloyu vermek geçekten etkili oluyor iki gebeliğimdede fazla kiloyu vermemle kaldım vitaminleri düzenli kullanın troidlerde başlıca infertilite de problemleri arasında siz çabalayın bol bol dua edin bu niyetle sadaka verin rabbim yolunuzu kolaylaştırı inşallah

Benim de amh düşük bir tüp bebek denemem var 3 yumurta toplandı 2 boş çıktı döllenme olmadı. Ben de biosteron omega 3 qoenzimq10 bi de multivitamin kullanıyorum. Spora başlayacağım çok kilom yok aslında ama 3-4 kilo versem iyi olabilir ve iyi beslenmek lazım sanırım paketli gıda karbonhidrattan uzak vs. Bakalım insallah bir dahakine kaliteli yumurtalar çıkar

İnşallah canım rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin en sagliklisindan ve de hayırlısından.daha önceleri bukadar zor olduğunu bilmiyordum 9 aylık evliyim olmayınca insan şöyle bir tirsiyor.rabbim gonlumdekini biliyor.istryrn hır bir kadının kucağını boş birakmasin

Amin bende korunmayı bırakınca hemen olur hamile kalmak kolay sanıyordum
hamileliğide bu kadar zor olacağını beklemiyordum karşıdan herşey güzel görünüyor ama zor allah herkesin yardımcısı olsun

Yaşınız kaç peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…