Nasıl takip eden doktor yok ? Niye gitmiyorsunuz ? 37 yaş sonuçta kendinize iyi bakmanız lazım .Ama onu doktor kontrolünde alınıyor diye biliyorum değil mi? Beni şu an takıp eden doktor yokalsam acaba bı zararı olur mu?
Kayseri'de Gökalp öner var ona gittim . Tedavi iğne transfer ve sonrası totalde 30 bini buldu..Ins bi dahakine nasip olur
Bende balik yağı maxijuno kullanıyorum bitti şimdi farklı alıcam.
Linkini atarım.
Tup zor süreç maddi manevi yıpratıcı.
Ne kadara mal oldu totalde, hangi Dr a gittin?
Ben şehir dışındayim telefonda ulaşıyorum.. telefondan da ilaç önerisi yapmıyor hiç bir doktorNasıl takip eden doktor yok ? Niye gitmiyorsunuz ? 37 yaş sonuçta kendinize iyi bakmanız lazım .
70,80 bin tl deniyor yine iyiymiş seninki.Kayseri'de Gökalp öner var ona gittim . Tedavi iğne transfer ve sonrası totalde 30 bini buldu..
Yapmıyorsa öneri bizler varız burda :) bu Vitaminleri doktorun yazmasına gerek yokBen şehir dışındayim telefonda ulaşıyorum.. telefondan da ilaç önerisi yapmıyor hiç bir doktor
Yaptırdım pazartesi günü yumurtalıklarıma bakalım işe yarıcak mıOzon ve prp kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama kandan yapılan ozonlardan prplerden degil direkt yumurtaliklara. Ankara baskentte göğşen önalan hoca yapiyor
Onlarına verdi en pahalısından direk hücreye karışıyormuş . Lipozene Glutatyon ve Lipozene resteverol:) yapmadığımız şey kalmamış siz hangi aşamadasınızSifa olsun inşallah ayrica antioksidan takviyesi haplari da veriliyor
merhaba allah gönlünüze göre verir inş hangi doktora gidiyorsunuzAmh 8 ay önce 0.79 du. Takviyesiz 4 yumurta toplandı. 2 boş bir embriyo oldu. Takviyelerden sonra
(Redostim+ Imprly+ folik asit ile ) 17 yumurta toplandı. 8 tane 5. Gün embriyosu var şuan. Transfer bekliyorum
Hadi bakalım sağlıkla alın kucağınıza darısı başımıza olsunMerhaba benimde amh 0.19 du tüp bebekle bile ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi doktorlar ben hemen tüp bebeğe gitmek istemedim psikolojik olarak hazır değildim bunu öğrendikten dokuz ay sonra kendiliğinden hamile kaldım rabbim nasip etti
Benim rahimimde ufakta olsa bi perde vardı o alındı daha sonra yumurta kalitesini artıran vitaminleri e vit c vit d vit omega ve multivitamin arı pal polen karışımı kullandım sağlıklı beslendim hazır paketli goda tüketmedim avokado balık bol tükettim eşiminde sperm değerleri düşüktü hareket ve sayı çok azdı oda aynı şekilde vitaminler kullandı birde ekstra keçi boynuzu suyu hazırladım içti çok düzenli olmasada ve hamile kalmadan önce son iki aydır spor yapıyordum ovulasyon testi kullanıyordum artık pes etmeye başlamıştım tüp bebek yolları gözüktü derken hamile kaldım sizin içinde umut olsun diye yazdım rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallahHadi bakalım sağlıkla alın kucağınıza darısı başımıza olsun
Serdar Koç’a gidiyordum. Hamd olsun hamileyim ikizleremerhaba allah gönlünüze göre verir inş hangi doktora gidiyorsunuz
Sporun ve fazla kilonun ben gebelik üzerinde etkisi olduğuna inanıyorum.diyete başladım bende çok şükür 5.5 kilo gitti.hergun 10 adım atıyorum.beslenmeme dikkat ediyorum artık.herkeste olmasada bazı kandinlarda kilo problem oluyor.asiri yağlanma yumurtalıkları baskiliyor galiba.ayrica troidim yüksek çıktığı için ilaca başladık.bunlari düzene sokarsam gebelik olacak ben inanıyorum.cuma günü hayıt otu ve testere disliye başlayacağım.rutinden çıkıp vücutta birşeyleri değiştirirsem yumurta üretmeye başlarım diye inandım nedenseMerhaba benimde amh 0.19 du tüp bebekle bile ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi doktorlar ben hemen tüp bebeğe gitmek istemedim psikolojik olarak hazır değildim bunu öğrendikten dokuz ay sonra kendiliğinden hamile kaldım rabbim nasip etti
Benim rahimimde ufakta olsa bi perde vardı o alındı daha sonra yumurta kalitesini artıran vitaminleri e vit c vit d vit omega ve multivitamin arı pal polen karışımı kullandım sağlıklı beslendim hazır paketli goda tüketmedim avokado balık bol tükettim eşiminde sperm değerleri düşüktü hareket ve sayı çok azdı oda aynı şekilde vitaminler kullandı birde ekstra keçi boynuzu suyu hazırladım içti çok düzenli olmasada ve hamile kalmadan önce son iki aydır spor yapıyordum ovulasyon testi kullanıyordum artık pes etmeye başlamıştım tüp bebek yolları gözüktü derken hamile kaldım sizin içinde umut olsun diye yazdım rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın
Evet fazla kiloyu vermek geçekten etkili oluyor iki gebeliğimdede fazla kiloyu vermemle kaldım vitaminleri düzenli kullanın troidlerde başlıca infertilite de problemleri arasında siz çabalayın bol bol dua edin bu niyetle sadaka verin rabbim yolunuzu kolaylaştırı inşallahSporun ve fazla kilonun ben gebelik üzerinde etkisi olduğuna inanıyorum.diyete başladım bende çok şükür 5.5 kilo gitti.hergun 10 adım atıyorum.beslenmeme dikkat ediyorum artık.herkeste olmasada bazı kandinlarda kilo problem oluyor.asiri yağlanma yumurtalıkları baskiliyor galiba.ayrica troidim yüksek çıktığı için ilaca başladık.bunlari düzene sokarsam gebelik olacak ben inanıyorum.cuma günü hayıt otu ve testere disliye başlayacağım.rutinden çıkıp vücutta birşeyleri değiştirirsem yumurta üretmeye başlarım diye inandım nedensebakalım neler olacak gorelim
İnşallah canım rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin en sagliklisindan ve de hayırlısından.daha önceleri bukadar zor olduğunu bilmiyordum 9 aylık evliyim olmayınca insan şöyle bir tirsiyor.rabbim gonlumdekini biliyor.istryrn hır bir kadının kucağını boş birakmasinEvet fazla kiloyu vermek geçekten etkili oluyor iki gebeliğimdede fazla kiloyu vermemle kaldım vitaminleri düzenli kullanın troidlerde başlıca infertilite de problemleri arasında siz çabalayın bol bol dua edin bu niyetle sadaka verin rabbim yolunuzu kolaylaştırı inşallah
Amin bende korunmayı bırakınca hemen olur hamile kalmak kolay sanıyordumİnşallah canım rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin en sagliklisindan ve de hayırlısından.daha önceleri bukadar zor olduğunu bilmiyordum 9 aylık evliyim olmayınca insan şöyle bir tirsiyor.rabbim gonlumdekini biliyor.istryrn hır bir kadının kucağını boş birakmasin
Yaşınız kaç pekiBenim de amh düşük bir tüp bebek denemem var 3 yumurta toplandı 2 boş çıktı döllenme olmadı. Ben de biosteron omega 3 qoenzimq10 bi de multivitamin kullanıyorum. Spora başlayacağım çok kilom yok aslında ama 3-4 kilo versem iyi olabilir ve iyi beslenmek lazım sanırım paketli gıda karbonhidrattan uzak vs. Bakalım insallah bir dahakine kaliteli yumurtalar çıkar