YUMURTA REZERVŞ düşük olanlar toplanalım

Geçen hafta hacamat yaptırdım . Siz yaptırdınız mı ? Nereden yaptırdığınızı soracaktım . Bazıları diyor ayak bileklerinden de Rahime gidiyor kan . Kuyruk sokumu haricinde
Ben gebzedeyim ve burada yapan bir arkadaşım var sagolsun Ben ona yaptırıyorum.
Ve evet ayak bileği iç kısmına yaptırdım ve oraya 1 er tane sülük de koyduk sonrasında hiç yumurta çıkmayan sol yumurtaligimdan yumurta topladık ve dondurduk
Aynı zamanda kuyruk sokumu bölgesine ve yumurtalık bölgesi (kasik bölgesine) buralara da hacamat yapmıştı.

Ben en son transfere gitmeden önce hemen adet olmadan önce rahim bölgesine bel bölgesine (bel fıtığı da var) ayak iç bileklerine hem hacamat hem sülük attırdım. Sonraki gün adet oldum ,fsh 10 üzerindeydi 12 olmuştu, 5.5 çıktı tahlillerim iyi çıktı transfer e uygundum ve transferim yapıldı, hamdolsun pozitif sonuç aldık Rabbım sağlıkla ilerlemeyi nasip eder inşallah.
Ben hacamat ve sülüğün faydasını gördüm. Doktorum asla bu tür şeyleri onaylamıyorum ama bana şifa olduğuna inanıyorum. Ve kendimi de arınmış pis kandan temizlenmiş hissediyorum daha zinde oluyorum ,uykum düzene giriyor daha rahatlamis oluyorum belki psikolojiktir bilmiyorum.

Psikolojik değil gerçekten arınıyoruz üzerimize rahatlık geliyor kesinlikle .
Ya benimde diğer yumurtalığımdan çıkmıyor yumurta keşke çıksa

Amh da iyiyse yumurta sayısında iyi çıkıyorsa . Adetin stresten falan gecikmiştir . Aktardan civanperçemi al ilaçlarla uğraşma . Gelmeyen daha doğrusu sökemeyen adetim onunla söküldü geldi

Rahim masajı(adet olmak için) ve yumurta masajı var YouTube da onları da yapabilirsiniz bu arada . Şimdi aklıma geldi .

Bende olamadım 5 gün gecikti şu anda

Canım ben aç karnına folik asit ve tok karnına teatrio diye bı ilaç kullanıyorum yumurta gelistiriciymiş doktor tavsiyesi ile. Polen karışımı ise anavarza baldan aldım çok hoş bir tadı var öneririm.
teatrio tüp surecinde mi veriliyor?

Arkadaşlar fsh 12.30 çıktı düşürüp normal yolla geve kalabilir miyim ? Amh için yeni kan alındı sonuçlar 10 günde çıkacakmış. Amh normal olursa fsh düşürsem normal yolla gebe kalır mıyım ?

Merhaba.bana doktorum fsh en azından 15 altına dusurelimndemisti.tabiki normali 10 altı olması.onun için triquense verdi 3 ay kullanıyorum.ilk ay 11.5 çıktı geçen ay 14.40 ama geçen ay incir yedim hergun o yükseltti diye düşünüyorum.amh yumurta kalitesini gösteriyor.yine doktorum amh çok önemli olmadığını kaliteli bir yumurta yeter demişti.amh çok takılmayın derim.menopoz yaklaştıkça düşüyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…