Ben gebzedeyim ve burada yapan bir arkadaşım var sagolsun Ben ona yaptırıyorum.Geçen hafta hacamat yaptırdım . Siz yaptırdınız mı ? Nereden yaptırdığınızı soracaktım . Bazıları diyor ayak bileklerinden de Rahime gidiyor kan . Kuyruk sokumu haricinde
Psikolojik değil gerçekten arınıyoruz üzerimize rahatlık geliyor kesinlikle .Ben gebzedeyim ve burada yapan bir arkadaşım var sagolsun Ben ona yaptırıyorum.
Ve evet ayak bileği iç kısmına yaptırdım ve oraya 1 er tane sülük de koyduk sonrasında hiç yumurta çıkmayan sol yumurtaligimdan yumurta topladık ve dondurduk
Aynı zamanda kuyruk sokumu bölgesine ve yumurtalık bölgesi (kasik bölgesine) buralara da hacamat yapmıştı.
Ben en son transfere gitmeden önce hemen adet olmadan önce rahim bölgesine bel bölgesine (bel fıtığı da var) ayak iç bileklerine hem hacamat hem sülük attırdım. Sonraki gün adet oldum ,fsh 10 üzerindeydi 12 olmuştu, 5.5 çıktı tahlillerim iyi çıktı transfer e uygundum ve transferim yapıldı, hamdolsun pozitif sonuç aldık Rabbım sağlıkla ilerlemeyi nasip eder inşallah.
Ben hacamat ve sülüğün faydasını gördüm. Doktorum asla bu tür şeyleri onaylamıyorum ama bana şifa olduğuna inanıyorum. Ve kendimi de arınmış pis kandan temizlenmiş hissediyorum daha zinde oluyorum ,uykum düzene giriyor daha rahatlamis oluyorum belki psikolojiktir bilmiyorum.
Amh da iyiyse yumurta sayısında iyi çıkıyorsa . Adetin stresten falan gecikmiştir . Aktardan civanperçemi al ilaçlarla uğraşma . Gelmeyen daha doğrusu sökemeyen adetim onunla söküldü geldiamh yaşıma göre ne iyi ne kötü sınırda dedi doktorum.kistte yok.walla anlamadım canım bende.kanama geldi hafif o da 3 doz iğne ve düşük yapmak için kullanılan bir ilaçla geldi doktor ona rağmen adet sayamam dedi ve tüp bebek tedavimiz şimdilik 1 ay ertelendi.yine bu ay hazırlık aşamasında aynı ilaçlara devam etmek zorundayım umarım bu ay gecikmez.
sağ ol canım eve giderken alayım o zaman.nasıl kullanılıyorAmh da iyiyse yumurta sayısında iyi çıkıyorsa . Adetin stresten falan gecikmiştir . Aktardan civanperçemi al ilaçlarla uğraşma . Gelmeyen daha doğrusu sökemeyen adetim onunla söküldü geldi
sağ ol canım eve giderken alayım o zaman.nasıl kullanılıyo
Sıcak suyun içine atıyorum çok kaynatıyorsun bir bardaklık. Hafif kaynadıktan sonra kendi demlensin acı oluyor yoksa iç . İlaç falan uğraşma bu çok etkili eğer önemli bişey yoksa tabisağ ol canım eve giderken alayım o zaman.nasıl kullanılıyor
Bende olamadım 5 gün gecikti şu andamerhabalar.bende tüp bebek tedavisine başlayacağım öncesinde doktorum sizin kullandığınız ilaçları verdi sadece omepavm yok bende.size sorum bu ilaçlar bende adet gecikmesi yaptı ve 3 doz iğne,2 adet dil altı hap kullandım adet olmak için doktorumun tavsiyesi ile ama hala adet olamadım.böyle bir şey yaşadınız mı acaba.umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
merhabalar.sizde mi bu ilaçları kullandınız acabaBende olamadım 5 gün gecikti şu anda
Sıcak suyun içine atıyorum çok kaynatıyorsun bir bardaklık. Hafif kaynadıktan sonra kendi demlensin acı oluyor yoksa iç . İlaç falan uğraşma bu çok etkili eğer önemli bişey yoksa tabi
Sıcak suyun içine atıyorum çok kaynatıyorsun bir bardaklık. Hafif kaynadıktan sonra kendi demlensin acı oluyor yoksa iç . İlaç falan uğraşma bu çok etkili eğer önemli bişey yoksa tabi
evet onu da görmüştüm ama hiç denemedim.deneyenler işe yaradığını söylemişlerdiRahim masajı(adet olmak için) ve yumurta masajı var YouTube da onları da yapabilirsiniz bu arada . Şimdi aklıma geldi .
Fsh kaçtı?Amh 8 ay önce 0.79 du. Takviyesiz 4 yumurta toplandı. 2 boş bir embriyo oldu. Takviyelerden sonra
(Redostim+ Imprly+ folik asit ile ) 17 yumurta toplandı. 8 tane 5. Gün embriyosu var şuan. Transfer bekliyorum
teatrio tüp surecinde mi veriliyor?Canım ben aç karnına folik asit ve tok karnına teatrio diye bı ilaç kullanıyorum yumurta gelistiriciymiş doktor tavsiyesi ile. Polen karışımı ise anavarza baldan aldım çok hoş bir tadı var öneririm.
Evet canımteatrio tüp surecinde mi veriliyor?
Kaç ay kullandın takviyeleri ve redostim ne içindi?Çok güzel tepki vermiş yumurtaliklariniz.Redostimi günde kaç kullandınız
Gıda takviyesi mi?Evet canım
EvetGıda takviyesi mi?
Fsh bakılmadıFsh kaçtı?
Merhaba.bana doktorum fsh en azından 15 altına dusurelimndemisti.tabiki normali 10 altı olması.onun için triquense verdi 3 ay kullanıyorum.ilk ay 11.5 çıktı geçen ay 14.40 ama geçen ay incir yedim hergun o yükseltti diye düşünüyorum.amh yumurta kalitesini gösteriyor.yine doktorum amh çok önemli olmadığını kaliteli bir yumurta yeter demişti.amh çok takılmayın derim.menopoz yaklaştıkça düşüyor maalesefArkadaşlar fsh 12.30 çıktı düşürüp normal yolla geve kalabilir miyim ? Amh için yeni kan alındı sonuçlar 10 günde çıkacakmış. Amh normal olursa fsh düşürsem normal yolla gebe kalır mıyım ?