- 30 Eylül 2015
- 75
- 11
- 29
- Konu Sahibi papatyamm13
Olabilir canım, bendedir daha silik şimdi bakalım nasipDaydi
Anladım canımm ben bugün de yaptım yine çift kırmızı gidiyor. Belki benim de 1 hafta sonra falan gider etkisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım, bendedir daha silik şimdi bakalım nasipDaydi
Anladım canımm ben bugün de yaptım yine çift kırmızı gidiyor. Belki benim de 1 hafta sonra falan gider etkisi
Ama sancılarım dün gündüz vardı akşam ilişki sırasında da olmadı gibi bişey bugün de hiç sancı yok. Bu normal mi acaba vurulalı daha 3 gün olduOlabilir canım, bendedir daha silik şimdi bakalım nasip
Normal benimde öyleydi sonra aradan birkaç gün geçti sancı oldu yine.Ama sancılarım dün gündüz vardı akşam ilişki sırasında da olmadı gibi bişey bugün de hiç sancı yok. Bu normal mi acaba vurulalı daha 3 gün oldu
Anladım canım. O şeffaf yapışkan akıntı da yok dahaNormal benimde öyleydi sonra aradan birkaç gün geçti sancı oldu yine.
Doğurganlık dönemin yani yumurta çatlaması bitmiştir ondandırAnladım canım. O şeffaf yapışkan akıntı da yok daha
Akıntının hiç olmamış olması sıkıntı mı pekii çünkü hiç gelmediDoğurganlık dönemin yani yumurta çatlaması bitmiştir ondandır
Hiç bilmiyorum canım, doktoruna danışsan daha iyi olur.Akıntının hiç olmamış olması sıkıntı mı pekii çünkü hiç gelmedi
Bir süre bekledikten sonra tekrar koyulaştı bugünde koyuydu ne zaman acaba iğnenin etkisi geçecek erken gebelik testi yapacaktım ona göreBende bu akşam eczaneden alıcam denemeye başlıycam akşam bi yaparım sonra bir daha sabahları takip ederim 1 hafta boyunca bende 16 sında çatlatma iğnesi yaptım. Kaç gün takip ettin de şimdi silikleşti senin?
Çatlatmayı nasıl emin olucaz iğne diye kesin çatlar mı ki belirgin bir ağrı ya da akıntı da yaşamadım ben doktor tekrar kontrole de çağırmadıCanım selam çatlamıştır o çoktan 16 sında olduysa 16 gece ve 17 di gece değerlendiriyorsun senin takvimine göre. Ama bende ovülasyon testi yaptım böyle kırmızı çıktı. Çatlstma iğnesi lh hormonu verdiği için lh yüksek olduğundan kırmızı çıkmış olabilir ikisi ben ona yordum
Benim ufak ufak sızılar oldu iğnenin ilk 3 günü bugün hiçbirşey yok. Normalde şeffaf yapışkan akıntı gelirdi bu ay o bile gelmedi ama çatlatma iğnesinden sonra çatlama olmaması çok çok düşük ihtimalmişÇatlatmayı nasıl emin olucaz iğne diye kesin çatlar mı ki belirgin bir ağrı ya da akıntı da yaşamadım ben doktor tekrar kontrole de çağırmadı
İnşallah öyledir canım bende 13 eylülde 11.30 öğlen vuruldum dün ve bugün belirgin kasık ve bel ağrısı hissediyorum onun haricinde başka bir belirtim yok beklemekteyimBenim ufak ufak sızılar oldu iğnenin ilk 3 günü bugün hiçbirşey yok. Normalde şeffaf yapışkan akıntı gelirdi bu ay o bile gelmedi ama çatlatma iğnesinden sonra çatlama olmaması çok çok düşük ihtimalmiş
Merhabalar benimde doktor kontrole çağırmadı ama benim ilk 2 gün çok ağrım vardı dedim heralde catlamıstırÇatlatmayı nasıl emin olucaz iğne diye kesin çatlar mı ki belirgin bir ağrı ya da akıntı da yaşamadım ben doktor tekrar kontrole de çağırmadı
Benim doktorum regli olmazsan 10 gün sonra gel dedi ben 28 Eylül regli tarihim o zaman yapıcam en erkenBir süre bekledikten sonra tekrar koyulaştı bugünde koyuydu ne zaman acaba iğnenin etkisi geçecek erken gebelik testi yapacaktım ona göre
İnşallah pozitif olur bende haftaya cuma yapmayı düşünüyorum 14. GünBenim doktorum regli olmazsan 10 gün sonra gel dedi ben 28 Eylül regli tarihim o zaman yapıcam en erken
Hayırlısı inşallahİnşallah pozitif olur bende haftaya cuma yapmayı düşünüyorum 14. Gün
Olsun üzme kendini inşallah gelecek ay olacak öyle dua edelim hayırlısı demek ki değilmiş. En hayırlı zamanda sağlıklaKızlar bu ayda olmadı regl oldum
Cumhuriyet caddesinde cumhuriyet eczanesinde var aklınızda bulunsunSelamlar, benimde bugün doktor kontrolüm vardı. 1 yumurtam büyümüş 22 mm çatlayacak zaten, Ovitrelle verdi. Yarın sabah 9 da vuracağım. Akşam 21-00.00 arası ilişki ertes gün 21-00.00 ilişki dedi. Hayırlısı allahtan. Ovitrelle bulmak çok zor koca Bursa’da bulamadık. Tüm eczaneleri aradık. Bilecik’te bulduk aldık şükür
Teşekkürler biz geceye kalınca bulmak zorlaştı.. inşllah bir daha öyle hata yapmayızCumhuriyet caddesinde cumhuriyet eczanesinde var aklınızda bulunsun