Yumurta kac mm iken catlatma ignesi yaptırdınız acil yardim lutfen

Bilemiyorum canım. Regli gününü bekle. Bak dedim yukarıda 21 eylülde kaza yüzünden kan aldı doktor 2.81 çıktı yani negatif. Ama doktorumu aradığımda hala ihtimal var. Riske atma röntgen çekilme için çelik yelek giyin dedi. O yüzden belli olmaz.
Senin kaçıncı gün 2.81 çıkmıştı

Merhabalar, femara kullandim catlatma ignesi için bugün gittim 17,5 ve 16 mm yumurta ve Dr iğne yapabilirsin bugün dedi. Her yerde en az 18 mm olması gerek diye okudum. İğneyi yapayım mı yoksa en azından akşamı mı beklesem karar veremedim. Bu şekilde hamile kalanlar kaç mm iken vuruldu yardımcı olabilir misiniz?
Benim 25 mm ken vuruldu bugün 10gun oldu

Canım ne yaptın ben de ziya beyde gebelik için gidiyorum aşılama yaptık ziya beyde beklemedeyiz çok iyi bir doktor umarım onun vesilesiyle gebe kalırım
Merhabalar maalesef kalamadım. Bu ay hsg çekildim. Öyle/ aşılama ne kadar nasıl yapılıyor bilgi verebilir misin ? Evet çok güzel bir doktor

Merhabalar maalesef kalamadım. Bu ay hsg çekildim. Öyle/ aşılama ne kadar nasıl yapılıyor bilgi verebilir misin ? Evet çok güzel bir doktor
Kaç aydır deniyordunuz siz bir sebebi var mı ziya bey şu sebepten gebelik olmuyor dedi mi 🥹 aşılama maliyeti 4 bin bile tutmadı ben çatlatma iğnesi olmadım gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı o yüzden sperm yıkamaya 2300 verdik geri kalanı ziya beye verdik o da çok almadı zaten hiç korkulacak bi işlem değil acı ağrı vs hiç olmadı

X