Yumurta kac mm iken catlatma ignesi yaptırdınız acil yardim lutfen

Canım var mı senin durumunda gelişme?
Dün 11.günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı akşam baktığımda kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum hevesim kırıldı açıkçası erken gebelik testi olduğu için birşey varsa çıkardı diye düşünüyorum normal reglime 6 gün var çatlatma iğnesine göre 14. Gün cuma bekliyorum ümitsiz bir şekilde

Dün 11.günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı akşam baktığımda kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum hevesim kırıldı açıkçası erken gebelik testi olduğu için birşey varsa çıkardı diye düşünüyorum normal reglime 6 gün var çatlatma iğnesine göre 14. Gün cuma bekliyorum ümitsiz bir şekilde
Hayırlısı canım benim de 1 ekime kadar bekle demişti doktorum bakalım. Benim dün yoktu bugün biraz silik var gbi sanki ama birşey hissetmiyorum

Eklentiler

• IMG_3033.jpeg
    IMG_3033.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 23
Hayırlısı canım benim de 1 ekime kadar bekle demişti doktorum bakalım. Benim dün yoktu bugün biraz silik var gbi sanki ama birşey hissetmiyorum
İnşallah nasipimizse tutunsun bizimle olsunlar dün sabah çok ağladım eşiminde moralini bozdum kafayı iyice yedin hamilelik işleriyle diyor bir yandan da gözlerinde ne kadar çok istediğini görüyorum daha fazla üzülüyorum

Ovitrelle vurulalı 8 gün bitiyor. Kaşıklarımda ağrı var regl ağrısı da olabilir diye düşünüyorum. Umarım hamilelik belirtileridir. Bugün erken gebelik testi yapayım dedim biliyorum 10 gün öncesi kadar yanıltabilir denilmiş ama silik bir çizgi çıktı. Daha önce yaptırmadığım için bilmiyorum nedir ne değildir. Hayırlısı diyorum. 10. Gün kan mı versem acaba diyorum
Sen naptın canım iğne vurulma tarihimiz bir gün var aramızda sonuç alabildin mi

Kan verdin mi peki canım
Aa evet var gibi gölge dün kaçıncı gününüzdü bide sizde mi erken gebelik yapmıştınız
Bugün yine yaptım hafif silik bugün 10. Gün

Sen naptın canım iğne vurulma tarihimiz bir gün var aramızda sonuç alabildin mi
Selamlar. Ben trafik kazası geçirdim 21 eylülde orada beta hcg bakıldı o gün 2.81 çıktı. Ama doktorumu aradım bekle daha süremiz var dedi. 2 gün sonra regli olmam lazım. Ama olacak gibiyim kasıklarımda bir ağrı var. Kazadan sonra başka doktor ultrasonla baktı 8 mm rahim kalınlığın dedi. Reglin gecikirse test ver dedi o şekil. Sizde durumlar nedir ?

Selamlar. Ben trafik kazası geçirdim 21 eylülde orada beta hcg bakıldı o gün 2.81 çıktı. Ama doktorumu aradım bekle daha süremiz var dedi. 2 gün sonra regli olmam lazım. Ama olacak gibiyim kasıklarımda bir ağrı var. Kazadan sonra başka doktor ultrasonla baktı 8 mm rahim kalınlığın dedi. Reglin gecikirse test ver dedi o şekil. Sizde durumlar nedir ?
Ay canım çok geçmiş olsun 11.gün erken gebelikte negatif gördüm sonrasında birşey yapmadım yarın 14. Gün adet günüme 5 gün var

Ay canım çok geçmiş olsun 11.gün erken gebelikte negatif gördüm sonrasında birşey yapmadım yarın 14. Gün adet günüme 5 gün var
Sağ olasın 🥹 valla hayırlısı ben 18 gün reglimin geciktiğini biliyorum negatif gördüğümü o yüzden saldım artık ☺️ rabbim bilir ne zaman olacağını. En tez vakitte sağlıkla versn

Sağ olasın 🥹 valla hayırlısı ben 18 gün reglimin geciktiğini biliyorum negatif gördüğümü o yüzden saldım artık ☺️ rabbim bilir ne zaman olacağını. En tez vakitte sağlıkla versn
Evet stres yaptıkça daha çok olmuyor elimizde kötü etkiliyorum onu fark ettim nasip ne zamansa gelir sadece işte çok geç kalmamak istiyorum bir sorun varsa tek hsg çekilmedim

Evet stres yaptıkça daha çok olmuyor elimizde kötü etkiliyorum onu fark ettim nasip ne zamansa gelir sadece işte çok geç kalmamak istiyorum bir sorun varsa tek hsg çekilmedim
Şu an herkes böyle ya herkes çok kolay hamile kalıyor ya da böyle bu şekilde zorlukla.. çoğu kes hiçkimsede de problem olmuyor. Bende hsg çektirmedim. Belki adet olursam çektiririm. Hsg de adet sonraki ilk 5 gün içinde çekilmesi gerekti sanırım. Doktorla konuşmadım ama daha istemedi.

Şu an herkes böyle ya herkes çok kolay hamile kalıyor ya da böyle bu şekilde zorlukla.. çoğu kes hiçkimsede de problem olmuyor. Bende hsg çektirmedim. Belki adet olursam çektiririm. Hsg de adet sonraki ilk 5 gün içinde çekilmesi gerekti sanırım. Doktorla konuşmadım ama daha istemedi.
Bazen görüyorum tek gecelik ilişkiden bile hamile kalanlar var artık yoruldum takip et yap isyanda etmek istemiyorum

Öyle cidden ceketini atıp hamile kalanları görüyoruz 😅 olsun isyan etmek yok. Bende kimyasal gebelik yaşadım evliliğimin 2. Ayında.
Geçen ay reglim 2 gün gecikti normalde çok afedersiniz 2 gün kanamam olur biter bu sefer 4 gün lekelenme şeklinde sürdü acaba bende mi kimyasal diye düşündüm hiç yaşamadım bilmiyorum ama test yapmıştım negatifti

Geçen ay reglim 2 gün gecikti normalde çok afedersiniz 2 gün kanamam olur biter bu sefer 4 gün lekelenme şeklinde sürdü acaba bende mi kimyasal diye düşündüm hiç yaşamadım bilmiyorum ama test yapmıştım negatifti
Beta hcg 25 çıkmıştı o zaman, kaset test ile de silik çizgiydi. Hayırlısı boşverin akışına bırakmamız lazım

Bende bugün test yaptım yine ama hiç çizgi yoktu iğne dahil 11. Gün burdan döner mi ki ://
Bilemiyorum canım. Regli gününü bekle. Bak dedim yukarıda 21 eylülde kaza yüzünden kan aldı doktor 2.81 çıktı yani negatif. Ama doktorumu aradığımda hala ihtimal var. Riske atma röntgen çekilme için çelik yelek giyin dedi. O yüzden belli olmaz.

X