- 16 Ekim 2016
- 1.343
- 616
- Konu Sahibi papatyamm13
İnşallahAy vardır inşallah her ay bir olcak değil canım seninde vardır inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahAy vardır inşallah her ay bir olcak değil canım seninde vardır inşallah
Bu alttaki en son yaptiginsa daha koyu ayrıcaKızlar 12 sinde doktor kan istediğinde 1,83 tü sonuç değer de 1-5 di doktor gebelik yok dedi 14 ünde verdiğimde 2,41 sonuç ,değer de<5.3 çıkmıştı bi sağlıkçı arkadaşıma sorduğum da da şüpheli demişti (yani kan verdiğim günler iğne günü hariç 9 ve 11. Günler ) dün ve bugün (12ve 13. ) de erken gebelik testi yaptım ve ikisinde de silik çizgi çıktı sizce var mı bugün akşam bi daha kan vercem
Bakalım herşey akşam belli olurBu alttaki en son yaptiginsa daha koyu ayrıca
Benimde klomen ve ovitrella tek yumurta bakalım hayrolsunUmarım tabi yazarım ben femara ve ovıtrella oldum tek yumurta .umarım hayırlısıyla olur
Sen ne zaman yaptın canım ovitralleBenimde klomen ve ovitrella tek yumurta bakalım hayrolsun
Noldu canım hayırlı haber var mıBakalım herşey akşam belli olur
Ben 12 Eylülde yaptım iğneyi dahaSen ne zaman yaptın canım ovitralle
Aaa daha erkenmiş aramızda 4 gün var öyleyse:) sizde de çatlatma iğnesinden sonra ilişki sırasında karnınızda kasıklarınızda falan sancılar oldu mu?Ben 12 Eylülde yaptım iğneyi daha
Evet… bende ona şaşırdım hatta, ilişki sırasında ve sonrasında sağ kasık tarafımda ağrı oldu dedim heralde çstladı mı yumurta..Aaa daha erkenmiş aramızda 4 gün var öyleyse:) sizde de çatlatma iğnesinden sonra ilişki sırasında karnınızda kasıklarınızda falan sancılar oldu mu?
Çatlaması için de çok erken kii mesela benim 8-9 saat olmuştu iğneyi vurduktan sonra ilk ilişki gerçekleştireli. Muhtemelen yumurtalar önceki ayşara göre daha fazla büyüdükleri için bu sancıEvet… bende ona şaşırdım hatta, ilişki sırasında ve sonrasında sağ kasık tarafımda ağrı oldu dedim heralde çstladı mı yumurta..
Benimde 12-13 saat sonra falandı. Ama evet mantıklı olabilir. Ben bir kimyasal gebelik yaşadım onda kendisi olduğu için hatırlamıyorum bu ağrıyı.Çatlaması için de çok erken kii mesela benim 8-9 saat olmuştu iğneyi vurduktan sonra ilk ilişki gerçekleştireli. Muhtemelen yumurtalar önceki ayşara göre daha fazla büyüdükleri için bu sancı
Nasil kendisi anlayamadımmBenimde 12-13 saat sonra falandı. Ama evet mantıklı olabilir. Ben bir kimyasal gebelik yaşadım onda kendisi olduğu için hatırlamıyorum bu ağrıyı.
Eşimin işinden dolayı yarına kaldı bizim kan ve yarın iğne günü hariç 14. Gün bakalımNoldu canım hayırlı haber var mı
İğne vs vurulmadım yani. Doğal hamile kaldım. O yüzden iğne de ağrı yapmış olabilir diye düşündüm.Nasil kendisi anlayamadımm
Gün olarak çok iyii hadi hayırlısıı, kendin test yapmış mıydın canımEşimin işinden dolayı yarına kaldı bizim kan ve yarın iğne günü hariç 14. Gün bakalım
Aa anladım canım. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı belki bu ay kısmet olur da bi ikizler yada yengeç alırız kucağımızaaİğne vs vurulmadım yani. Doğal hamile kaldım. O yüzden iğne de ağrı yapmış olabilir diye düşündüm.
Yengeç olsun bariAa anladım canım. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı belki bu ay kısmet olur da bi ikizler yada yengeç alırız kucağımızaa
Ahahah evet ikizler var etrafımda denge konusunda diğer burçlara göre biraz değişiklerYengeç olsun bari
2 tane vardı elimde 12 ve 13. Günler yaptım silik çıktı canım resmini atmıştımGün olarak çok iyii hadi hayırlısıı, kendin test yapmış mıydın canım
Kan verdin mi pekiii2 tane vardı elimde 12 ve 13. Günler yaptım silik çıktı canım resmini atmıştım