- 21 Temmuz 2021
- 638
- 2.338
- 27
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Önceden bakmıştım evet, teşekkürler siz nasılsınız?merhaba :) arkadaşım pro olduğu için görebiliyor da nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceden bakmıştım evet, teşekkürler siz nasılsınız?merhaba :) arkadaşım pro olduğu için görebiliyor da nasılsınız
teşekkürler iyiyim :) öyle takılıyoruz arkadaşım kilo veriyor ama ben verme modunda değilim sanırım bilmiyorum böyle bir kalıcı düzen kurabilir miyim , deniyorum hayırlı akşamlarÖnceden bakmıştım evet, teşekkürler siz nasılsınız?
Yaş kaç? Tatlıyı kesince emin olun acıkmıyorsunuz gün içinde tatlı yiyeyim aç olmasam bile birşeyler yemek istediğim oluyor. Tabi arada oluyor insallah istediğiniz kiloya gelirsiniz :) hayırlı akşamlarteşekkürler iyiyim :) öyle takılıyoruz arkadaşım kilo veriyor ama ben verme modunda değilim sanırım bilmiyorum böyle bir kalıcı düzen kurabilir miyim , deniyorum hayırlı akşamlar
32 :) tatlıyı kesemiyorum bu aşamada ama proteinimi güzel alıyorum ben de daha iyi hissediyorum eskiye göreYaş kaç? Tatlıyı kesince emin olun acıkmıyorsunuz gün içinde tatlı yiyeyim aç olmasam bile birşeyler yemek istediğim oluyor. Tabi arada oluyor insallah istediğiniz kiloya gelirsiniz :) hayırlı akşamlar
Gençsiniz elbet verilir :) ben evlendikten sonra aniden çok aldım (regl olamadım bir dönem vs) sonra versem de aldım geri. En son vermeye çalışıyordum spor yapıyordum bebek için daha az bir kiloyla hamile kalmak için ama hasta bakmaya geldim o yüzden boğazımı tutuyorum suyumu içiyorum spor yok:) bide troid var zor gidiyor hayırlısı bakalım. Yani bakalım eve dönünce spora devam. Elbet verilir yeter ki istek olsun.32 :) tatlıyı kesemiyorum bu aşamada ama proteinimi güzel alıyorum ben de daha iyi hissediyorum eskiye göre
çok teşekkürler siz bir düzen oturtabildiniz mi?
siz daha da gençsiniz anladım hormonlar çok etkiliyor tabi inşallah düzelmiştir şimdiGençsiniz elbet verilir :) ben evlendikten sonra aniden çok aldım (regl olamadım bir dönem vs) sonra versem de aldım geri. En son vermeye çalışıyordum spor yapıyordum bebek için daha az bir kiloyla hamile kalmak için ama hasta bakmaya geldim o yüzden boğazımı tutuyorum suyumu içiyorum spor yok:) bide troid var zor gidiyor hayırlısı bakalım. Yani bakalım eve dönünce spora devam. Elbet verilir yeter ki istek olsun.
Kesinlikle öyle güzel dilekleriniz çok teşekkür ederim insallah aminsiz daha da gençsiniz anladım hormonlar çok etkiliyor tabi inşallah düzelmiştir şimdi
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
aynen spor çok önemli, yapabildiğimiz kadar :) biraz kalbimiz hızlansın yeter bile
inşallah siz de istediğiniz kiloya ulaşıp bir de sütüne, sağlıkla doğacak bebiş/lerinize sahip olursunuz
@beyazcicek25 arkadasim ne guzel dualar etmis . Amin hayirli gecelersiz daha da gençsiniz anladım hormonlar çok etkiliyor tabi inşallah düzelmiştir şimdi
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
aynen spor çok önemli, yapabildiğimiz kadar :) biraz kalbimiz hızlansın yeter bile
inşallah siz de istediğiniz kiloya ulaşıp bir de sütüne, sağlıkla doğacak bebiş/lerinize sahip olursunuz
Kalbi güzelse demek hayırlı geceler.@beyazcicek25 arkadasim ne guzel dualar etmis . Amin hayirli geceler
ay o sizin iç ve dış güzelliğinizKalbi güzelse demek hayırlı geceler.
Yaa teşekkür ederimay o sizin iç ve dış güzelliğiniz
cnm 20 gr diye biliyorum 1 avuçHedef60kgolmak sen hic paket patlamis misir yedin mi crezza? Ondan kac avuc cikar?
Bir avuc hesabi nette var da benim ogrenmek istedigim şu bak, avucumu bol doldurmadan hesapladim avuc ama tepesiz avučcnm 20 gr diye biliyorum 1 avuç
cnm tanesi 1-1,5 gr desek bi daha alıp bak avcuna istersenBir avuc hesabi nette var da benim ogrenmek istedigim şu bak, avucumu bol doldurmadan hesapladim avuc ama tepesiz avuč
yok tane hesabina girmiyim, mutfak terazisi iste bu asamada cok faydali, 1 avuc 10 gram diyo diyetkolikte, 20 avuc yedim, 1.000 küsür, amennncnm tanesi 1-1,5 gr desek bi daha alıp bak avcuna istersen
ben de tek tek yazdım toplaması kaldı kalorileriyok tane hesabina girmiyim, mutfak terazisi iste bu asamada cok faydali, 1 avuc 10 gram diyo diyetkolikte, 20 avuc yedim, 1.000 küsür, amennn