- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
GüünaydıııınGünaydın aśkito
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GüünaydıııınGünaydın aśkito
Sağoll Migicimmkonun hayırlı olsun burcum :)
İyiyim kuşum bim e balık almaya çıktımAyssstiiii anca girebildim . Nasilsin, neler yedin?
Canim ya mesajina emoji koyduktan sonra, cevap yazacaktim, yazamadim, yeni girdim eve parktan. Döncem sanaİyiyim kuşum bim e balık almaya çıktım
Sabah kefir içtim sonra kahve çoklıt keyfi
Sen?
tamam canım benimCanim ya mesajina emoji koyduktan sonra, cevap yazacaktim, yazamadim, yeni girdim eve parktan. Döncem sana
Ay ben de kefir ictim. Diyette olunca napalim bugun isyerinde ôgle arasi dahil nefes alamadim. İkinci ogun 15:00 de oldu resmen ayran icicem yatmadan. Balik orda olmuyordu dimiİyiyim kuşum bim e balık almaya çıktım
Sabah kefir içtim sonra kahve çoklıt keyfi
Sen?
Aaa çok aç kalmışsın cnm bişeyler atıştırsaydın bariAy ben de kefir ictim. Diyette olunca napalim bugun isyerinde ôgle arasi dahil nefes alamadim. İkinci ogun 15:00 de oldu resmen ayran icicem yatmadan. Balik orda olmuyordu dimi
bunun eşliğinde evde 10.449 adım oldu
cnm en sevdiği yiyeceklerle donatmış masayı yiyor şap şup hatun o çiğneme sesi çok hoşuma gidiyor makarna özellikleAcliktan izleyemiyorum karbonhidratla protein olayi galiba. İngilizcem yok
Atistiracak fırsat yoktu iste, ara vermeden iş yaptik amirimle, iki kere 5-10 dak falan ara oldu. Afiyet olsun . Soğanla cok iyi giderAaa çok aç kalmışsın cnm bişeyler atıştırsaydın bari
balık her mevsim taze de geliyor canım ama balık ekmek istedik bugün bi de hesaplı
Eee kilo almiyormuymuş. Az az da yese cesit cokcnm en sevdiği yiyeceklerle donatmış masayı yiyor şap şup hatun o çiğneme sesi çok hoşuma gidiyor makarna özellikle
oyyAtistiracak fırsat yoktu iste, ara vermeden iş yaptik amirimle, iki kere 5-10 dak falan ara oldu. Afiyet olsun . Soğanla cok iyi gider
aldı aldı çünkü normal günde de çok yiyordu , sonra verdi ama tekrar aldı galiba bayağıdır video atmıyorEee kilo almiyormuymuş. Az az da yese cesit cok
@beyazcicek25 konuya bakiyoraldı aldı çünkü normal günde de çok yiyordu , sonra verdi ama tekrar aldı galiba bayağıdır video atmıyor
Hı?@beyazcicek25 konuya bakiyor
merhaba :) arkadaşım pro olduğu için görebiliyor da nasılsınız