- 17 Ekim 2021
- 11.327
- 37.578
- 38
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Sana diyom zatenAynen cnm ben de gün sonu hesaplıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana diyom zatenAynen cnm ben de gün sonu hesaplıyorum
Bi de ne yaptığımı ben anlasam cnm insanlara faydam dokuncak da bakalım inşallahHedef60kgolmak sayfana kisiler bakmaya basladi, daha cok yaZiyoz ya
Sen de gün sonu hesaplıosun ya ondanSana diyom zaten
İnsaallah oluyordur .Bi de ne yaptığımı ben anlasam cnm insanlara faydam dokuncak da bakalım inşallah
Ay hadi insaallahhh simit yedimSen de gün sonu hesaplıosun ya ondan
Bakalım iştahım biraz azaldı gibi cnm diğer 3 gün biraz azaltabilirim yediğimi
Böyle böyle 4-5 çeşit gün kurabilirsem hayat boyu yapabilirim
teşekkür ederim inşAllah canımÇok geçmiş olsun tatlım 54 de çok iyi olur sana
İnşallah canım sen de sağlıkla fazlalıklarından kurtul
inşallah cnm şu gün çeşitlerini oturtabilirsemİnsaallah oluyordur .
Bence olucak bu sefer, az kaldı aşkitominşallah cnm şu gün çeşitlerini oturtabilirsem
afiyet olsun canımAy hadi insaallahhh simit yedim
Haha sagolafiyet olsun canım
Merhaba ne diyeti yapıyorsun canımMerhaba bende3 gündür diyetteyim ama sürekli tartiliyorum
Herhangi biseyi bilerek yapmıyorum aslında canım 12-6 veya 1-7 de yiyorum sadece başka bişey yemiyorum. Ondada dikkat ediyorum tabi. Ben uzun zamandır kilo vermek istiyordum ama çabasına giremiyordum. Artık girdim şükür yenicem o kiloları 71kiloyla başladım bakalimMerhaba ne diyeti yapıyorsun canım
bi de uzun zamandır yapmadıysan ya da yeni bir düzense insan heyecanlı oluyor değil mi
ayyy bana inandığın için çook ama çok teşekkür ediyorummmBence olucak bu sefer, az kaldı aşkitom
Anladım canım günlerini çeşitlendirirsen hem sıkılmazsın hem de kilon durmaz inşaallah başarılar diliyorumHerhangi biseyi bilerek yapmıyorum aslında canım 12-6 veya 1-7 de yiyorum sadece başka bişey yemiyorum. Ondada dikkat ediyorum tabi. Ben uzun zamandır kilo vermek istiyordum ama çabasına giremiyordum. Artık girdim şükür yenicem o kiloları 71kiloyla başladım bakalim
İnşallah canım hepimize. 11 kilo fazlam var senin kaç kilo fazlanAnladım canım günlerini çeşitlendirirsen hem sıkılmazsın hem de kilon durmaz inşaallah başarılar diliyorum
benim de 13 kilo cnmİnşallah canım hepimize. 11 kilo fazlam var senin kaç kilo fazlan
Ya bende 71 im 60 olsam bayram edicem en azından 65 olayım bari bu zayıflama sureimde bir kez 66 li rakam gördüm 67 arada gördüm ama homini gırtlak olunca en son 71 oldum ve artık harekete gecmemlazim dedimbenim de 13 kilo cnm
geçen yaz 60 küsürü gördüm gece,belli ki sabah 50ler gelecekti ama kısmet olmadı, yaz tatili için uzun yola çıkmıştık ve yola hiç dayanamıyorum kısa da olsa
boyun kaç cnm ben 1.64 kilom yarın 73 küsür olur heraldeYa bende 71 im 60 olsam bayram edicem en azından 65 olayım bari bu zayıflama sureimde bir kez 66 li rakam gördüm 67 arada gördüm ama homini gırtlak olunca en son 71 oldum ve artık harekete gecmemlazim dedim
1.75 benim canımboyun kaç cnm ben 1.64 kilom yarın 73 küsür olur heralde