- 17 Ekim 2021
- 11.328
- 37.582
- 38
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Ay yok, diyetten once iyiydi. Cok yemeden tuvalete nasil cikimBağırsaklar aktif mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok, diyetten once iyiydi. Cok yemeden tuvalete nasil cikimBağırsaklar aktif mi
İyi uykular cnm bnmBana da o civarlar cok cok geliyor. Ne yedin yazarsin. İyi uykular ortak
Cok harika, yesil uzerinde afiyet olsun optumİyi uykular cnm bnm
Eki Görüntüle 3066111
Cnm o hacmi sebzeyle sağlayabilirsin bi de tam tahıllar baklagiller vsAy yok, diyetten once iyiydi. Cok yemeden tuvalete nasil cikim
Teşekkür ederim cnm öptüm görüşürüzCok harika, yesil uzerinde afiyet olsun optum
Ayy
Sabah türk kahvesi 30 gr çikolata
Öğlen beşamelli kaşarlı sebzeli et sote nefis bişiydi salata 4 kaşık fasülyeli pilav 2 dilim ekmek kadar pide ve kaymaklı ekmek kadayıf 1/3 ü
Şimdi çok saçma şeyler geliyor
1 paket biskrem
1 peynirli kol böreği
Yenidünya meyvesi 6-7 adet
10.400 lü adım
Canım az mı yemişim?Canim, mesajlardan buldum yine kilonu. Hafizam o kadar kötü ki. Cuma 72.70 din. Simdi 100 gram almissin. Sen oyle ifade koyunca dedim, zayifladi mi, neden oyle oldu. 100 gram almissin. Ben 72.30 ya da 200 e inmisim, unuttum. Yarin sabah 72.50 olursun insaallah. Dun az yedin ama neden oldu acaba.
Ay ya yanlis yazmisim kilomu, ne 72.70 i ya, o senin kilon. Corba oldu. Ben 75.50ydim ya,200 ya da 300 daha vermisim. Sen de tebrik ettin anladin belki de. Beynim yandi yine o abur cuburlari unutmusum, ogle yemegin cok diil, ogle bir tik az olsa, abur cubur da ceyregi kadar yense, kesin verirdin bence. İnsaallah gidecek, bu hafta beraber mucadelemizin anlami olsun lutfen. Canim cikti 1 gunde bile benim. Cok zorCanım az mı yemişim?
Tebrik ederim
İnşallah daha da gitsin benden de
Anladım anladım canımAy ya yanlis yazmisim kilomu, ne 72.70 i ya, o senin kilon. Corba oldu. Ben 75.50ydim ya,200 ya da 300 daha vermisim. Sen de tebrik ettin anladin belki de. Beynim yandi yine o abur cuburlari unutmusum, ogle yemegin cok diil, ogle bir tik az olsa, abur cubur da ceyregi kadar yense, kesin verirdin bence. İnsaallah gidecek, bu hafta beraber mucadelemizin anlami olsun lutfen. Canim cikti 1 gunde bile benim. Cok zor
Kizartma yedim ben de ya. Neler yedin? Banyodan ciktim, bakicam yatmadanAnladım anladım canım
Olcakk inşallah cnmm kız pazartesi tartısı yarın daha
Ay ben de kızartmaaKizartma yedim ben de ya. Neler yedin? Banyodan ciktim, bakicam yatmadan
Silaaam bebek