- 31 Temmuz 2020
- 20.340
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Çok sağol cnmBu tabağı çok beğendimayrı sosluk/kaptaki ne? Füme zararlı diyorlar. Bı kere okuyup yiyememistim ve bu senin tabağın mi,? Örnek mi? Bir de bunu yediğin günü hafif mi geçiriyorsun
SağolCanım çok çok güzel
Canım ne yersen bütün besin öğelerini bulundurunca doyuyorsun yani beyaz ekmek de yense yanındakiler önemli
Siyez denedin mi ben de çok seviyorum lifi de daha fazla :)
Avokadolu nasıl bir tarif arıyorsun cnm? Kahvaltı mı ara öğün mü akşam mı sağlıklı tatlı mı
Rica ederim.sosluktaki lezzetli geldi banaÇok sağol cnm
Küçük sosluktaki zeytinyağlı taze zahter ve zeytin
Her şeyin zararlı bir yanı var cnm vücudunda tepkiye neden oluyorsa da miktara dikkat edince negatif etki bayağı azalıyor
Aynen benim tabağımdı bugün cnm
Yani cnm besin çeşidi olarak dengeli gitmeye çalışıyorum ama canımın istediği şekildemesela yanına bu kadar sebze füme vs koymasam ve örneğin bugün son simitli günüm diye düşünsem 2 dilim börek 1 poğaça 1 simit yiyebilirdim
Bugün sonra ya da her gün yiyebilirim diye düşünmek çok rahatlatıyor
Evirgen markasının siyez ekmeği çoğu yerde var cnm buzlukta tadı da değişmiyor severim onuSağolsiyez ilk denicem. Bugün inşaallah bı aksilik olmazsa internetten alıcam. Pahalı ama umrumda diil. Evde yapma veya fırından alma durumum yok. Bozulmaması için de buzluğa atın diyorlar. Tadı değişir bence. Neyse siyez ekmeğini araştırıyordum bı iki gündür. Onu alıcam. Mantıklı geliyor dediğim gibi. Avakadolu herhangi bir yemek tatlı dışı ama dur ben Google dan bakarım diyete Uygun. Sen yorulma. Sana atıp bahsederim.
Rica ederim.sosluktaki lezzetli geldi banasu konuda benziyoruz, çikolata vb istediğimi ölçülü olarak yiyecek olmam az da olsa motive ediyor. Yalnız 43 gün boyunca bir kere Afedersin Salip rahatça yemedim yemek. Çikolata dışında ki, çikolata yediğim hafta bile kesinlikle dengeledim,hem saatleri hem yemek miktarlarını.
Insallah dikkat edersin.Bugün İstanbul'a gidiyoruz otobüsteyiz :)
Ama yolculukta başka şehir ziyaretinde asla dikkat edemiyorum bakalım bu sefer nasıl olacak
Teşekkürler kaptancımInsallah dikkat edersin.Iyi tatiller.
Ben bıraktım kalori hesabını, sen mi baslicanYaklaşık olarak kalori de saymak iyi olacak
Bu 2 gün ve yarın gün sonu kalori hesaplamış olacağım , 8 saatlik yeme dilimi ve öğünlerimi planladım bakalım nasıl olacak
Cnm 6 gün tipi planladım bu sadece öğün sayısı ve ilk yeme-son yeme arasındaki saati saydığım gün tipi olcak kalori vs saymıcamBen bıraktım kalori hesabını, sen mi baslican
Geçmemiştir umarım@19Temmuzda69um dayanamadım saydım
Yaklaşık: 1 Mayıs 2.400 ve 8 öğün
2 Mayıs 2.000 ve 6 öğün
Bugün de 5 öğün planladım umarım 1.800 ü geçmez
Cnm Beypazarı baklavası yiyene kadar tamamdı ama sonraGeçmemiştir umarım
Karnın çok açken yemiyorsun dimi? Ben bu yaşımda anca öğrendim ki çok zararlı oluyormuş, hani olay sadece kilo diil. Belki de onlar da alt üst etti beni. Aç karnına komple bütün çikolata yedim yedim. Yıllardır. Hatırlamak istemiyorum, organlarım mahfolmustur. İşten çıkıp 5 dakika eve yürümeye dayanamayıp marketten çikolata alıp alıp yedim. Maalesef bilsem cidden az da olsa yemeğin üzerine yerdim. İçim karardı anlatırkenCnm Beypazarı baklavası yiyene kadar tamamdı ama sonra
Cnm çikolatada yağ ve biraz lif de var o yüzden gazlı içecekler meyve suyu vs daha çabuk şekeri yükseltiyorKarnın çok açken yemiyorsun dimi? Ben bu yaşımda anca öğrendim ki çok zararlı oluyormuş, hani olay sadece kilo diil. Belki de onlar da alt üst etti beni. Aç karnına komple bütün çikolata yedim yedim. Yıllardır. Hatırlamak istemiyorum, organlarım mahfolmustur. İşten çıkıp 5 dakika eve yürümeye dayanamayıp marketten çikolata alıp alıp yedim. Maalesef bilsem cidden az da olsa yemeğin üzerine yerdim. İçim karardı anlatırken
Olsun hadi tokmussunCnm çikolatada yağ ve biraz lif de var o yüzden gazlı içecekler meyve suyu vs daha çabuk şekeri yükseltiyor
Hiç suçluluk duyma cnm bilerek yapmadın duygulara yenik düştün sonuçtabak şimdi farkındasın onun yemek olmadığının büyük bir gelişme
Ben toktum ama fırından yeni çıkmış ekmek üstüne Beypazarı kurusu yemiştim cnmdün sırf un yedim resmen
Korktum ya canımOlsun hadi tokmussunbu sabah tartıldin mi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?