- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
ben de düzenli eşlik edemem belki ama aranıza katılabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de düzenli eşlik edemem belki ama aranıza katılabilir miyim
Teşekkür ederim canımOlsun canım ya yine çok çok güzel
Gel tabi ki canımben de düzenli eşlik edemem belki ama aranıza katılabilir miyim
Canım vitaminlerin de düşmüştür bayağı oldu az beslenelibugün de çok az beslendim istahsiz ve biraz depresifim
Ailemden uzaktayim evlendim 1 yil oldu amaCanım vitaminlerin de düşmüştür bayağı oldu az besleneli
Protein de düşük kas kaybı da olmuş olabilir
Artık normal bir listeye geç bence kuzucum
Oyyy gel sarılayım sanaAilemden uzaktayim evlendim 1 yil oldu ama
Hic alisamadim
Yapcam bir şeyler artik
Harika28 haziran menü
09.30
2 yumurta
Domates salatalık
1 dilim ekmek
13.00
1 avuç kadar haşlanmış tavuk
1 dilim ekmek
15.30
1 elma
18.00
6 kaşık yeşil mercimekli salata.
3 litre su
50 dk kondisyon bisiklet
Saril banaOyyy gel sarılayım sana
Nasılsın bugün tatlışımSaril bana
İyim canim bugün istanbulda yasiyorumNasılsın bugün tatlışım
Gel tabi kiiArkadaşlar merhaba Ben de aranıza katılabilir miyim? bayadır kilo vermek istiyorum motive oluruz birlikte
Ooh dolaş valla iyi gezmeler şimdiden harika vakit geçir neşeli insanlara denk gel canımİyim canim bugün istanbulda yasiyorum
bugun sosyete pazarina gideyim diyorum
Bugun aralıklı oruca başlayalı 1 hafta oluyor
68.4 kiloyum baslangic kilom 69 kusurdu
Hic kilo verememisim birde regl oldumgaliba onunda etkisi vardr dimi cheskekim
Teşekkür ederim kahveyi denicemOoh dolaş valla iyi gezmeler şimdiden harika vakit geçir neşeli insanlara denk gel canım
Daha besleyici bir liste öneririm canım ilk 3 gün vermişsindir de sonra azalabiliyor
Bir de tarçınlı hindistan cevizi yağlı kahve güzel olur saat 10 gibi
Öğlen güzel proteinli bir tabağın olsun , tam buğday ekmeğin/bulgur pilavı karabuğday , sebzen olsun cnm
Ara öğün meyve kuruyemiş ya da bazı günler tahıllı barlar olur, küçük sütlü tatlı olur birkaç kurabiye olur
Akşam ya sebze yemeği yoğurt , ya yine proteinli yemek salata
Değiştirerek gidersek daha güzel cnm
Lifeco benim kullandığım en iyisi cnm yine indirimlere yorumlara bak başka markaların daTeşekkür ederim kahveyi denicem
Hindistan cevizi yagi olarak önerdiğin marka varmi acaba
ben evlilik sonrası kilo alanlardanım. 2 aydır büyük oranda kilo verdim yaklaşık 70 kilodan 59 a kadar düşmeyi başardım. yeni hedefim hamilelik planlıyorum hamilelik öncesi de yağ oranımı mümkün olabilecek en düşük seviyeye getirip, sonrasında da sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum.Gel tabi ki canım
Hedefin nedir?