- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Sağol bebişimAfiyet olsun canımcım
Yoooo afiyet olsuunİki dilim ekmek,fazla mi olmus sence?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol bebişimAfiyet olsun canımcım
Yoooo afiyet olsuunİki dilim ekmek,fazla mi olmus sence?
Afiyet olsun kanki. Ben de oha dicem bu sefer musadenle bu sefer aksam menusuyle de kurtarmaz bi gun olmus. Saglik olsun ya, amann. Her seyin basi saglik.23 Mayıs
Sabah 1 küçük muz, ince dilim hazır çiko yaş pasta,sade nescafe
Öğlen 1 dilim kepekli ekmek , 2 haşlanmış yumurta , beyaz peynir,domates salatalık dereotu zeytinyağlı baharatlı 4 zeytin taze naneli limonlu 1 kupa meyve aromalı yeşil çay
İkindi çizburger , patates kızartması üstünde baharat hardal barbekü sos,150 ml pepsi
Ara snickers çizkek , siyah çay 1 kupa
1 avuç beyaz leblebi ,1 bayram çikosu , 125 gr taze yaban mersini sade nescafe
Akşam hazır tavuk köftesi 120 gr , iceberg , ketçap mayonez yoğurt
Ara bir cornetto disc antep fıstıklı, bir twister cosmix dondurma
2 lt su
Spor: 3 Mil Leslie(bölgesel ekledim yaprken) ,
15 dk bölgesel: kol, iç ve dış bacak
10,242 adım
@19Temmuzda69um
aynen sen de de zaten senden kaptım haha ama en güzel yorum oydu, takımda yazamıyoruz tabi ama aramızdaki samimiyet bunu kaldırabilirAfiyet olsun kanki. Ben de oha dicem bu sefer musadenle bu sefer aksam menusuyle de kurtarmaz bi gun olmus. Saglik olsun ya, amann. Her seyin basi saglik.
Oy oy ne guzel bir mesaj. Ne denir bu mesaj ustune . Kalp kalp kalp diyorumaynen sen de de zaten senden kaptım haha ama en güzel yorum oydu, takımda yazamıyoruz tabi ama aramızdaki samimiyet bunu kaldırabilir
ay tişikkir idiriiimmmm
merhabalar eczanelerde satılıyor. Birde trendyol ve n11 de vardı ben n11 den getirttim herby markası herby detox tea dedğim gibi diyetsyenim önermişti ki o da satıyordu ilk ondan almıştım zate daha sonra eczaneden almıştım.Çok iyi
Nasıl bir çay? Markettekilerden mi cnm
Cok iyi bi sonuç valla. Sonunda vücut sasirdi@19Temmuzda69um cnm sadece 100 gr gelmiş dünden çok mutluyum
Acip bakiyorsun derken, fotoya tiklayinca daha iyi görmüs oluyorsun. Fotoya acip bakiyorsun evet@19Temmuzda69um cnm foto paylaşınca,istersen açıp bakıyorsun di mi bu sayfalarda, hamburger filn paylaşıcam da
Canım şifa olsun
Tamam canım bende de Herby fit var o da güzelmerhabalar eczanelerde satılıyor. Birde trendyol ve n11 de vardı ben n11 den getirttim herby markası herby detox tea dedğim gibi diyetsyenim önermişti ki o da satıyordu ilk ondan almıştım zate daha sonra eczaneden almıştım.
Sagol canimcimCanım şifa olsun
Dün sabah pazartesi+100 gr dıTartilmadin dimi