- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
Benim Sözlümde Boğazliyan Dan Yozgati çok Seviyorum.oralar çok Güzel Insanlari çok Sicakkanli.yozgata Gelin Gidecem Kismet Olursa
dağçiçeğim sağol arkadaşım bende dört gözle bekliyorum
iyi geceler kıslarrrrrrrr..............
Günaydın memleketimin güzel insanaları, nasılsınız şekerler beneden iyilik, buğün Şafağımız:45 MANİSA dayız kızlar....dağçiçeğim ve lale buluştunuz mu, buluştunuzsa resimler nerde...hadi bakalım cevap verin, asenam ablacığım hastaların nasıl oldular canım kocan geldi tam rahat edecekken hastaların çıktı şimdide neyse hayırlısı olsun ablacığım...hepinizi öptüm şekerler....
emoşcum, yozgat merkezdenim ama şu anda sorgundayım
iyi akşamlar hemşolarım..sizlere çılgın kızdan selam getirdim, teknik bir sebepden dolayı bizim bölüme yazamıyormuşşş..bizleri çok özlediğini ve sevdiğini yazmış...
çılgınım gelinim bizde seni seviyoruuza.s.
günaydın güzelm..şafak 44.az kaldııııı:teytey:canım günaydın evet ya çok özledik bizde çılgınımızı ... herkesin yeri ayrı burda yaa ŞAFAK: 44 MALATYA dayız......
Biliyorum Zaten Yozgatin Insanlarinin Ne Kadar Tatli Olduklarini.bu Arada Hoş Blduk.
asenacım hemşom gecmiş olsun cok gecmiş olsunCanım dağçiçeğim fırsat bulamıyorum anacım,hastanelerden koşturmalardan eve bi geliyom pelte gibi,kayınvalidem daha iyi bastonla ayağa kalkıyor ilaçları iyi geldi.Annemde dün katarak ameliyatı oldu bugün kontrole götürdüm,cuma günü yine kontrolü var.Kayınbabamın anjo olması gerekiyo ama olmam diyo.
İşte böyle bacım,sizleri çok seviyom iyiki varsınız.
bacılarım Allah emenet olun hepinizi öptüm.