Yozgat///66

Benim Sözlümde Boğazliyan Dan Yozgati çok Seviyorum.oralar çok Güzel Insanlari çok Sicakkanli.yozgata Gelin Gidecem Kismet Olursa

canım hoşgeldin,bizde seni seviyoruuz ,gelinimiz olarak her zaman bekleriz.bak burda bir sürü tatlt tatlt görümcelerin varŞeniz

Fıstıklar nerdesiniz.bu gün nasılsınız..güzel bir hafta geçirmenizi temenni ediyorummmŞeniz

dağçiçeğim sağol arkadaşım bende dört gözle bekliyorum

:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:Şeniz

ee kızlar nerdesiniz ayol şekerim asena gece kuşuum nerelerdesin bacım.. datlım gıymatlım.. emooşşş yozgatta ..ama bize söz vermişti oradan seslenirim demişti:çok üzgünüm:

Günaydın memleketimin güzel insanaları, nasılsınız şekerler beneden iyilik, buğün Şafağımız:45 MANİSA dayız kızlar....dağçiçeğim ve lale buluştunuz mu, buluştunuzsa resimler nerde...hadi bakalım cevap verin, asenam ablacığım hastaların nasıl oldular canım kocan geldi tam rahat edecekken hastaların çıktı şimdide neyse hayırlısı olsun ablacığım...hepinizi öptüm şekerler....

canımcım bu hafta sonu inş..buluşmamız..

iyi akşamlar hemşolarım..sizlere çılgın kızdan selam getirdim, teknik bir sebepden dolayı bizim bölüme yazamıyormuşşş..bizleri çok özlediğini ve sevdiğini yazmış...

çılgınım gelinim bizde seni seviyoruuza.s.

canım günaydın evet ya çok özledik bizde çılgınımızı ... herkesin yeri ayrı burda yaa ŞAFAK: 44 MALATYA dayız......

canım günaydın evet ya çok özledik bizde çılgınımızı ... herkesin yeri ayrı burda yaa ŞAFAK: 44 MALATYA dayız......
günaydın güzelm..şafak 44.az kaldııııı:teytey:
Biliyorum Zaten Yozgatin Insanlarinin Ne Kadar Tatli Olduklarini.bu Arada Hoş Blduk.

huzur 80 hoş geldin.sende yozgatlısın sanırım.tam olarak neresinden.bize biraz kendinden bahsedersen.sevinirim..a.s.

asenacım hemşom gecmiş olsun cok gecmiş olsun

asenacığım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun bacım,ne kadar iyi evlatsın karşılığını alacaksın eminim

günaydın bacılarım, asenam bidenem allah gücünü artırsın şekerim hastalarına bol şifa rabbimden.Dağ çiçeğim canımın içi az kalmadı inan daha buğün itibariyle 43 şafak az kalmadı ama bacın az kaldı inan, laleciğim iş hayatın nasıl gidiyor ipegimiz nasıl...hepinizi öpüyorum hemşolarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…