Yozgat///66

asenacım çok geçmiş olsun..inşallah her şey iyi sonuçlanır..k validemde katarakt ameliyatı olmuştu burda.şimdi iyi gözleri açıldı..dua ediyor bize..anneciğine ..geçmiş olsun öptüm ellerinden..k pederinede şifalar dilerim..olsun anjiyosunu korkmasın..sende kendi sağlığına dikkat et ..sen bize lazımsın bizde seni seviyoruz..a.s.
yaseminim bidenem dayan kuzum...bu günlerde geçecek..ileride anacağımız güzel günlerimiz olsun hepimizin inş..a.s.
ben de yozgatlıyım arkadaşlmar abersiniz
rose.canım hoşgeldin..:enbuyukkk:
asena geçmiş olsun canım

nesini anlatak , kız. önce onu söyle. anlat anlat bitmez şimdi yozgat.

bilgehan haklısın Yozgat anlat anlat bitmeeeeez:roflol:

yaseminciğim iş fena değil ara sıra canım sıkılsada idare ediyoruz ipek iyi desem yalan olacak işten geldim uyumuş moralide bozulmuş bugün velayet mahkemesi vardı babasını gördü bir yıldır görmemişti dünde ona gitti odasına girdim öptüm kıyamadım uyandırmaya yarında antalyaya gideceğim sınava yani b.ktan bi hayat işte özlem dolu....canım seninde az kaldı hadi hayırlısı allah ömür boyu daim etsin sevginizi,birlikteliğinizi

kızlar bende yozgat sorgunluyum ama urfada oturuyorummmm çok ta özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

lalecim ne vakit girdim kk'ya sana yetişemedim..
çocukların için hayırlısı olsun...hakikaten zor bir durum antalyaya bekliyorum sengözlerimebaksanab4 gözle.a.s.
kızlar bende yozgat sorgunluyum ama urfada oturuyorummmm çok ta özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

yeşilözen hoş geldin aramıza..a.s.

güzeller güzeli dag cicegi ablamı gördünüzmü yozgatlıların medarı iftiharı göğsüm kabardı yeminle sıkır sıkır bi ablamız varmıs be dagciceği ablam valla cok begendim seni herkesin içinde parlamısın

allah yardımcın olsun canım

canım benim gözlerim doldu inan yazını okurken kıyamam yaa işte eşler anlaşamıyor ayrılıyor ama olan yavrulara oluyor, neyseki ipek çok şanslı senin gibi bir annesi var..Sınavında başarılar laleciğim allah yardımcın olsun işin zor tatlım....

:1shok::1shok::1shok:::şeyyy öhöm öhhm banamı dedin portakalçiçeğim..resimden daha güzel olduğum söylenir halk arasında.. accuk yorgun çıkmışım...:roflol:a.s.
Yeşilciğim hoş geldin aramıza canım.....biz hep buralardayız gel sık sık...

yaseminim özlemişem seni nerelerdesin...biz hep burdayız diyorsun ama yoksunnnsenağlamasenağlama

tüm hemşolarıma öpücükler ..güzel bir hafta sonu geçirin inş..a.s.

merak ettik dağçiçeği ,dillere destan güzelliğini

bilgehan yaemin teşekkür ederim dağçiçeği buluşalım yarın emi şimdi çıkıyorum yola öptüm hepinizi...

♥ Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

Bilin bakalım bu gün neler oldu,nereden bilecek siniz değilmi...yerimseniben
evveett lalecimle buluştuuk..az önce geldim eve.lalecik şimdi yolda evine doğru gidiyor.sağ salim yuvasına kavuşur inş..
buluşmamız epeyce maceralı oldu..:roflol:
sağolsun taaa uzakta olmasına rağmen benim yakınıma kadar geldi..a.s.
oturduk bir yerlerde,, sohbet ettik.sanki 40 yıllık dost gibi.(lale öyle diii)az kalsın akraba çıkıyorduk..meğer birbirimizden habersiz yıllarca aynı şehrin havasını teneffüz etmişiz.senağlama.canım seni tanudığıma çok mutlu oldum..senin gibi bir arkadaşı dostu tanıkmaktan mutlu oldum..
bir gün bütün kızlar hep birlikte olmayı çok isterim..lalecimi yakından tanımanızı isterdim..çok samimi duygulu ve sıcak kanlı..
canım seni öpüyorum..resimde çekindik elbette..accuk merak edin..jeyyarŞeniz Şeniz

Canlarim Selamünaleyküm Nasilsiniz çok özledim Sizi Ya.dün Geldim Sorgundan.annemler Taşindiğindan Daha Internet Bağli Değildi O Yüzden Giremedim.en çokta Buluşma Resimlerinizi Merak Ettim.dağ çiçeğim şaka Değil Gerçekten Genç Ve Güzelsin.hatta Yaş Ilerleikçe Gençleşiyosun.maşallah Ablacim Ya.sabirsizlikla Laleyle Buluşma Resimlerinizide Bekliyoruz Ok.hepinizi öpüyorum.

A:S emoşum hoşgeldin..oooo yozgatımın kokusuyla gelmişin..desene yoruldun geldin..
annenler yeni evlerinde güle güle otursunlar..
bak biz böyle buluşuyoruz hani diyorumki bizde senin resmini görsek..özeldende olsa yolarsan sevinirim..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…