bana yozgatı anltın bakim hadi
asenacım çok geçmiş olsun..inşallah her şey iyi sonuçlanır..k validemde katarakt ameliyatı olmuştu burda.şimdi iyi gözleri açıldı..dua ediyor bize..anneciğine ..geçmiş olsun öptüm ellerinden..k pederinede şifalar dilerim..olsun anjiyosunu korkmasın..sende kendi sağlığına dikkat et ..sen bize lazımsın bizde seni seviyoruz..a.s.Canım dağçiçeğim fırsat bulamıyorum anacım,hastanelerden koşturmalardan eve bi geliyom pelte gibi,kayınvalidem daha iyi bastonla ayağa kalkıyor ilaçları iyi geldi.Annemde dün katarak ameliyatı oldu bugün kontrole götürdüm,cuma günü yine kontrolü var.Kayınbabamın anjo olması gerekiyo ama olmam diyo.
İşte böyle bacım,sizleri çok seviyom iyiki varsınız.
bacılarım Allah emenet olun hepinizi öptüm.
yaseminim bidenem dayan kuzum...bu günlerde geçecek..ileride anacağımız güzel günlerimiz olsun hepimizin inş..a.s.günaydın bacılarım, asenam bidenem allah gücünü artırsın şekerim hastalarına bol şifa rabbimden.Dağ çiçeğim canımın içi az kalmadı inan daha buğün itibariyle 43 şafak az kalmadı ama bacın az kaldı inan, laleciğim iş hayatın nasıl gidiyor ipegimiz nasıl...hepinizi öpüyorum hemşolarım...
rose.canım hoşgeldin..:enbuyukkk:ben de yozgatlıyım arkadaşlmar abersiniz
asena geçmiş olsun canım
nesini anlatak , kız. önce onu söyle. anlat anlat bitmez şimdi yozgat.
lalecim ne vakit girdim kk'ya sana yetişemedim..yaseminciğim iş fena değil ara sıra canım sıkılsada idare ediyoruz ipek iyi desem yalan olacak işten geldim uyumuş moralide bozulmuş bugün velayet mahkemesi vardı babasını gördü bir yıldır görmemişti dünde ona gitti odasına girdim öptüm kıyamadım uyandırmaya yarında antalyaya gideceğim sınava yani b.ktan bi hayat işte özlem dolu....canım seninde az kaldı hadi hayırlısı allah ömür boyu daim etsin sevginizi,birlikteliğinizi
kızlar bende yozgat sorgunluyum ama urfada oturuyorummmm çok ta özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
yaseminciğim iş fena değil ara sıra canım sıkılsada idare ediyoruz ipek iyi desem yalan olacak işten geldim uyumuş moralide bozulmuş bugün velayet mahkemesi vardı babasını gördü bir yıldır görmemişti dünde ona gitti odasına girdim öptüm kıyamadım uyandırmaya yarında antalyaya gideceğim sınava yani b.ktan bi hayat işte özlem dolu....canım seninde az kaldı hadi hayırlısı allah ömür boyu daim etsin sevginizi,birlikteliğinizi
kızlar bende yozgat sorgunluyum ama urfada oturuyorummmm çok ta özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
yaseminciğim iş fena değil ara sıra canım sıkılsada idare ediyoruz ipek iyi desem yalan olacak işten geldim uyumuş moralide bozulmuş bugün velayet mahkemesi vardı babasını gördü bir yıldır görmemişti dünde ona gitti odasına girdim öptüm kıyamadım uyandırmaya yarında antalyaya gideceğim sınava yani b.ktan bi hayat işte özlem dolu....canım seninde az kaldı hadi hayırlısı allah ömür boyu daim etsin sevginizi,birlikteliğinizi
:1shok::1shok::1shok:::şeyyy öhöm öhhm banamı dedin portakalçiçeğim..güzeller güzeli dag cicegi ablamı gördünüzmü yozgatlıların medarı iftiharı göğsüm kabardı yeminle sıkır sıkır bi ablamız varmıs be dagciceği ablam valla cok begendim seni herkesin içinde parlamısın
Yeşilciğim hoş geldin aramıza canım.....biz hep buralardayız gel sık sık...
:1shok::1shok::1shok:::şeyyy öhöm öhhm banamı dedin portakalçiçeğim..resimden daha güzel olduğum söylenir halk arasında.. accuk yorgun çıkmışım...:roflol:a.s.
yaseminim özlemişem seni nerelerdesin...biz hep burdayız diyorsun ama yoksunnnsenağlamasenağlama
tüm hemşolarıma öpücükler ..güzel bir hafta sonu geçirin inş..a.s.
Canlarim Selamünaleyküm Nasilsiniz çok özledim Sizi Ya.dün Geldim Sorgundan.annemler Taşindiğindan Daha Internet Bağli Değildi O Yüzden Giremedim.en çokta Buluşma Resimlerinizi Merak Ettim.dağ çiçeğim şaka Değil Gerçekten Genç Ve Güzelsin.hatta Yaş Ilerleikçe Gençleşiyosun.maşallah Ablacim Ya.sabirsizlikla Laleyle Buluşma Resimlerinizide Bekliyoruz Ok.hepinizi öpüyorum.