Yozgat///66

kakule

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
441
6
48
DÖKÜLÜN BAKİİM YOZGAT'LILAR NERDESİNİZ..
BAŞLIĞIDA EN AFİLLİSİNDEN AÇTIM...YİĞİDİN BOL OLDUĞU YER DİYE TABİR EDERLER YOZGAT'I. ÇAPANOĞULLARI ...
BEN MEMLEKETİMİN ADINI ŞANLI YOZGAT OLARAK DEĞİŞTİRDİM:)HEPİNİZİ BEKLİYORUM BURAYA...

bende yiğidin harman oldugu yerden bozok yaylasından bir rüzgarla istanbula savrulmuş memleket aşığıyım..

DURUN BE YAHU..
YOZGAT VAR OLMUŞ OLALI NE ZAMANDAN BERİ ŞANLIURFA'NIN ÖNÜNDE ŞANLI YOZGAT OLMUŞ HIII.
ŞAŞKIN CADILARR.

AY AY AYYY TOPRAKLARIM BURDAYMIŞŞ EEE DEVAMI YOKMU?
SEYDA_66 HADİ BAKALIM Bİ İMZADA SEN AT..

oyyyyy oyyyyyyyy topragina dasina gurban yozgatin loooooooo
kakum tabiki bir imzada benden loooooo tüm yozgatlilara selam olsunnn
sonra gene döktürürüm kizlarrrrr
yozgatin vep sitesi www.yozgat-bld.gov.tr

kaku adviye hanim agam yozgatin niresinndensiniz dökülün bakim
ben yozgat akdamenliyim ama suan wiyanada yasiyorum
öpüldünüzzzzzz

aaaaaaaaaa yozgatlilar nirdesinizn sayfayi acmis kaybolmuslar
kaku cocuklarla kafayi yedide benim gibi dört olsa hali nice olur bilmiyoru,m
haniagam seni nirdesin
adviye sende yozgatlisinde sende yoksun heeeeeee
elma dersem cikin armut dersem cikmayin
ellllllllllllmaaaaaaaaaaaaaaa
kizlar elma dedikkkkkkkk

Aslen Sorgun/Yozgat. Almanya'da yasiyorum. 8 yildan sonra Yozgat'a gecen yil gittim ama yabanci gibi oldum orda:rolleyes2: . Siz siz olun memeleketinize gitmeyi ihmal etmeyin.:smile:

Runya niye kiskandin bakalim
BIr Sanli Urfa`miz var bir de Sanli Yozgat`imiz olsun
halisin lente yozgatimiz zati sanlidir

BEN MERKEZE BAĞLI MUSABEYLİ BOĞAZI'NDANIM EE HANİ NERDE DİĞERLERİ...

kandilinaz mübarek olsun rabbim tüm güzel dileklerinizi ve dualarınızı kabul eylesin arkadaşlar

Gününüz aydın Geceniz Mübarek olsun.Bu gecede yapılan bütün ibadetleriniz ve dua larınız kabul olsun inşaAllah.
Kızlar bu gün eşim hastaneye yatıyor bel fıtığından ameliyat olacak onun için dua aderseniz çok sevinirim..bir kaç gün yokum inş tez zamanda evimize döneriz.
Allaha emanet olun..Şeniz

ah seni ahhhh, kız tabi dikkatliyim ne sandun....sen öp canım öp askerimize yer çoookkk...ohh ne güzel öpmüşsün öyle canım benim bende seni öpüyorumŞeniz

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir dualarımız seninle olacak geçmiş olsun Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun..

canım bende senin kandilini kutluyorum, çok geçmiş olsun hatişim yaaa hiç bahsetmedin anacığım üzüldüm bak şimdi enişteye dualarımız sizinlee...Hayırlı haberler bekliyoz bacım...

canım benim çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin.inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur yine hatişini gezmelere götürür.
kızlar hepinizİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.dualrınızda hemşolarınızı unutmayın.

ya onca mesaj niye silinmiş bişey bilen varmı halbuki rekor kırmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…