Yozgat///66

Bacılarım hepinize hayırlı Cumalar.
Yozgat'ımın güzel kızları hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm

vay bacıların bacısı gelmiş,:teytey:
hele hoş gelmişen gurban .:icecream:bende seni öpmişem keleş keleş..hu asena ve arkadaşler yarın Antalya buluşmamız var beni resimlerden görün anacım.Şenizgüzel yorum larınızı bekliyorum ,çok gensin güzelsin felan diyin tamammı:roflol:

vay bacıların bacısı gelmiş,:teytey:
hele hoş gelmişen gurban .:icecream:bende seni öpmişem keleş keleş..hu asena ve arkadaşler yarın Antalya buluşmamız var beni resimlerden görün anacım.Şenizgüzel yorum larınızı bekliyorum ,çok gensin güzelsin felan diyin tamammı:roflol:

hayatım sen zaten genç ve güz<elsin ve kıpır kıpır bir hatunsun bunu herkeş biliyo datlum kıymatlum....a.s.

Bacılarım hepinize hayırlı Cumalar.
Yozgat'ımın güzel kızları hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm

canım bacım sanada hayırlı cumalar bende kocamanından öptüm seni ŞAFAK: 49 MUŞ tayız, burası muştur yolu yokuştur....:emir_bebek:

selam hemserilerim nasılsınız görmeyeli hepinizin cuması mübarek olsun her birinize tek tek dua edecegim rabbim hepinizi korusun dag çiçeği ablam sen güzel olmazmısın hele bi resimlerin cıksın amigolugunu yapacam yeminle yasemin bacım sende saka maka günleri yiyip bitirdin az kaldı hayırlısıyla eniştemize kavusmana son ayrılıgınız olsun allah bir ömür ayırmasın asena ablam senide kocaman öpüyorum asi siyah ablam lale sanada ve evladına cok gecmiş olsun allah kazadan beladan korusun yeni gelenlerde hoş gelmiş herkese sevgiler

hayatım sen zaten genç ve güz<elsin ve kıpır kıpır bir hatunsun bunu herkeş biliyo datlum kıymatlum....a.s.

:1rolleyes::1rolleyes::eek::dance::dance:kıpır kıpırım demi

selam hemserilerim nasılsınız görmeyeli hepinizin cuması mübarek olsun her birinize tek tek dua edecegim rabbim hepinizi korusun dag çiçeği ablam sen güzel olmazmısın hele bi resimlerin cıksın amigolugunu yapacam yeminle yasemin bacım sende saka maka günleri yiyip bitirdin az kaldı hayırlısıyla eniştemize kavusmana son ayrılıgınız olsun allah bir ömür ayırmasın asena ablam senide kocaman öpüyorum asi siyah ablam lale sanada ve evladına cok gecmiş olsun allah kazadan beladan korusun yeni gelenlerde hoş gelmiş herkese sevgiler

portakalım canım ,hoş geldin nerelerdesin kaç gündür.bebiş nasıl.öptüm ikinizi:emir_bebek:a.s.

tamam yasemin çekiniriz dağçiçeğim çok mutlu oldum da telefon nramı vereyim ofisin 513 03 22 ben çıkarım cumadan görüşelim rabbim kısmet ederse ben yoksam nrnı bırak kızlara ararım seni hepizizi öptüm asena ,ysemin dağçiçeği,

lale,seni bu gün bu numaradan aradım ve kendi numaramı bıraktım ama cevap gelmedi senden .bir yanlışlık olmasın..:uhm:

haticeciğim canım ewet söyledi arkadaşlar arayamadım geç geldim ofise oradan tanıtıma geçtim eve geldiğimde dokuzu geçmişti yarın ararım
önümüzdeki hafta sonu geleceğim kusura bakma arayamadığım için nedenleri vardı

potakal çiçeğim sağolasın canım
kızlar yasemin asiyah asema emoş hele seher hiç girmiyo gayri

haticeciğim canım ewet söyledi arkadaşlar arayamadım geç geldim ofise oradan tanıtıma geçtim eve geldiğimde dokuzu geçmişti yarın ararım
önümüzdeki hafta sonu geleceğim kusura bakma arayamadığım için nedenleri vardı

tamamdır canım ,haftaya görüşürüz inş..a.s.

dagçiçegi ablam bu aralar dogumlardayım arkadasım dogurdu iki sonra yengem dogurdu dogurganlıgı üstünde milletin yiğen iyi sayılır su kordon meselesi üzüyo beni oynadımı oyanamadımı o sıkıntım var bide sagolsun gaz sancılarım kabızlıklarım beni rahat bırakmıyo onun dısında iyiyiz

dagçiçegi ablam bu aralar dogumlardayım arkadasım dogurdu iki sonra yengem dogurdu dogurganlıgı üstünde milletin yiğen iyi sayılır su kordon meselesi üzüyo beni oynadımı oyanamadımı o sıkıntım var bide sagolsun gaz sancılarım kabızlıklarım beni rahat bırakmıyo onun dısında iyiyiz
canım kafana tama inş her şey yoluna girer gün ola harman ola demiş atalarımız..
yeni doğan bebişlere uzun ömürler inş Allah Anneli babalı büyütsün ve darısı sanada olsun..:emir_bebek:

Hatişşşşşşşşşş bacımmmmm sen heççççççç merak etme ben bi yorum yazacam ki! şaşıracan anacım.Bacıların bacısı yoksam birileri senin yaşlı ve çirkin olduğunu yüzüne garşımı söyledi,:roflol:ne gaddem ayıııp,insan böyle bişeyi yüzüne söylermi heç,:roflol:sana bu sözleri diyeni bana bi de hele ben ona edcemi bilirim,topaları görüyonnu:roflol: benim bacımı üzmüşler:mymeka:
Bacım seni ve ve hepcinizi seviyom ve öpüyorum.a.s.:1hug:

asenacım yorumunu okudum çok güzellll..
bana kimse çirkinsin diyemez....Kötü Kazen

bu gün çok yoruldum.misafi vardı az önce gittiler
asena bendeki güzelliğin aynısını senden de bekliyorum

dağçiçeğim,yüzü güzel,gönlü güzel bacım inşallah yarın(bugün) buluşmaya katılacağım.Bu aralar çok yoruluyosun,sana kolay gelsin sağlığına dikkat et bacım.a.s.

Yasemin nerelerdesin gülüm,portakal çiçeğim, hayırlı,sağlıklı doğumlar olsun canım,Emoşşşşşşş anneciğinin yanındamısın? Laleciğim annen geldimi?Siyah canım sen nörüyon nasılsın,ismini unuttuklarım varsa kusura kalmasın.
Bacılarım hepinize iyi gecelera.s.

misafir vardı yeni gitti çocuklar kudurdu evin altını üstüne getirdiler hatta bi ara oturma odasındaki koltukları ortaya toplamışlar yeni yatırdım hemen pc başına geçtim dinleniyorum ama kimse kalmamış hadi size iyi geceleeeeer tatlı rüyalaaaaaar:bbo::bbo:

asenacığım şükür geldi annem kafam daha rahat allah kimseleri darda koymasın

dağçiçeğim,yüzü güzel,gönlü güzel bacım inşallah yarın(bugün) buluşmaya katılacağım.Bu aralar çok yoruluyosun,sana kolay gelsin sağlığına dikkat et bacım.a.s.

Yasemin nerelerdesin gülüm,portakal çiçeğim, hayırlı,sağlıklı doğumlar olsun canım,Emoşşşşşşş anneciğinin yanındamısın? Laleciğim annen geldimi?Siyah canım sen nörüyon nasılsın,ismini unuttuklarım varsa kusura kalmasın.
Bacılarım hepinize iyi gecelera.s.

asenacım çok haklısın.bu aralar çok yoruluyorum..resimdende belli yorgunluğum yüzüme yansımış...senide gördüm resimde pek şekersin maşallah..nasıl buluşmalar keyifli geçiyor değilmi..:dance:
Artık alıştık bir birimize her buluşmada biraz daha dostluğa doğru gidiyoruz.. sizleri seviyorum bacılarım...kendinize iyi bakın...haftayada lalecimle buluşacağım çok heyecanlıyım.. laleeeee seni 4 gözle bekliyorum..Şeniz

HEEEEEEEEEEEY nerdesiniz yozgatın güzelleri günaydınnnnn ihmal etmeyin bu köşeyi haaaa

X