Yozgat///66

lale haftaya derken hagi gün, vaktin olursa bir yerlerde buluşup tanışalım .
hem bu hafta cumaertesi 29 mart'da antalya buluşması var senide bekleriz hemşom..kızının iyi olmasına sevindim.sınavda başarılar dilerim Allah yardımcın olsun..a.s.

anam sizdemi ben gibi gece gezip gündüz uyuyanlardansınız.bende kızımı uyuttum eşimde nöbette keyif çatiyom.zayıflama formüllerini okuyom sanki işe yarayacakta.demek cumartesi antalya buluşuyor bu sefer kıskanmıyom bende ogün memleketime gidecem ohh.orda bakarım seherle artık ASİYAH yazıların çok uzunmuş geniş bir zamanda hepsini okuycam bu satte kafam basmaz zati.severim bu tür hikayeleri sen devam et bacım sakın küsme bizede bildir yazı yazdığında çok konu açılıyo arada gözden kaçıyor bazıları.bu arada kadro değişti ya çılgın,burcu,şeyda,asena emekliyemi ayrıldılar ne...HEPİNİZİ ÖPERİM CANLAR.

canım benim çok teşekkür ediyorum sana....a.s.

Selam Arkadaşlar
Iyi Akşamlar Olsun Herkese.z önce Gezmeden Geldim .akşam Yemeği Vakti Karnimiz Acikti Buyrun Beraber Olsun..

dağ çiçeğim çok gelmek isterdim fakat pazar günüm boş tek hem yolculuyk yine 2 saat sürüyor oda mühim değilde sınavlar haftaya kepez lisesi ve konyaaltı cad.endüstri meslek lisesinde 2 hafta üstüste gitmek zor aklımda orada kalacak inan çok isterdim neyse kısmet vaktin olursa ctesi öğleden sonra biryerlerde buluşuruz öptüm hepinizi kele kızlaaaaaaaaaaaaar

konyaltı endüstürü meslek lisesi benim oğlumun okulu..bir fırsatını bulup seni görmeye gelebilirim..a.s.

iyi geceler balım ..enişten gayet iyi..
bende msn'de arkadaşla yazışıyordum a.s.

kırıkkaleden tuttum selamın ve aleyküm selama.s.

hepinize iyi geceler bacılar bende cuma günü memleketime gideceğimden ve eşimide götürmeyeceğimden bu saate kadar çamaşırla,ütüyla falan uğraştım.yarın birsürü iş yine beni bekler.hepinize selam.asena ablam aleykümselam.ankarayı çok özledim

CANIM ABLAM şafak 50 nevşehirdeyiz buğün...bende zonguldaktan yakaladım selamını, sanada buradan kucak dolusu sevgiler....

emoş güle güle gidin seni kıskanıyoru haa.iki de bir memlekete gidiyorsu ne güzel oggg.beni için şöyle bol tereyğlı mis gibi bir omaç ye ve kulaklarımı çınlat emi ablam..
CANIM ABLAM şafak 50 nevşehirdeyiz buğün...bende zonguldaktan yakaladım selamını, sanada buradan kucak dolusu sevgiler....

selam yasemincim...arkadaşlar hepinizselamlar..Şeniz

emoş güle güle gidin seni kıskanıyoru haa.iki de bir memlekete gidiyorsu ne güzel oggg.beni için şöyle bol tereyğlı mis gibi bir omaç ye ve kulaklarımı çınlat emi ablam...

canım benim kıskanma annemler taşınacak yardıma gidiyorum.annem rahatsız kıyamıyorum ona.zaten benimde çoluk çocuk okula başlayınca zor giderim.hemde 2 saat yol neyse söz omaç yiycem ve senin ve tüm hemşolarımın yerine.

dağçiçeğim ve laleciğim buluşursanız mutlaka resim çekinin olurmu resim yok derseniz almam sizi topiğe ona göre haaa öpüldünüz kızlar....

dağçiçeğim ve laleciğim buluşursanız mutlaka resim çekinin olurmu resim yok derseniz almam sizi topiğe ona göre haaa öpüldünüz kızlar....
neden olmasın bakarsınız size bir güzellik yapa biliriz..yerimseniben demek bizi topige almıcaksın,bak sen ay çok korktuuum.:1shok:

hay maşallah ne cok yozgatlı varmıs
ben de geldimmmm

yağmurzerresi canım hoş geldin..a.s.

tamam yasemin çekiniriz dağçiçeğim çok mutlu oldum da telefon nramı vereyim ofisin 513 03 22 ben çıkarım cumadan görüşelim rabbim kısmet ederse ben yoksam nrnı bırak kızlara ararım seni hepizizi öptüm asena ,ysemin dağçiçeği,

lalecim sana özelden mesaj çekmiştim almadın galiba msn vermiştim..
hayırlı cumalar olsun efendiiimmma.s.a.s.a.s. hey kimse yokmi

asiyah .hayırlı cumalar canım...ben burdayım bir süreliğine kabulmü,eşim cumaya gitti gelene kadar vaktim var.

hemşolarım hepinizin cuması mübarek olsun...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…