- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
kızlar teşekkür ederim canlarım allah razı olsun hepinizden ipeğim şimdi iyi şükür yarın dr.a götüreceğim muayene var,hepinizi koccaman öpüyorum dağçiçeğim haftaya antalyadayım sınavlar var
canım içimden geldi bu şarkı sana gelsina.s.asker yolu beklerim
gunu gune eklerim
sen git yarim askere de (talime de)
ben burayi beklerim
mendilimde tel oya
gulmedim doya doya
asker yolu beklerim de
gununu saya saya
pilav pisirdim yavan
ustune kestim sogan
yatagina uzandim da
uyan askerim uyan
mendilimde tel oya
gulmedim doya doya
asker yolu beklerim de
gununu saya saya
dağ çiçeğim çok gelmek isterdim fakat pazar günüm boş tek hem yolculuyk yine 2 saat sürüyor oda mühim değilde sınavlar haftaya kepez lisesi ve konyaaltı cad.endüstri meslek lisesinde 2 hafta üstüste gitmek zor aklımda orada kalacak inan çok isterdim neyse kısmet vaktin olursa ctesi öğleden sonra biryerlerde buluşuruz öptüm hepinizi kele kızlaaaaaaaaaaaaar
Bacılarım nasılmış,inşallah hepside iyiyimiş.Bende iyiyim gızlar,Hatiş bacım ne gezmelerine gidiyon,eniştem nasıl oldu.Yasemin canımcım şafak nerelerde?Emoşşşşşşşş sen nörüyon.Lale,siyah,portakal çiçeği,gonca,burcu,gelin şule daha kim vardı ki acep unuttuklarım varsa gusura galmasın.hepinizide öpüyom.Angaradan selamlar.
Bacılarım nasılmış,inşallah hepside iyiyimiş.Bende iyiyim gızlar,Hatiş bacım ne gezmelerine gidiyon,eniştem nasıl oldu.Yasemin canımcım şafak nerelerde?Emoşşşşşşşş sen nörüyon.Lale,siyah,portakal çiçeği,gonca,burcu,gelin şule daha kim vardı ki acep unuttuklarım varsa gusura galmasın.hepinizide öpüyom.Angaradan selamlar.
kırıkkaleden tuttum selamın ve aleyküm selama.s.
emoş güle güle gidin seni kıskanıyoru haa.iki de bir memlekete gidiyorsu ne güzel oggg.beni için şöyle bol tereyğlı mis gibi bir omaç ye ve kulaklarımı çınlat emi ablam..hepinize iyi geceler bacılar bende cuma günü memleketime gideceğimden ve eşimide götürmeyeceğimden bu saate kadar çamaşırla,ütüyla falan uğraştım.yarın birsürü iş yine beni bekler.hepinize selam.asena ablam aleykümselam.ankarayı çok özledim
CANIM ABLAM şafak 50 nevşehirdeyiz buğün...bende zonguldaktan yakaladım selamını, sanada buradan kucak dolusu sevgiler....
emoş güle güle gidin seni kıskanıyoru haa.iki de bir memlekete gidiyorsu ne güzel oggg.beni için şöyle bol tereyğlı mis gibi bir omaç ye ve kulaklarımı çınlat emi ablam...
neden olmasın bakarsınız size bir güzellik yapa biliriz..yerimseniben demek bizi topige almıcaksın,bak sen ay çok korktuuum.:1shok:dağçiçeğim ve laleciğim buluşursanız mutlaka resim çekinin olurmu resim yok derseniz almam sizi topiğe ona göre haaa öpüldünüz kızlar....
hay maşallah ne cok yozgatlı varmıs
ben de geldimmmm
lalecim sana özelden mesaj çekmiştim almadın galiba msn vermiştim..tamam yasemin çekiniriz dağçiçeğim çok mutlu oldum da telefon nramı vereyim ofisin 513 03 22 ben çıkarım cumadan görüşelim rabbim kısmet ederse ben yoksam nrnı bırak kızlara ararım seni hepizizi öptüm asena ,ysemin dağçiçeği,
hayırlı cumalar olsun efendiiimmma.s.a.s.a.s. hey kimse yokmi