- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
Bacılarım hepinize hayırlı Cumalar.
Yozgat'ımın güzel kızları hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm
hay maşallah ne cok yozgatlı varmıs
ben de geldimmmm
vay bacıların bacısı gelmiş,:teytey:
hele hoş gelmişen gurban .:icecream:bende seni öpmişem keleş keleş..hu asena ve arkadaşler yarın Antalya buluşmamız var beni resimlerden görün anacım.Şenizgüzel yorum larınızı bekliyorum ,çok gensin güzelsin felan diyin tamammı:roflol:
Bacılarım hepinize hayırlı Cumalar.
Yozgat'ımın güzel kızları hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm
hayatım sen zaten genç ve güz<elsin ve kıpır kıpır bir hatunsun bunu herkeş biliyo datlum kıymatlum....a.s.
selam hemserilerim nasılsınız görmeyeli hepinizin cuması mübarek olsun her birinize tek tek dua edecegim rabbim hepinizi korusun dag çiçeği ablam sen güzel olmazmısın hele bi resimlerin cıksın amigolugunu yapacam yeminle yasemin bacım sende saka maka günleri yiyip bitirdin az kaldı hayırlısıyla eniştemize kavusmana son ayrılıgınız olsun allah bir ömür ayırmasın asena ablam senide kocaman öpüyorum asi siyah ablam lale sanada ve evladına cok gecmiş olsun allah kazadan beladan korusun yeni gelenlerde hoş gelmiş herkese sevgiler
tamam yasemin çekiniriz dağçiçeğim çok mutlu oldum da telefon nramı vereyim ofisin 513 03 22 ben çıkarım cumadan görüşelim rabbim kısmet ederse ben yoksam nrnı bırak kızlara ararım seni hepizizi öptüm asena ,ysemin dağçiçeği,
haticeciğim canım ewet söyledi arkadaşlar arayamadım geç geldim ofise oradan tanıtıma geçtim eve geldiğimde dokuzu geçmişti yarın ararım
önümüzdeki hafta sonu geleceğim kusura bakma arayamadığım için nedenleri vardı
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.ben gelldiiiiiiimmmmm
asiyah bacım ne geziyon benim gibi:roflol::roflol:
bir bura bir diğer taraf.:teytey:
canım kafana tama inş her şey yoluna girer gün ola harman ola demiş atalarımız..dagçiçegi ablam bu aralar dogumlardayım arkadasım dogurdu iki sonra yengem dogurdu dogurganlıgı üstünde milletin yiğen iyi sayılır su kordon meselesi üzüyo beni oynadımı oyanamadımı o sıkıntım var bide sagolsun gaz sancılarım kabızlıklarım beni rahat bırakmıyo onun dısında iyiyiz
Hatişşşşşşşşşş bacımmmmm sen heççççççç merak etme ben bi yorum yazacam ki! şaşıracan anacım.Bacıların bacısı yoksam birileri senin yaşlı ve çirkin olduğunu yüzüne garşımı söyledi,:roflol:ne gaddem ayıııp,insan böyle bişeyi yüzüne söylermi heç,:roflol:sana bu sözleri diyeni bana bi de hele ben ona edcemi bilirim,topaları görüyonnu:roflol: benim bacımı üzmüşler:mymeka:
Bacım seni ve ve hepcinizi seviyom ve öpüyorum.a.s.:1hug:
dağçiçeğim,yüzü güzel,gönlü güzel bacım inşallah yarın(bugün) buluşmaya katılacağım.Bu aralar çok yoruluyosun,sana kolay gelsin sağlığına dikkat et bacım.a.s.
Yasemin nerelerdesin gülüm,portakal çiçeğim, hayırlı,sağlıklı doğumlar olsun canım,Emoşşşşşşş anneciğinin yanındamısın? Laleciğim annen geldimi?Siyah canım sen nörüyon nasılsın,ismini unuttuklarım varsa kusura kalmasın.
Bacılarım hepinize iyi gecelera.s.
dağçiçeğim,yüzü güzel,gönlü güzel bacım inşallah yarın(bugün) buluşmaya katılacağım.Bu aralar çok yoruluyosun,sana kolay gelsin sağlığına dikkat et bacım.a.s.
Yasemin nerelerdesin gülüm,portakal çiçeğim, hayırlı,sağlıklı doğumlar olsun canım,Emoşşşşşşş anneciğinin yanındamısın? Laleciğim annen geldimi?Siyah canım sen nörüyon nasılsın,ismini unuttuklarım varsa kusura kalmasın.
Bacılarım hepinize iyi gecelera.s.