Yozgat///66

sağol ablacımçok yoruldum evet. benimi merak ettin yollarım tabi resmmimi.sivas buluşması çok istiyorum ama eşim hiçbir şekilde buluşmaya katılmamı istemiyor.kıskanç işte hatta daha ötesi.birara söz yollarım sana resmimi.

teşekkür ederim dağçiçeğim sende çok candan ve samimisin bende seni çok sevdim umarım diğer arkadaşlarmızlada buluşuruz.geç geldim bizim evin önünden geçen arabalar ileri saaatteymiş 7 de evde oldum neyse değdi seni tanımış oldum sınavlara bişey diyemem biliyosun çalışmadan girdim. Teşekkür ederim tekrar senide yordum emoş yoruldunmu birtanem?olsun kız iyi ettin anene yardımın dokundu zor işler bunlar seher nörüyooooooo seni görünce yan geldi yattımı cadu,hepinizi öpüyorum bacılarım...

canım hoşgeldin.sana özelden mesaj yolladım aldınmı?...sağ salim evine ulaşmana sevindim..senden ayrıldıktan 1-2 saat sonra felaket yağmur yağdı bardaktan boşalır gibi..a.s.

laleyle çiçeğimin buluşma resimleri ilk defa burda bakııııınnnnn yozgatın güzel melekleri

sağol lalecim kız ne bildin seherin yan gelip yattığını.aynen öyle oldu.okuldan gelip bizi fırçalıyodu daha bitmedimi ya diye neyseki benim kızı kucağından indirmedide ben rahat ettim.hadi sabırsızlandık resim bekliyoooooz.

resimleri dağçiçeğimden iste oğluşunun uygun anını kolluyodur oğlum şunları yükleyiver diye....bende yok o çekti bana da yollayacak hem emoş bilmemmi benimde bir zamanlar bekar kardeşim vardııııııııııııııııı

canım fotoğraflara demedim kendini beğenmişlik olur senin animasyon resimlere dedim

Günaydın şekerlerim... Dağçiçeğim ve Laleciğim çok sevindim tanışmanıza fotoları bekliyoruz...

slm kızlar , nasılsınız, iyisinizdir inşallah. öpüyorum hepinizi

Günaydın şekerlerim... Dağçiçeğim ve Laleciğim çok sevindim tanışmanıza fotoları bekliyoruz...
istediğin resim olsun.a.s.başka bir isteğin varsa söle cannıımmmmmŞeniz
slm kızlar , nasılsınız, iyisinizdir inşallah. öpüyorum hepinizi

selam bilgehan..çok şükür kendi adıma iyim,, sende iyisindir umarım..a.s.

Saatlerin geri alınacağını duyan Temel,
evdeki bütün saatleri toplar,saatçi Dursuna götürür.
LA Dursun,saatler geri alınacakmış,bendebunların hepsini senden almıştım.
Al saatlerini der.
Dursunda:
ula Temel ,yok ole yağma ,
bende duydum bu haberi
sadece bir saat geri alinacakmuş,hepsu değil:roflol::roflol:

ee kızlar hani resimler ya.resimler olmadan inanmayız buluştuğunuza.çiçeğim oğluna söylede yüklesin bacım.meraklıyız işte.

Parasitçü Temel

Temel Nato da havaci olarak askerligini yapiyormus. Komutan askerlere parasütle nasil atlanacagini ögretmis.
- 'Uçaktan atlayinca birinci ipi çekeceksiniz. Parasüt açilmaz ise ikinci ipi çekeceksiniz. Yine açilmadi, o zaman Meryem Ana ya dua edeceksiniz.'
Temel uçaktan atlar. Birinci ipi çeker parasüt açilmaz, ikinci ipi çeker yine açilmaz. O sırada yere yavas yavas süzülen komutaninin yanindan geçerken sorar:
- 'Komutanim, komutanim.. O karinin adi neydi ?'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…