Yozgat///66

selam hemşooolar kızımı gördünüz müüüü bakınnn gıııııııııııııııı ne güzel bi gız dogurdum

maşallahı var kızının , ne güzel gülüyo öyle yaaaaaaaa.a.s.

selam hemşooolar kızımı gördünüz müüüü bakınnn gıııııııııııııııı ne güzel bi gız dogurdum

gonca maşallh kızına çok şekermiş ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin.uslumu kızımız annesini üzüyormu?
bilgehan hoşgeldin yozgatın neresi canım?

bilgehan hoşgeldin gonca kızın çok şeker ne yazıkki benim kızım yok ama iki tane çok tatlı oğluşum var şimdi sen ona pembişleri giydirirsin tokaları takarsıııın ayyy ne şeker olur allah sana bağışlasın MAŞALLAH MAŞALLAH

güzel yürekli arkadaşlarım benim...hepinize çok teşekkür ediyorum..eşimin ameliyatı yarına kaldı.. ufak tefek bir şeyler almak için eve geldim birazdan tekrar çıkacağım..Şeniz

yaseminim sağolsun dün akşam bana sürpriz yaptı, telefon açarak beni mutlu etti..Şeniz

canlar valla bebek işi zor iş hayatımızı ipotek etti şımarık kızım sabahın köründe kalkıyoruz bu gülüşü sabahın beşinde uykusuz uykusuz zombi gibi dlaşan annesine atıyor oh ne güzel ayaklandırdım anneyi babayı diye uslu filan degil yani emoşcum

yaaa canım sırf o tokalar süsler için istedim kız olsun
ama oglan da istiyorum oda cok güzeldir eminim kaynana olmak gibi bir zevk var sonunda dimi ama

canım benim ne demek birazcık olsun sana destek olabildiysem...ne yaptı canım eniştem ameliyat oldumu merak ettim...

gonca maşallh kızına çok şekermiş ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin.uslumu kızımız annesini üzüyormu?
bilgehan hoşgeldin yozgatın neresi canım?

emoşcum, yozgat merkezdenim ama şu anda sorgundayım

teşekkür ederim canım , hoşbulduk

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

emoşcum, yozgat merkezdenim ama şu anda sorgundayım[/QUOTE]

bilge bende sorgunluyum ailem orda.hatta haftaya oraya geleceğim.kaç yaşındasın canım evlimisin belki tanıdık çıkarız.

ablam biz iyiyizde sen nerelerdesin ya?inşallah bir sıkıntın yoktur.

ne olmus bizim sayfamıza ay bu kkyıda boş bırakmaya gelmiyo bi kac gün giremiyom sok sok bi tarafını degiştiriyolar şimdide silinmiş sayfamızda yerler kalabalıkmı ettik kkaaaaaa dagçiçeği ablam gecmiş olsun asena ablam sen nasılsın amoş yasemin adını sayamadıklarım nasılsınız gecmiş kandiliniz mübarek olsun goncam bebişin cok tatlı masallah darısı basıma bi dogursam cok korkuyorum saka maka 5 bucuk ay oldum bende dag cicegi ablam esine cok gecmiş olsun herkesi cok öpüyorum yeni gelenler de selamlar

ah kızlar rabbim korudu kızım evde yalnız kalıyorya ben işteyken cuma günü öğretmeni gelmemiş yanımda götürdüm işe akşam 7 oldu hazırlandım evimize gideceğiz arkamı döndüm bi baktım benim cadı işyerinde kullandığımız bir cihaz var sen onu al fişe tak uçlarından tut ve çarpıl,allahım korudu sadece parmakları yandı ben şok....allahtan hastane yakın arkadaşlar attı hastaneye tüm tetkikler yapıldı cuma,cumartesi hastanede kaldık şükür evimizdeyiz kimselerin başına vermesin allahım çok zor.Neyse annem vicdana geldide memleketten gelecek artık ipekle kalacak

lale çok geçmiş olsun canım en korktuğum şeydir elektrik.inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur yavrun.annenin gelmeside iyi olur gözün arkada kalmaz.Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim asenacığım ewet allah korudu,emoşcuğum geçmişler olsun allah kolaylık ve şifa versin öptüm hepinizi,yasemin nasıl gidiyor?

ahh lalem kıyamam ipege canım benim çok geçmiş olsun rabbim korumuş gerçektende...öp benim için ipegimizia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…