selam hemşooolar kızımı gördünüz müüüü bakınnn gıııııııııııııııı ne güzel bi gız dogurdum
Heyo kızlar ben geldiim,özlemişem sizleri.Şeniz
eşim cuma günü ameliyat oldu ve aynı gün taburcu oldu.bel fıtığı ameliyatı lazerle olunca,ve çok şükür başarılı'da geçince dr gönderdi 15 gün raporlu ,şimdi evde sağ borümde çek yatın üstünda yatii..
Goncacım bebişine Maşallah ..Güle güle büyüsün inş..
lalecim canım çok geçmiş olsun ipek kızımıza çok üzüldüm annenin gelmeside iyi olmuş kızımızın son durumu nedir umarım iyidir sende kendini üzme böyle kazalar zaman zaman hepimizin başına gele biliyor sakın kendini suçlama..asenacım sende iyisin bacım inş.yaseminim şafak saymaya devam ..portakal çiçeğim sen ve bebiş nasılsınız..her şey yolundamı?asiyah nerelerdesin tosuncuklar nasıl..hemşolarım sevgiyle kalın fırsatını buldukça yine uğrarım.eşimin arkadaşları sağolsunlar geçmiş olsuna geliyorlar ben yine koşuşturmaca,sağlığımız yerinde olsunda koşturalım değilmi..yerimseniben
miss-kumral hoşgeldin..üzülme bak biz burdayız 24 saat hemde..:roflol:slm hemsolarim acaba bu zavalli gurbetciyide araniza alirmisiniz? yeniyim de pek yanlizim üüüüüü
canım benim tabi evde sağlı sıkıntısı olmasında koşuşturmak geçici.inşallah bir daha bel ağrısı yaşamaz eniştemiz.eşimde çekiyor bel ağrısı çok zor ama ben ona acımıyorum az otursun şu meretin başında.hepinizi öpüyom kızlar.yasemin çoğu gitti azı kaldı ohhh sana ne var?seneyede ben geçecem senin yerine beraber sayarız günleri:)
LALE kızın şimdi nasıl canım Allah daha beterinden korusun.
slm hemsolarim acaba bu zavalli gurbetciyide araniza alirmisiniz? yeniyim de pek yanlizim üüüüüü
dağ çiçeğim yanlış anladın abloş.sen demişsinya koşturuyorum diye bende sana diyorum sağlık olsun bunlar geçici diye.gerçi benim cadıda beni az koşturmuyo....
Anam Bugün Kimse Uğramamiş çoğaldik Diye Sevinirken Nere Kayboldunuz Milleet?hepinize Iyi Geceler.
Anam Bugün Kimse Uğramamiş çoğaldik Diye Sevinirken Nere Kayboldunuz Milleet?hepinize Iyi Geceler.
ahanda ben geldim çoğaldık korkma, dağ çiçeğim hoşgeldin ,enişteye geçmiş olsun, tosuncukları banyo yaptırıp yatırdım, şimdi burdayım,sana kolay gelsin şimdi gelen giden uğraşıp durursun:dance: ,miss-kumral hoşgeldin canım yine gel oldumua.s.
Günaydın hemşolarım buğün şafak :53 RİZEDEYUZ buğün daaaaaa:)))nasılsınız hemşolar, ben idare ediyorum iştee ne olsun bildiğiniz gibi, ASENAM hatalarına çok geçmiş olsun bacım allah şifa versin kendine iyi bak ablacığım...DAĞÇİÇEĞİM eşine tekrar geçmi olsun ameliyattan çıktığını okuyunca msj çok sevvindim inan...daha ismini sayamadığım hemşolaraım hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum....:)
emooş yine karşılaştık gece gece nasılsın bacım..Şeniz
iyi geceler tatlişkolarımm...asiyah canım teşekkür ederim.enişten için.evt gelen giden oluyor yorgun bitiyorum ama tatlı yorgunluk elbette.sen nasılsın yiğenlerim nasıl..
Şeniz
Gel dağları aşalım,
Hilalde buluşalım,
Girelim biz kol kola,
Çamlıkta buluşalım..
Aynalı körük olmazsa, ben gelin gitmem,
Ud kemani çalmazsa ,aynalı körüğe de binmem..
Buda benden size görümcelerim..Yozgat türküsü anacum..İstersniz hem çalıp hem söyleyimjeyyar..Öpüyorum hepinizi sevgilerimle..
Gelininiz Şule
niye benim yazılarımı takip etmiyonuz yaaaa küstüm http://www.kadinlarkulubu.com/her-kadinin-icinde-kucuk-bir-kiz-cocugu-saklidir-t169374/index.html http://www.kadinlarkulubu.com/kirilmis-kalpler-arkasi-yarin-t169319/index.html http://www.kadinlarkulubu.com/gecikmis-mutluluklar-arkasi-yarin-t169590/index.html