gızlar bizim apartmanda düğün var bugün hepinizin yerine halay çekicem hoş bilezik, jandarma halayı ve trakya oynuycam.başka istediğiniz bişey varmı gı?
asiyah toprağım teşekkürler kahvaltı için..
evet görümceler gitti ama benim misafir bitmiiii
dün akşamda vardı misafir Allah eksik etmesinde ,bu sabahda İngilizce kursum vardı birazdanda çarşıya çıkacağız eşimle..işte böle..
sen nasılsın gözün aydın kardeşini de üye yapmışın..yerimseniben
everest aramısa hoş geldin umarım güzel vakit geçirirsin burada...a.s.
potasyum efelik sarması nasıl oliki ben hiç yemedim..:uhm:ellerine sağlık yinede
Merhaba hemşeriler ben aranıza izmirden yeni katıldım
Potasyum ellerine sağlık ben çok severim efelik sarmasını ama bitmiştir şimdiye kalırmı?gızlar hadi bize gelin efelik sarması yiyek
Everest hoşgeldin canıma.s.Merhaba hemşeriler ben aranıza izmirden yeni katıldım
Dağçiçeğim Ankaraya sen gel sana günlük pezzik turşusu yaparım,bulgur pilavıda yaparım,yufga ekmekde bulurum,köpüklü ayran bilem yaparım bacım.toprağım efeleği bildimde sarmasını bilemedim nasıl Yozgatlıysam ben..
Dağçiçeğim senin nasıl Yozgatlısın güzel bacım,efelik bilinmezmi?sarması çok güzel olur,pezzik yaprağı gibi hafif haşlarsın bulgurdan iç hazırlar sararsın aboooooooo bek gatlı olur bacım,efeliği bide ıspanak gibi doğrar içine pul biber katar tandırda börek yaparsın,yanındada ayran,geçenlerde yedim annemlerin evi müstakil tandırlarıda var,gelin efelik bulmuş(Allah razı olsun)gelinimiz çok iyidir bu arada ablam sever diye tandırıda yakmışlar beni çağırdılar gittim,efelikli,patatesli,peynirli börekler gatmerler derken aç karnımı bi iyice doyurdum.:sm_cool:
bak işte yufkanın üstüne bilava bayılırımmm bide acılı pezzik turşusu yanına bide bol köpüklü ayrann.amanııın tutmayın beniii....
Potasyum canım oynamayı beceremiyom benim içinde oyna,iyi eğlenceler canım.gızlar bizim apartmanda düğün var bugün hepinizin yerine halay çekicem hoş bilezik, jandarma halayı ve trakya oynuycam.başka istediğiniz bişey varmı gı?
Potasyum ellerine sağlık ben çok severim efelik sarmasını ama bitmiştir şimdiye kalırmı?gızlar hadi bize gelin efelik sarması yiyek
Everest hoşgeldin canıma.s.Merhaba hemşeriler ben aranıza izmirden yeni katıldım
Dağçiçeğim Ankaraya sen gel sana günlük pezzik turşusu yaparım,bulgur pilavıda yaparım,yufga ekmekde bulurum,köpüklü ayran bilem yaparım bacım.toprağım efeleği bildimde sarmasını bilemedim nasıl Yozgatlıysam ben..
Dağçiçeğim senin nasıl Yozgatlısın güzel bacım,efelik bilinmezmi?sarması çok güzel olur,pezzik yaprağı gibi hafif haşlarsın bulgurdan iç hazırlar sararsın aboooooooo bek gatlı olur bacım,efeliği bide ıspanak gibi doğrar içine pul biber katar tandırda börek yaparsın,yanındada ayran,geçenlerde yedim annemlerin evi müstakil tandırlarıda var,gelin efelik bulmuş(Allah razı olsun)gelinimiz çok iyidir bu arada ablam sever diye tandırıda yakmışlar beni çağırdılar gittim,efelikli,patatesli,peynirli börekler gatmerler derken aç karnımı bi iyice doyurdum.
bak işte yufkanın üstüne bilava bayılırımmm bide acılı pezzik turşusu yanına bide bol köpüklü ayrann.amanııın tutmayın beniii....
Potasyum canım oynamayı beceremiyom benim içinde oyna,iyi eğlenceler canım.gızlar bizim apartmanda düğün var bugün hepinizin yerine halay çekicem hoş bilezik, jandarma halayı ve trakya oynuycam.başka istediğiniz bişey varmı gı?
Dağçiçeğim Ankaraya sen gel sana günlük pezzik turşusu yaparım,bulgur pilavıda yaparım,yufga ekmekde bulurum,köpüklü ayran bilem yaparım bacım.
.
YA HİÇ SORMA zepp in programlarından birini indirdim ben öğrenene kadar programın süresi bitti çok güzel resimler yapmaya başlamıştım:uhm:senağlamasenin sınav nasıl geçtia.s.
Benim bildiğim efelikle pezik aynı şey .. hepinizi öpüyorummmm
Senin izini sürüyorum sen nereye ben orayaşakkıdışakkıdıa.s.
Mutfağa gelemem bana bulaşık yıkatırsın senyasakkelimelülülülülülü
Potasyum ellerine sağlık ben çok severim efelik sarmasını ama bitmiştir şimdiye kalırmı?
efelik sarması bitti ama istersen yine yaparım canın istediyse asena66 toprağım. ama önce köyü arayıp sipariş vermem lazım. sen haber ver bana
Dün eşime efeliğin ne olduğunu sordum.. yürüyüşe çıkmıştk ve benzeri otları göstedi ama ben yine çıkaramadım efeliği...Yozgata gidince ilk iş efeliği araştırmak olacak....
hemşolarım iyi pazarlar...a.s.
Potasyum canım benim teşekkür ederim.Bizim buralardada oluyor,geçenlerde annemlerde tandır yaktık(annemlerin evi müstakil ve tandırları var)gelinimiz benim için bulmuş ben böreğini seviyorum diye(gelinimiz çok çok iyi)efelikli börek yaptılar tandırda yanındada bol köpüklü ayran,patatesli,peynirli börek,gatmer,bazlamada yapıldı bu arada,ben hepinizin yerine yedim,gelinimiz bide efelik sarması yapmış yolladı ellerine sağlık pek güzel olmuş.
Dağçiçeğim efeliği nasıl bilmiyon benim has bacım,pezziğe benziyo,dağlarda yetişiyor,efeliği az haşlıyosun iç yapıyosun,bulgurlusu daha güzel oluyor,sarıyosun pişiriyosun ve afiyetle yiyosun.
Ressam hoşgeldin bacım nerelerdeydin?bende diyodum ki ressamda bizi unuttu.
Yasemin canım balayı daha bitmedimi?
Bacılarım hepinize sevgiler.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?