Yozgat///66

YA HİÇ SORMA zepp in programlarından birini indirdim ben öğrenene kadar programın süresi bitti çok güzel resimler yapmaya başlamıştım:uhm:senağlama
senin sınav nasıl geçtia.s.​

gızlar hadi bize gelin efelik sarması yiyek
Potasyum ellerine sağlık ben çok severim efelik sarmasını ama bitmiştir şimdiye kalırmı?

Merhaba hemşeriler ben aranıza izmirden yeni katıldım
Everest hoşgeldin canıma.s.
Dağçiçeğim Ankaraya sen gel sana günlük pezzik turşusu yaparım,bulgur pilavıda yaparım,yufga ekmekde bulurum,köpüklü ayran bilem yaparım bacım.
gızlar bizim apartmanda düğün var bugün hepinizin yerine halay çekicem hoş bilezik, jandarma halayı ve trakya oynuycam.başka istediğiniz bişey varmı gı?
Potasyum canım oynamayı beceremiyom benim içinde oyna,iyi eğlenceler canım.

Yaseminciğim sen nerelerdesin?balayı daha bitmedimi?canımmmmmmmmm

Bacılarım hepinize sevgilera.s.

gızlar hadi bize gelin efelik sarması yiyek
Potasyum ellerine sağlık ben çok severim efelik sarmasını ama bitmiştir şimdiye kalırmı?

Merhaba hemşeriler ben aranıza izmirden yeni katıldım
Everest hoşgeldin canıma.s.
Dağçiçeğim Ankaraya sen gel sana günlük pezzik turşusu yaparım,bulgur pilavıda yaparım,yufga ekmekde bulurum,köpüklü ayran bilem yaparım bacım.
gızlar bizim apartmanda düğün var bugün hepinizin yerine halay çekicem hoş bilezik, jandarma halayı ve trakya oynuycam.başka istediğiniz bişey varmı gı?
Potasyum canım oynamayı beceremiyom benim içinde oyna,iyi eğlenceler canım.

Yaseminciğim sen nerelerdesin?balayı daha bitmedimi?canımmmmmmmmm

Bacılarım hepinize sevgilera.s.

.

asena bacım geçen yıl geldim 15 yıl aradan sonra.. seninle buluşamadık..kısmet olmadı:1hug:,,sen beni kaçırdın güzelim..bida ne zaman gelirim Allah bilir..a.s.:roflol:

YA HİÇ SORMA zepp in programlarından birini indirdim ben öğrenene kadar programın süresi bitti çok güzel resimler yapmaya başlamıştım:uhm:senağlama
senin sınav nasıl geçtia.s.​

ne proğramıymış bu merak ettim...:uhm:
sınavım ,fena değil orta şekerliydi sonucu buradan paylaşırım..iyi geceler..a.s.

efelik sarması bitti ama istersen yine yaparım canın istediyse asena66 toprağım. ama önce köyü arayıp sipariş vermem lazım. sen haber ver bana

Dün eşime efeliğin ne olduğunu sordum.. yürüyüşe çıkmıştk ve benzeri otları göstedi ama ben yine çıkaramadım efeliği...Yozgata gidince ilk iş efeliği araştırmak olacak....
hemşolarım iyi pazarlar...a.s.

Potasyum canım benim teşekkür ederim.Bizim buralardada oluyor,geçenlerde annemlerde tandır yaktık(annemlerin evi müstakil ve tandırları var)gelinimiz benim için bulmuş ben böreğini seviyorum diye(gelinimiz çok çok iyi)efelikli börek yaptılar tandırda yanındada bol köpüklü ayran,patatesli,peynirli börek,gatmer,bazlamada yapıldı bu arada,ben hepinizin yerine yedim,gelinimiz bide efelik sarması yapmış yolladı ellerine sağlık pek güzel olmuş.

Dağçiçeğim efeliği nasıl bilmiyon benim has bacım,pezziğe benziyo,dağlarda yetişiyor,efeliği az haşlıyosun iç yapıyosun,bulgurlusu daha güzel oluyor,sarıyosun pişiriyosun ve afiyetle yiyosun.

Ressam hoşgeldin bacım nerelerdeydin?bende diyodum ki ressamda bizi unuttu.
Yasemin canım balayı daha bitmedimi?
Bacılarım hepinize sevgiler.:1hug:

selam bacısı.. heya ben nasıl efeleği bilmiyom.. kafaya koydum net'den araştırıp ahanda resmini buraya yükliceemmm..a.s.

slm kızlar
çiçeğim resimler güzel olmuş ama biraz daha keşfet çok güzel çerçeveler var onlarıda ekle
manken gibi hatunsun her yerde her zaman güzel çıkıyosun
ne diyim kıskananlar çatlasın

bu arada dilberay,lale,yasemin,şemşamer nerdesiniz bakın ceza geliyor size ihmal ediyorsunuz burayı:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…