• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

asiyah bitanem valla bi bakıp çıkıyorum yazacak zaman kalmıyo inanın sizden haberleri takip ediyorum.dilberay pc.si bozuk giremiyo evvelsigün konuştum,iyi.O'da dağçiçeğim gibi pek bi meşgul kurslarnan neyinen bacım.Hpinizi öpüyorum bu hafta sonu sınavlarım var dua edin vereyim dersleri bu sene başarılı olamazsam bırakıyorum okulu istemeyerek,çünkü ders çalışamıyorum strese giriyorum.

günaydın canlarım ... Malum hafta sonu giremiyorum ben nete sadece hafta içi buralardayım asiyahcığım...ASENAM buralardayım ablacığım... sen yoksun ama...Dağçiçeğim sınavın nasıldı bidenem...Laleciğim sana şimdiden başarılar sınavında allah yardımcın olsun dualarım seninle...Adını sayamadığım tüm hemşolarım hepinizi öpüyorum kızlar...

asiyah bitanem valla bi bakıp çıkıyorum yazacak zaman kalmıyo inanın sizden haberleri takip ediyorum.dilberay pc.si bozuk giremiyo evvelsigün konuştum,iyi.O'da dağçiçeğim gibi pek bi meşgul kurslarnan neyinen bacım.Hpinizi öpüyorum bu hafta sonu sınavlarım var dua edin vereyim dersleri bu sene başarılı olamazsam bırakıyorum okulu istemeyerek,çünkü ders çalışamıyorum strese giriyorum.

canım dualarımız seninle inşallah verirsin derslerini:teselli:

selam kızlar, bende hafta sonları giremiyorum. hepinize iyi öğlenler. a.s.

potasyum<< hemşerim teşekkürler hoşbulduk bide şu kızımın okulu bitsede rahat rahat otursam pc başına vaktim olmuyor

hepinize teşekkür ediyorum ,kızlar potasyum,everest,şemşamer tanışamadık ama sizlerede selamlar..

Günaydın fıstıklarımmm....yerimseniben
dün bahar temizliğine başladımm
yorganları havalandır,halı yıka ,cam cil.. perdeler kapılar....oyyyyyyyyyyy..
her gün bir odayı yapabiliyorum ..gün içinde malum başka işlerde olii
yaseminim sınavım fena geçmedi , sonucu buradan paylaşırım canısı...
hemşolarım hepinizi.. öpüyorummmmmŞeniz..
asiyahcım özel mesajını aldım sürprizine bayıldımmmmm Maşallah iki dünya tatlısı prens ve bir prenses gibisiniz...:nazar:yerimseniben

lalecim sınav yerin Antalya ise görüşürüz inş...bu cumaertesi serik gezisi var inş mani olmaz seninle görüşmemize.. ben sana inanıyorum bu sınavınıda başarı ile vereceksin...a.s.

asiyahcım özel mesajını aldım sürprizine bayıldımmmmm Maşallah iki dünya tatlısı prens ve bir prenses gibisiniz...:nazar:yerimseniben

teşekkür ederim senin yolunda ilerliyorum iki dünya tatlısı prens ve bir prensesŞeniz

dağ çiçeğim kolay gelsin ben geçen hafta bitirdim temizliği ama ayrıntılar bitmiyor birde burası çok sıcak nefes alamıyoruz tabii iş yapmakta zor oluyor herkese selam

dağ çiçeğim kolay gelsin ben geçen hafta bitirdim temizliği ama ayrıntılar bitmiyor birde burası çok sıcak nefes alamıyoruz tabii iş yapmakta zor oluyor herkese selam

everestim.. güle güle huzur içinde otur evinde, miss gibi tertemizz..:1hug:buralarda ısınmaya başladı gecede çok bunaltıcı bir hava vardı.. sengözlerimebaksanab

canım benim çok kolay gelsin sana , sen becerikli kadınsın halledersin alimallah...kendine dikkat et olur mu öptüm...a.s.

selam kızlar. bugün öyle yoğundum ki başımı kaşımaya vaktim olmadı. çokda yorulmuşum.
dağ çiçeği sana kolay gelsin canım. everest sende güle güle otur mis gibi evinde
hepinizi öptüm. oğluşum geldi ben kaçıyom
a.s.

canım benim çok kolay gelsin sana , sen becerikli kadınsın halledersin alimallah...kendine dikkat et olur mu öptüm...a.s.

bende seni öpüyorumm...a.s.he ben becerikliyim demii:nazar:her gün bir odayı yapıyorum kendimi yormak istemiyorumm .. gün içinde yemekdi başka işerdi derken yorulmaya gelmez...mutfağı en sona bırakıyorum:kahve:..... her temizlik yaptığımda çok ertelemiyeyimki zor olmasın derim ama her seferinde işler birikiyor.. kızlar sizlerdede oluyormu...şakkıdı

lalecim sınav yerin Antalya ise görüşürüz inş...bu cumaertesi serik gezisi var inş mani olmaz seninle görüşmemize.. ben sana inanıyorum bu sınavınıda başarı ile vereceksin...a.s.

dağçiçeğim bu hafta sınav nasıl görüşeceğiz,cumartesi pazar allahtan bişey olmazsa ordayım aynı oteldeyim kaleiçinde oralara yakın biyere gel dertleşiriz özledim seni kocaman öpücükler...:kahve:

günaydın hemşolarım nasılsınız bakalım, benden iyilik evde çalış işte çalış :)) uğraşıyoruz işte...çalışan ve evli bayan olmak çok zor kızlar...yoruldum mu ne :))

merhaba kizlar bende yozgat,in sorgun ilcesindenim ama gurbetciyim almanyada yasiyorum kismetse 2 ay sonra ordayim:dance:

ybgh1ye9.gif

Günaydın canlarım...Nasılsınız bakalım benden iyilik, akşam biber dolması yapacaktım deneme amaçlı dolaba bir poşet biber koymuştum ama soğuk vurmuş gibiydi bende yapmadım siz nasuıl koyuyosunuz kızlar dolaba dolma biberleri? hadi bakalım engin tecrübelerinizi anlatın bacınıza..

Back