Yozgat///66

walla ben hiç düğürcük çorbası içmedim
ama gelirim şunu öğle yemeğinde içsek olurmu:uhm:
bulaşıklarıda ben yıkarım:roflol:

Günaydın canlarım ben geldim oooooooooooh şafak saymak yok artık:)) sizleri çok seviyorum ablalarım benim ayrı ayrı öpüyorum hepinizi....

heyooooooooo yaşasın yine eski günlerde olduğu gibi bütün kızlar toplanmışız
görümcelerim az önce gittiler daha otobüse bilem binmediler ben damladım kk'ya....
severim sizin muhabbetinizi .. yasemin hoş geldin fıstığım nasılsın ..
asena bende madımak pişirip geliyorum sana.... lale valla bende güldüm sana hakkını helal et.. asiyah ellerine sağlık, bir arabaşı yaptın canlandık ...şeydam, goncam hoşgelmişiniz bacılarım cümleten sefalar getirdiniz..
accuk sona gezmeye gideceeemmm. ondan sonaki günlerde görüşürük bacılarım ballarım çıçeklerim..
bak görümceler gittiya nasılda seviniyom...

dağ çiçeğim hoş bulduk canımın içi nasıl olabilirim tabiki çok iyiyim...Güle güle kavuş misafirlerine :)))

oohhh gözün aydın hadi bunu kutlayalım:teytey::dance:

Yozgatlı olduğumla gurur duyuyorum.Yozgatlıyım dediğim zaman insanların surat ifadesinden ve Yozgatmı illallah demelerinden nefret ediyorum

yiğidin harman olduğu diyardan herkese merhaba bende sizdenim
potasyum hoşgeldin yine ve herzaman bekleriz...a.s.
Yozgatlı olduğumla gurur duyuyorum.Yozgatlıyım dediğim zaman insanların surat ifadesinden ve Yozgatmı illallah demelerinden nefret ediyorum

hanrey hoşgeldin senide her zaman bekleriz....a.s.
evet ya yozgatımı kıskananlar çatlasın bende Yozgatlı olmaktan sonsuz gurur duyuyorum...

gız bacım çorbasızlıktan değal yorgunlughtan nörüyüm bi dinenemiyogh:bbo:hamuru tepsinin aksesuarı sanmışım gı napayım :1hug:

geçmiş olsun yaseminciğim,bu arada dilberayın pc beyinsizleşmiş uçmuş göçmüş giremiyo garibim hepinize sonsuz sevgiler....

geçmiş olsun yaseminciğim,bu arada dilberayın pc beyinsizleşmiş uçmuş göçmüş giremiyo garibim hepinize sonsuz sevgiler....

bacım hoşgeldin.. demekki dilber bacının pc çökmüş,,nasılsın yogunsundur eminim bizde az önce msnde senin kulaklarını çınlattık ressamla..

sabah şerifleriniz hayır olsun topraklarım....Şeniz
birazdan kuran kursuna gideceğim ,gelincede İngilizce dersime çalışmalıyım
bu hafta sonu yazılım var ve en az 80 puan almalıyımki 2 sınıfa geçebileyim bana dua edin kızlar....a.s.

BİDENEM dualarım seninle allah yar ve yardımcın olsun çok öptüm seni...a.s.

selam arkadaşlar. eski bilgehan oldumu size şemşamer. :1rolleyes:
ahanda size bi arkadaşımla çekindiğim son fotoğrafım . resmen mutasyon geçirdim yavvvv. çitlemeye de beklerim :roflol:

yasemincim gözün aydın canım.
rahatsızlığım dolayısıyla bi müddet girememiştim. gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem oldu .:dance:
çok matrak gördüm kendmi yaaa.
haydi tekrar hoşbulduk arkadaşlar.

şemşamerrrr. seni çıtır çıtır yerim.. bende bu kız nereye kayboldu diyordum kendi kendime...rahatsızlığın için çook geçmişler olsunn .. yersin yağlı şemşameri tabi hasta olursun...arkadaşında sende şeker çıkmışınız.. resimde...
bende seni hep merak ediyordum..:roflol:

sağolasın dağ çiçeğim. allah razı olsun.
allah sağlık sıhhat afiyet versin cümlemize. Şeniz

kizlar nasilsiniz anacim benim bilgisayar aniden bozuldu kaldim ortada giremiyorum bu gidisle bir muddet yokum arkadasin lap top.nu aldim yarin verecem o yuzden yenisi gelene kadar yokum kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum.:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…