Laleciğim ben sana düğürcük çorbası yaparım,yanınada yufga egmeği gevredir arasına çökelikli dürüm de yaparım.Canım benim ne zamandır düğürcük çorbası içmiyon?halüsinasyonlar görmeye başladın bacım,arabaşıyınan düğürcüğü karışdırıyon:roflol:
Bacılarım sabah kahvaltıya bana gelin düğürcük çorbası bişiriyim,dağçiçeğim görümlerinide getirebilirsin,yaseminciğim balayın bittiyse beklerim canım,merak etme enişteyede bi tas çorba yollarız.
Bacılarım hepinize eyce geceler olsun:1hug:
heyooooooooo yaşasın yine eski günlerde olduğu gibi bütün kızlar toplanmışız
görümcelerim az önce gittiler daha otobüse bilem binmediler ben damladım kk'ya....
severim sizin muhabbetinizi .. yasemin hoş geldin fıstığım nasılsın ..
asena bende madımak pişirip geliyorum sana.... lale valla bende güldüm sana hakkını helal et.. asiyah ellerine sağlık, bir arabaşı yaptın canlandık ...şeydam, goncam hoşgelmişiniz bacılarım cümleten sefalar getirdiniz..
accuk sona gezmeye gideceeemmm. ondan sonaki günlerde görüşürük bacılarım ballarım çıçeklerim..
bak görümceler gittiya nasılda seviniyom...
yiğidin harman olduğu diyardan herkese merhaba bende sizdenim
potasyum hoşgeldin yine ve herzaman bekleriz...a.s.yiğidin harman olduğu diyardan herkese merhaba bende sizdenim
Yozgatlı olduğumla gurur duyuyorum.Yozgatlıyım dediğim zaman insanların surat ifadesinden ve Yozgatmı illallah demelerinden nefret ediyorum
Laleciğim ben sana düğürcük çorbası yaparım,yanınada yufga egmeği gevredir arasına çökelikli dürüm de yaparım.Canım benim ne zamandır düğürcük çorbası içmiyon?halüsinasyonlar görmeye başladın bacım,arabaşıyınan düğürcüğü karışdırıyon:roflol:
Bacılarım sabah kahvaltıya bana gelin düğürcük çorbası bişiriyim,dağçiçeğim görümlerinide getirebilirsin,yaseminciğim balayın bittiyse beklerim canım,merak etme enişteyede bi tas çorba yollarız.
Bacılarım hepinize eyce geceler olsun:1hug:
geçmiş olsun yaseminciğim,bu arada dilberayın pc beyinsizleşmiş uçmuş göçmüş giremiyo garibim hepinize sonsuz sevgiler....
geçmiş olsun yaseminciğim,bu arada dilberayın pc beyinsizleşmiş uçmuş göçmüş giremiyo garibim hepinize sonsuz sevgiler....
sabah şerifleriniz hayır olsun topraklarım....Şeniz
birazdan kuran kursuna gideceğim ,gelincede İngilizce dersime çalışmalıyım
bu hafta sonu yazılım var ve en az 80 puan almalıyımki 2 sınıfa geçebileyim bana dua edin kızlar....a.s.
selam arkadaşlar. eski bilgehan oldumu size şemşamer. :1rolleyes:
ahanda size bi arkadaşımla çekindiğim son fotoğrafım . resmen mutasyon geçirdim yavvvv. çitlemeye de beklerim :roflol:
yasemincim gözün aydın canım.
rahatsızlığım dolayısıyla bi müddet girememiştim. gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem oldu .:dance:
çok matrak gördüm kendmi yaaa.
haydi tekrar hoşbulduk arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?